Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky jsem z Prahy je tu některá také? Kde se chystáte rodit?
Ja mám předběžný termín 15.12. Ale vše se upřesni po prvním screeningu ten budu mít 3.6.
Jinak mě bývá na zvracení ale nezvracim jsem furt unavená a taky se mi zdá že mám nafouklejsi břicho ![]()
Ahoj holky, včera jsem zjistila, že čekáme další malou oblůdku.
podle poslední ms. je tp. 17.1. tak uvidíme. Jinak zatím vše probíhá stejně jako u naší princezny… mám žravou, bolí mě prsa a břicho…
Ahoj holky, já mám předpokládaný termín na 11.1.2017. Ve středu 18.5. jdu na první UTZ, už jsem hrozně nedockava, budu 6+0. Myslíte, že by mohlo už tlouct srdíčko?
@Lonlin ahojky já byla v 6tt a srdíčko doktorka viděla. Já teda ne
ale teď v 8 už ho viděla i já. Ale nepoustela mi ho.
@Lonlin zalezi, ja byla ted v 6+3 a doktorka rikala, ze tam zacina byt naznak srdecni akce.
@Lonlin jj říkala že je dokonce i větší než by mělo být ale to pry proto že jsem neuvedla úplně přesný den poslední MS. Ale jinak říkala že to vypadá dobře i díky té srdeční akci. Ale hlavně se neboj kdyby nic neviděla může být brzy. To že to videla u mě neznamená že to jde vidět z všech
mě brzy čeká ten první screening toho se bojím zda bude vše v pořádku.
Kdy tu radostnou novinku řekněte rodině a kamarádům? U nás se to asi dlouho neututla, ale chci počkat, aspon dokud nebude ![]()
@Lonlin v takto rannem těhotenství je důležité že plod je v děloze. To mi říkala. Že to není mimodelozni.
@Deneriss Přeji ti, ať je vše v pořádku a máš zdravé miminko!!! Znáš to, hlavně žádný stres ![]()
@Lonlin děkuji i tobě to přeji
jinak rodina už to ví a někteří známí taky, prostě se to neututla no drbny to jsou
ja uz brzy dostanu i průkazku tak snad to všechno dobře dopadne.
Ahojte, ráda bych se přidala k vaší skupince. Podle MS mám termín 5.1. a premyslim, kdy jít k Dr…? ![]()
@Lonlin děkuji i tobě to přeji
jinak rodina už to ví a někteří známí taky, prostě se to neututla no drbny to jsou
ja uz brzy dostanu i průkazku tak snad to všechno dobře dopadne.
@polenny já volala doktorce že mám pozitivní test a ona si mě sama objednala tak aby tam už něco bylo vidět.
Chtěla jsem jít někdy koncem května, jenže dnes jsem začala trochu špinit… takže zvažují jestli nejít raději dříve.