Poradna duly
Jana Čurdová
@Terescha ty ja nevim ja vim ze nekdo si ho do porodky bral ja ten polstar mam taky doma ale brat ho neberu jako prvorodicka me bude stacit se zezacatku naucit kojit normalne natoz pak s polstarem.
@Kacatko83 s ním je to právě nejjednodušší a nebolej Tě záda, nic ![]()
@Terescha aha ja nevim tak snad tech par dnu v nemocnici bez nej preziju nebo mi ho pak manzel doveze:-)
ty uz mas termin zitra ne???
@Kacatko83 TP mám 1.2. ale jinak zítra mám nástup do porodnice ![]()
@Terescha Jéé tak ty už budeš v pondělí chovat
Opravdu ti to závidím
Já jdu teprve v pondělí na kontrolu tak jsem zvědavá co mi dr. řekne ![]()
@Aninkaaa asi už to tak bude
už na mě leze drobet nervozita ze všeho
@Terescha to ti věřím, taky bych byla nesvá
Ale to zvládnete
Budu na vás moc moc myslet ![]()
@Terescha asi sem to blbe napsala myslela jsem tu nemocnici
tak to uz budes mit zitra prcka u sebe vid
.
@Aninkaaa děkuji
myslím, že tam zítra neusnu a budu se trápit tak, jako za celé těhu nejvíc
@Kacatko83 zítra asi ještě neee, asi mě vezmou v pondělí si myslím…protože, jak mi to primář vypisoval, tak sám se díval na sál na pondělí, kdo tam je a co tam je všechno.. ![]()
Holky kdo nevidel film Nedotknutelni stahne te si je to pekny film ja ho muzu videt stokrat a u konce bulim jak zelva.
U nás dnes k obědu jitrnice + jelítko, brambory a zelí. Svítí tady sluníčko.
@Romčís do porodnice zatím nevím, příští pátek jdu ještě ke svojí dr., to už budu 37.tt tak uvidíme, zatím poslouchá ozvy sestra takovým malým přenosným heblem, ale to jen tak minutu až dvě, minule jí to stejně nešlo bo malá jí do toho furt kopala, asi bude stydlivka po mamince ![]()
@mijka jsem z Řepišť, okres Frýdek-Místek, vlastně je to 15 min. autem z Ostravy
no jako furt to padá a větší vločky, tak já se snad budu muset chopit hrábla, bo jak se manža vrátí a ujede to autem tak to už pak nepůjde pryč ![]()
a to jsem ještě přes týden říkala manželovi, že bych se v sobotu chtěla jít projít… tak asi vítr Máchale ![]()