Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, můžu se přidat? // jsem objevila v pátek jako dušíka, teď už je krásně vidět. Mimčo bude první. Zatím to ví jen manžel, chceme si to nechat zatím pro sebe, ale je to těžký obzvlášť u jeho rodičů kteří mi nabízejí pořád kafe nebo víno:-)Na antibiotika se další 2 měsíce vymlouvat asi nemůžu:-)Máte nějaký příznaky už? Mě vadil jen smrad z klimatizace v obchoďáku přesně jsem věděla která roura vede z fastfoodu a která z kavárny kuřárny:-)Jinak zatím nic:-)
ahoj vítej a gratuluji ![]()
mě prsa,zjistila jsem že nemůžu jíst kuře
a trápí mě dost výtok ,mám pocit že ze mě něco vypadne a občas přicho dloubne nebo jak při MS.tak doufám že je vše v pořáddku,tadle nejistota,zlatě když už se mimísek hejbe a je cítit dá se kontrolovat líp ![]()
kdy si měla poslední MS?
Dobre rano
Vitam nove tehulky ![]()
Monu, potkaly jsme se v jedne snazilkovske diskuzi, myslim cerven
Tak jsem rada, ze jsme obe pokrocily ![]()
U me to vi zatim jenom pritel. Dal bychom to chteli rikat az po 12tt, ale nejblizsi rodine to mozna rekneme uz o vanocich. Ono to totiz bude tezky ututlat, kdyz budu 2 mesice odmitat vino apod ![]()
A jedny kolegyni to jeste reknu. Zacaly jsme se snazit spolecne, jen ona uz je asi v 25tt ![]()
Jsem zvedava na ty, co jdou dneska k Dr
At Vam to dobre dopadne!
Ellienka píše:
Dobre ranoVitam nove tehulky
Monu, potkaly jsme se v jedne snazilkovske diskuzi, myslim cervenTak jsem rada, ze jsme obe pokrocily
U me to vi zatim jenom pritel. Dal bychom to chteli rikat az po 12tt, ale nejblizsi rodine to mozna rekneme uz o vanocich. Ono to totiz bude tezky ututlat, kdyz budu 2 mesice odmitat vino apod
A jedny kolegyni to jeste reknu. Zacaly jsme se snazit spolecne, jen ona uz je asi v 25ttJsem zvedava na ty, co jdou dneska k Dr
At Vam to dobre dopadne!
Ahojky také jdu k doktorovi - chtěla jsem jít zítra ale rysknu to dnes - pokud tam nebude přeplněno- držte mi palečky
holky co jdete dnes držim palečky moc
a koukejte co nejdřív napsat zprávu,já jdu zítra a asi to nedočkavostí nevydžim ![]()
Haif-myslela sem že si řikala až kolem vánoc
,ale ono lepší dřív vid,člověk je nedočkavej a pro kli v duši
tak holky tfuj tfuj a písněte ![]()
Perm - ja priznaky nemam zatim temer zadny. Jen vytoky a trochu citim prsa, ale nic extremniho ![]()
Haifa, dej pak vedet
Ostatni samo taky, jsme zvedavy ![]()
Ellienka píše:
Perm - ja priznaky nemam zatim temer zadny. Jen vytoky a trochu citim prsa, ale nic extremnihoHaifa, dej pak vedet
Ostatni samo taky, jsme zvedavy
Holky jsem zpět - jsem v 5tt a viděla jsem dutinku a v ní malý hrášek na UTZ - na odběry jdu 20 prosince-
Tak jsem těhotná
potvrzeno,
ještě ted se třesu štěstím ![]()
kubina01 píše:
holky co jdete dnes držim palečky moca koukejte co nejdřív napsat zprávu,já jdu zítra a asi to nedočkavostí nevydžim
Haif-myslela sem že si řikala až kolem vánoc,ale ono lepší dřív vid,člověk je nedočkavej a pro kli v duši
tak holky tfuj tfuj a písněte
Jo jo nedočkavostí jsem už letěla dnes
Haifa blahopreju!!!
To je super! Clovek je hned klidnejsi, vid? ![]()
Ellienka píše:
Haifa blahopreju!!!To je super! Clovek je hned klidnejsi, vid?
Ani mi nemluv - je to tak ![]()
haifo-moocinky gratuluji a moc ti to přeju,uplně ted zavidim v dobrém samozřejmě a už chci jít taky,sem šíleně vyděšená,aby tam opravdu bylo..zítra ve 14.00jsem obj tak na mě myslete
snad se dočkám
jinak co ti řikal nějaký termín,nebo tak a kdy na kontrolu pro srdíčko.kdy došlo k oplodnění atd..všechno nám napiš jsem zvědavá ![]()
kubina01 píše:
haifo-moocinky gratuluji a moc ti to přeju,uplně ted zavidim v dobrém samozřejmě a už chci jít taky,sem šíleně vyděšená,aby tam opravdu bylo..zítra ve 14.00jsem obj tak na mě mysletesnad se dočkám
jinak co ti řikal nějaký termín,nebo tak a kdy na kontrolu pro srdíčko.kdy došlo k oplodnění atd..všechno nám napiš jsem zvědavá
Ahojky to víš že budu na tebe myslet - a samozřejmě držím palečky - na odběr jdu 20 prosince a utz - jsem v 5tt srdíčko bde vidět toho 20 prosince
to máš supr že tě vezme ještě před ježíškem
budeš mít klidné vánoce
Haifi, no super
Teda doufám, že u mě bude vidět už toho 15. prosince, jinak nevím, proč bych se týrala tou dobou
Máš fotečku hrášku? ![]()
Vítám novou těhulku ![]()
Amber píše:
Haifi, no superTeda doufám, že u mě bude vidět už toho 15. prosince, jinak nevím, proč bych se týrala tou dobou
Máš fotečku hrášku?
Vítám novou těhulku
Jé nemám - nějuak v tom spěchu jsem si zapoměla o fotku říct .. škoda ale too 20 nezapomenu