Termín porodu srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1940
28.11.11 08:10

Ahoj, můžu se přidat? // jsem objevila v pátek jako dušíka, teď už je krásně vidět. Mimčo bude první. Zatím to ví jen manžel, chceme si to nechat zatím pro sebe, ale je to těžký obzvlášť u jeho rodičů kteří mi nabízejí pořád kafe nebo víno:-)Na antibiotika se další 2 měsíce vymlouvat asi nemůžu:-)Máte nějaký příznaky už? Mě vadil jen smrad z klimatizace v obchoďáku přesně jsem věděla která roura vede z fastfoodu a která z kavárny kuřárny:-)Jinak zatím nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.11.11 08:15

ahoj vítej a gratuluji :mavam:
mě prsa,zjistila jsem že nemůžu jíst kuře :poblion: a trápí mě dost výtok ,mám pocit že ze mě něco vypadne a občas přicho dloubne nebo jak při MS.tak doufám že je vše v pořáddku,tadle nejistota,zlatě když už se mimísek hejbe a je cítit dá se kontrolovat líp :mrgreen:
kdy si měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.11.11 09:10

Dobre rano :mavam: Vitam nove tehulky :kytka:
Monu, potkaly jsme se v jedne snazilkovske diskuzi, myslim cerven :) Tak jsem rada, ze jsme obe pokrocily ;)
U me to vi zatim jenom pritel. Dal bychom to chteli rikat az po 12tt, ale nejblizsi rodine to mozna rekneme uz o vanocich. Ono to totiz bude tezky ututlat, kdyz budu 2 mesice odmitat vino apod :)
A jedny kolegyni to jeste reknu. Zacaly jsme se snazit spolecne, jen ona uz je asi v 25tt :)

Jsem zvedava na ty, co jdou dneska k Dr :) At Vam to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 09:16
Ellienka píše:
Dobre rano :mavam: Vitam nove tehulky :kytka:
Monu, potkaly jsme se v jedne snazilkovske diskuzi, myslim cerven :) Tak jsem rada, ze jsme obe pokrocily ;)
U me to vi zatim jenom pritel. Dal bychom to chteli rikat az po 12tt, ale nejblizsi rodine to mozna rekneme uz o vanocich. Ono to totiz bude tezky ututlat, kdyz budu 2 mesice odmitat vino apod :)
A jedny kolegyni to jeste reknu. Zacaly jsme se snazit spolecne, jen ona uz je asi v 25tt :)Jsem zvedava na ty, co jdou dneska k Dr :) At Vam to dobre dopadne!

Ahojky také jdu k doktorovi - chtěla jsem jít zítra ale rysknu to dnes - pokud tam nebude přeplněno- držte mi palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.11.11 09:47

holky co jdete dnes držim palečky moc :srdce: a koukejte co nejdřív napsat zprávu,já jdu zítra a asi to nedočkavostí nevydžim :mrgreen:
Haif-myslela sem že si řikala až kolem vánoc :mrgreen: ,ale ono lepší dřív vid,člověk je nedočkavej a pro kli v duši :mavam: tak holky tfuj tfuj a písněte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.11.11 10:06

Perm - ja priznaky nemam zatim temer zadny. Jen vytoky a trochu citim prsa, ale nic extremniho :)

Haifa, dej pak vedet :) Ostatni samo taky, jsme zvedavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 10:33
Ellienka píše:
Perm - ja priznaky nemam zatim temer zadny. Jen vytoky a trochu citim prsa, ale nic extremniho :)Haifa, dej pak vedet :) Ostatni samo taky, jsme zvedavy :)

Holky jsem zpět - jsem v 5tt a viděla jsem dutinku a v ní malý hrášek na UTZ - na odběry jdu 20 prosince-
Tak jsem těhotná :dance: :srdce: potvrzeno,
ještě ted se třesu štěstím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 10:35
kubina01 píše:
holky co jdete dnes držim palečky moc :srdce: a koukejte co nejdřív napsat zprávu,já jdu zítra a asi to nedočkavostí nevydžim :mrgreen:
Haif-myslela sem že si řikala až kolem vánoc :mrgreen: ,ale ono lepší dřív vid,člověk je nedočkavej a pro kli v duši :mavam: tak holky tfuj tfuj a písněte :mavam:

Jo jo nedočkavostí jsem už letěla dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.11.11 10:38

Haifa blahopreju!!! :kytka: To je super! Clovek je hned klidnejsi, vid? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 10:42
Ellienka píše:
Haifa blahopreju!!! :kytka: To je super! Clovek je hned klidnejsi, vid? ;)

Ani mi nemluv - je to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.11.11 11:04

haifo-moocinky gratuluji a moc ti to přeju,uplně ted zavidim v dobrém samozřejmě a už chci jít taky,sem šíleně vyděšená,aby tam opravdu bylo..zítra ve 14.00jsem obj tak na mě myslete :* snad se dočkám
jinak co ti řikal nějaký termín,nebo tak a kdy na kontrolu pro srdíčko.kdy došlo k oplodnění atd..všechno nám napiš jsem zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 11:11
kubina01 píše:
haifo-moocinky gratuluji a moc ti to přeju,uplně ted zavidim v dobrém samozřejmě a už chci jít taky,sem šíleně vyděšená,aby tam opravdu bylo..zítra ve 14.00jsem obj tak na mě myslete :* snad se dočkám
jinak co ti řikal nějaký termín,nebo tak a kdy na kontrolu pro srdíčko.kdy došlo k oplodnění atd..všechno nám napiš jsem zvědavá :kytka:

Ahojky to víš že budu na tebe myslet - a samozřejmě držím palečky - na odběr jdu 20 prosince a utz - jsem v 5tt srdíčko bde vidět toho 20 prosince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
28.11.11 11:21

to máš supr že tě vezme ještě před ježíškem :andel: budeš mít klidné vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
28.11.11 12:22

Haifi, no super :) Teda doufám, že u mě bude vidět už toho 15. prosince, jinak nevím, proč bych se týrala tou dobou ;) Máš fotečku hrášku? :)

Vítám novou těhulku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
28.11.11 12:38
Amber píše:
Haifi, no super :) Teda doufám, že u mě bude vidět už toho 15. prosince, jinak nevím, proč bych se týrala tou dobou ;) Máš fotečku hrášku? :)Vítám novou těhulku :)

Jé nemám - nějuak v tom spěchu jsem si zapoměla o fotku říct .. škoda ale too 20 nezapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí