Termín porodu srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
21.11.11 15:25

Macinko, já si říkala, že ji určitě někdo využije, kdyby ne já, ale proč si nesdělovat dojmy od začátku :) Zatím právě moc není komu to říct ;)

Kubino uvidíš, tak tam hold půjdeš třeba víckrát :)

Radano, já už vím, že termín, že těhotenství je nejkrásnější období ženy vymyslel chlap, takže vím, do čeho jdu ;) Nervy jsou a budou, ale zdravé, určitě nemá smysl sedět v koutě a přemýšlet, co a jak. A mám březňátko a nestěžuju si, naopak synovec je takto v létě a teda závěr těhu jsem nezáviděla.. No ale co, chtěla jsem miminko, musím bojovat :) Jsem ráda, že konečně je a hold termín si vybrat nemůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.11.11 16:07

Amber-hezky napsáno :palec: přesně tak a taky si můžem řikat co a jak zrovna prožíváme,já jak víc něco dělám,tak mě bolí břicho a mám víc výtok takový bílí tak snad to nic nebude,mám hned děsi…jojo minule sem taky byla u doktora ještě dřív než půjdu ted a bylo něco už vidět napsal prášky a bylo,ale stejně sem do toho 12tt byla jak na trni…s tou naší neposednou cácorkou se moc odpočíívat nedá,navíc je nemodcná tak je to ted knoura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.11.11 16:14

Kubi, tak mýmu prckovi se právě začala klubat první pětka, tak taky kňourá :( A jinak břicho a prsa mě bolely minule, teď mi nic není :) Taky doufám, že je to OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.11.11 16:54

Tak mě u prvního vůbec nic nebylo. Žádné chutě,bolení prsou až později,žádné tlačení ani nevolnosti. Ted jsem se teda víc sledovala no a tak jako tlačí mi břicho.Ted ho nemůžu ani zatáhnout :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.11.11 19:34

tak mě prsa bolej teda dost,ale v podprdě se to ještě dá vydžet :mrgreen: břicho chvílema,někdy dloubne víc někdy mín,ale ten výtok :roll: :roll: no ten mě fakt vadí,minulé těhu sem ho měla dýl a takový čirejší ted je spíš bílí no tak snad to bude ok,u prvního mě taky břicho nebolelo,měla sem bohužel první císařem a přijde mě jako by mě to ted víc bolelo i na tom místě řezu je to možné ?že se to třeba napíná a víc to bolí to?nějaké zkušenosti..
holky určitě jste ok budtě rádi že zatim netrpíte,ambr kolik je prckoj :mrgreen: asi málo když 5tky kolem roku a půl?
jo a to zatažení břicha mě taky nějak nejde :roll: a že to sakra potřebuju :mrgreen: :mrgreen: no už aby to člověk mohl svádět na to těhu,ale co zase pak :mrgreen: tentokrát nejim ikdyž u prvního sem se taky nějak necpala,ale ta voda uff nabrala sem 25kg,takže s 65 sem šla rodit rovnou z 90kg :roll: snad to tentokrát tak neskončí,ale co hlavně aby jsme byli zdraví :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.11.11 19:53

Kubi, malému je přes 2,5 :) Já ho taky rodila císařem a teď mně právě nic nebolí. Už se začínám bát.. :) A nebo je tam holčička a bude to jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.11.11 20:38

Holky a kde jste si počítaly termín porodu? Já měla první den poslední MS 25.10. délku cyklu 25dní a vychází mi to ještě na červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.11.11 20:47

naší je taky 2.5roku :mrgreen: zoubky už nějaký čas má všecky,ale ted měla laryngitídu dotoho afty a zánět dásní :cert: takže peklo už je lepší ale chrapot má už 10dní což není obvyklé a zítra jdeme na orl,se děsim jednak co to bude a jak jí tam udržim :roll: je to tvrdlohavej,vzteklej bojovní :mrgreen: období vzdotu…
jinak Macinka.já měla poslední MS18-19 nekdy vnoci :mrgreen: vychází my to při cyklech 28..na 25července ale poslední cyklus sem měla 36dní a to by pak vycházelo na 2srpna tak nevim zda je to počítáno u toho posledního :nevim: jinak normálně mám cykly jak hodinky28 dní i po vysazení HA,až na ten poslední před //,ten byl těch 36dní asi stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.11.11 21:25

holky dost mě bere v krku :-( ,dělám vše možné ale nechce to ustoupit,můžu si takhle na začátku stříknout bioparox do krku?píšou tam těhotné ne,ale hodně se zde píše že ho berou i holky těhulky,ale nevim zda takhle brzo :nevim: poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.11.11 21:30

Kubino bohužel neznám,nevím. Taky ted bojuju s krkem.Padlo mi to na hlasivky a průdušky. Musim se přiznat,že jsem cucala a stříkala tamtumverde.Taky nevim jestli jsem mohla. Ted jedu v hašlerkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
21.11.11 21:36

já zase cucám hallsky a kloktám sůl a piju med atd,malá už je přes týden nemocná a chlap taky no a mě už to začíná zlobit asi 4den do ted sem to ubíjela,ale ted už nijak nic nezabírá,mám strach co když to bude angína a antibiotika v prvnim trimestru a takhle brzo bojim bojim :cry: třeba holky poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.11.11 21:54

Kubi neboj. Atb takhle brzo jsou sice mazec,ale dělají už i takové,co by neměli ublížit. No jo ted zas bude 9 měsíců s paralenem, fakt zábava.
Snad holky poradi.
Jo a někdo mi říkal snad kloktat ohřátou Vincentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.11.11 22:52

Já bych se léků teď bála víc než později, vyvíjí se všechno, nervová soustava atd. Spíš bych volila přírodní, ale bacha na bylinky.. Třeba když jsem při kojení měla zánět nosohltanu, tak mi doktorka radila rozpuštěný Calcium večer před spaním do vody a vypít, že to vyžene rýmu ven. Je to pravda, od tý doby to dělám běžně :)

No období vzdoru máme tady, včera okoukal u kamarádů „NE“, tak to je lahůdka ;) Ale zase lepší než s různými skřeky se kácet k zemi ;)

Kalkulačka je třeba tady http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/…ny/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
22.11.11 06:41

já se právě bojim šíleně ale dnes sem se vzbudila a nemůžu polknout,mandle mě bolej šíleně,nevim co dělat mám strach že se to bez antibiotik neobejde,zas řiakj ještě horší než antibiotika je ten bacil když teda je.jedem s malou dnes na orl tak by mě mohl skouknout at nemusim k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.11.11 09:24

Kubi tak držim palce,aby to nebylo nic vážného. Ty rána jsou nejhorší i u mě. Zas mám vychrchláno, no prostě hnus. Musim do lekarny poridit si aspon paralen,ani ten už doma nemáme. Třeba mi tam poradí něco na ten krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí