Poradna duly
Jana Čurdová
@tuttina ahojky tak jsem tu deku zkoušela všude možně bylo by možné ji teda poslat poštou za co nejmenší poštovný ovšem jestli ji ještě u vás v lidlu mají
@Terescha tak co zlato??? připravena???sbalena??? úkoly rozdány??? ![]()
@DaisyDaison ja jdu v utery na posledni poradnu a uz me predava do porodnice
ale to je asi tim ze ona nema monitor ani nicim neposloucha srdicko…tak se tam treba nekdy potkame nebo budem spolu hekat ![]()
@Kacatko83 a vyděla jsi film osm statečných? Hraje tam Paul Walker(co nedávno umřel).Moc pěkný film. Já dostala u něj hysterický záchvat pláče, musel mě i přítel obejmout a hladit
Film je o 8smi pejkách hasky co musí přežít půl roku na sibiři…
@Romčís ja mam jeste v patek kontrolu u sve mudr a pak uz me posle do nemocnice urcite jelikoz to bude prenaseni, vubec se mi tam nechce dojizdet a jeste vlakem a tramvajkou v take zime brrrr tak me vozil manzel ale ted uz ty navstevy nejde naplanovat jak ma volno. ![]()
@Terescha tak ty budeš zítra už chovat jo? Přibude nám nové miminko na fórum
![]()
@LucieWonka ahojik jo videla jsem je to pekny film taky bych se na nej mohla koukat porad
.
nebo je krasny pribeh pry pravdivy-Hačiko příběh psa.ja u toho rycela hruza a neslo to zastavit kdyby me nekdo videl tak by si myslel, ze nekdo umrel.
@Melindaa vitaj aj ja mám taký termín ![]()
Čaute holky, noc dobrá, pozerali sme s malým Harryho tak sme si pospali
Inak dnes vegetim, malý mi povysával, ja som si utrela prach a teraz tu obaja ležíme a čakáme tatínka kým príde z práce.
@Kacatko83 píše:
@prcek3 aho jak ta tva hlenova zatka vypadala? blba otazka asi vid. protoze ja po kontrole docela fest spinala a pak jeste na druhy den a ten treti skoro uz ne a pobolivalo me bricho u toho jako pri ms a ted zas vse pri starem.
Ahoj takový žlutej táhlej hlen vždy vypadne kus a zas klid naposledy vypadl včera večer, tak uvidim co a kdy s toho bude. hlevně doufám že né dnes protože máme rodinou oslavu a musela bych skončit uplně v jiné porodnici než chci a to bych fakt nerada
jo a taky mě teď bolí v podbříšku jako na ms a mám častějc poslíčky.
@Smailie Ahoj, já budu rodit v Havlíčkově Brodě
, kdy máš termín? Já 5.2., ale možná to bude i dřív. ![]()
@prcek3 aha tak podle toho co pises to ma asi kazda jinak
.ja mam uz nejakou dobu takovy nazloutly vytok jakoby tak nevim jestli je to ono a jednou po kontrole docela dost takove nahnedle krve s kousky takovymi cuckami jakoby a bolel me podbrisek ale jinak nez vzdycky po dvou dnesch to prestalo.
ja asi poslicky nemam
boli me bricho skoro jako u MS a ztvrdne ale uz to ani nevnimam je to porad stejne ani vetsi ani mensi ![]()
@Smailie Aha, 23.2., teď to čtu.. Tak to se tam nejspíš nepotkáme ![]()