Termín porodu - říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
2.9.11 18:30

bufinda: jasne, az ji budes mit hotovou tak sem dej fotku, jsem zvedava :) my budeme mit klasickou postylku (a jeste mame jednu cestovni)ten kojici polstar je dobry napad, budu to muset taky vyzkouset, protoze uz vazne nevim, jak si mam lehnout, hrozne bych se chtela aspon jednou jeste poradne vyspat, az se mala narodi tak to uz nepujde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
2.9.11 18:37

ja mam taky dřevěnou postýlku jen jsem uz koupila mantinel, povlečení a perinku tak jsem to vše už vyprala vyžehlila a povlíkla :) jen mam koupeny ty nebesa ale ne ten držak ale snad ho seženu nebo objednám na internetu. Já jsem ten kojící polštář nejdřív kupovat nechtěla ale pak jsem na něj narazila v globusu ve slevě :D tak jsem neodolala a jsem ráda že jsem ho koupila :-D :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
6.9.11 19:07

tak jsem dneska byla na kontrole, naštěstí vše v pořádku akorat zajímavě mi skáče váha :-) já mam o pul kila mín než minule a mala o pul kila vic :-) takže vše v pořádku ja hubnu a ona přibíra dobry ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.9.11 19:57

jee, tak to je super :) ja jsem pri posl.kontrole mela o 2 kg vic nez posledne, tak doufam, ze neco z toho pribrala i mala :) nechapu, proc tolik pribiram, pri prvnim tehotenstvi jsem sla rodit s + 6,5kg a ted uz mam nahore 13kg…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.9.11 20:15

ahojky tak hlavně že je vše v pořadku ne :wink: to přibirání nijak neovlivníme tělo a mimčo si bere to co potřebuje :-) . hlavně že nejsou nějaký komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
6.9.11 20:43

přesně tak, ale potěší to aspoň nepřibíram nějak moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.9.11 12:19

ahojky. dneska jsem byla poprvý na pásech a dobrý akorát malá tam na chvíli usnula tak mi lehce hnuli s bříškem a dobrý. a špatně se počítaly týdny tak už jsem dneska 35+1 :-) jinač žádný prášky neberu, bolesti nemám a mimčo je prej trochu tlustší když má přes dvě kilča ale žádnou dietu držet nemám. a to sem přibrala 10kg sem myslela že je to tak optimální :think: , to je jedno prostě jak bude mít na konci kilo tak tolik bude mít. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
8.9.11 20:07

jee tak to je super, ze je vse v poradku :kytka:
jakto, ze to spocitali spatne? to se spletli o 2 tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.9.11 22:36

alisee: to jo hlavně že je všechno ok. :-) a jo no, já sem si to jednou počítala a říkám si že termín vychází na 38tt že to je divný a dneska až doktorka řekla že to sestry blbě psaly že se spletli, jako ještě dneska mi tam sestry napsali 33tt a pak doktorka měří bříško a říká že už to je skoro 36tt. ale tak to nevadí hlavně že to šlo dopředu a ne dozadu :lol: a jinač papíry už máme taky zařízený, už jen zařídit děts.lékaře a to tady máme tři takže to nebude problém. já už vyžehlim jen pár věciček a budem čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
9.9.11 08:52

:-) to jo, dozadu by to bylo horsi :-) takhle uz ti zbyvaji jen 4 tydny. my uz jsme papiry taky vyridili, ale jen ze mala bude mit prijmeni po priteli, na krestnim jmenu se porad nejak nemuzeme dohodnout :think: vy uz mate vybrane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
9.9.11 10:49

holčin20: tak hlavně že je vše v pořádku a aspoň ti to rychleji uteče :-).. mě by se taky líbilo kdyby mi to doktorka posunula :-) ale už to nějak vydžíme že ??…my už taky máme vše vyřížené a připravené ted jen čekám než mi přijde kočárek.. jmena máme konečne vymyšlený - taky jsme se nemohli dlouho dohodnout, nakonec holčička bude Viktorka a kdyby náhodou to byl kluk tak Patrik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.9.11 14:14

alisee: no dneska jsem ještě 35tt a po víkendu už teda 36tt ale letí to no. dneska jsem se moc nevyspala byla jsem asi 4krát na wc, už mě to štve :lol: u nás bude mít taky přijmení po příteli a jméno ještě taky pořád promejšlíme máme jich pár napsaných ale pěvně rozhodnutý nejsme. kočárek už taky máme ale ještě ne doma ale vajíčko už jo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.9.11 14:19

bufinda: no posunula, prostě to blbě počítali :lol: jinač všecko jak má byt. a to víš že jo, za chvili bude fakt konec a budem mít doma fofry :-) já dneska budu žehlit par oblečku - no asi takou menší tašku :lol: a to je fajn že máte vybraný jména a pěkný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
9.9.11 16:43

holčina20: děkuji taky to trvalo než jsme se dohodli já teda chtěla Emičku ale ta mi neprošla tak třeba příště :-).. já už mam skoro vše vyprane, vyžehlene jen dobalit tašku a hotovo :-).. jen nevim jaky věcičky mám vzít do porodnice pro mimčo ale tak přinejhoršim taťka donese :-)… Už aby byl říjen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.9.11 23:13

bufinda: tak to je fajn že už to tak nějak máš nachystaný, já chystám a furt se objeví něco co ještě chybí :-) a s oblečkama do porodnice taky nevim, bud na těch pět dní něco dají erárního a až na odjezd pro mimčo a nebo už tam, přinejhorším druhý den přiveze přeci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí