Termín porodu Únor 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
25.1.14 12:05

@tuttina ahojky tak jsem tu deku zkoušela všude možně bylo by možné ji teda poslat poštou za co nejmenší poštovný ovšem jestli ji ještě u vás v lidlu mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
25.1.14 12:06

@Terescha tak co zlato??? připravena???sbalena??? úkoly rozdány??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
25.1.14 12:09

@DaisyDaison ja jdu v utery na posledni poradnu a uz me predava do porodnice :-) ale to je asi tim ze ona nema monitor ani nicim neposloucha srdicko…tak se tam treba nekdy potkame nebo budem spolu hekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.14 12:12

@Kacatko83 a vyděla jsi film osm statečných? Hraje tam Paul Walker(co nedávno umřel).Moc pěkný film. Já dostala u něj hysterický záchvat pláče, musel mě i přítel obejmout a hladit ;) Film je o 8smi pejkách hasky co musí přežít půl roku na sibiři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 12:14

@Romčís ja mam jeste v patek kontrolu u sve mudr a pak uz me posle do nemocnice urcite jelikoz to bude prenaseni, vubec se mi tam nechce dojizdet a jeste vlakem a tramvajkou v take zime brrrr tak me vozil manzel ale ted uz ty navstevy nejde naplanovat jak ma volno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.14 12:15

@Terescha tak ty budeš zítra už chovat jo? Přibude nám nové miminko na fórum :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.14 12:17

@ZuzkaŠamanka Ahóóój :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 12:26

@LucieWonka ahojik jo videla jsem je to pekny film taky bych se na nej mohla koukat porad :-).
nebo je krasny pribeh pry pravdivy-Hačiko příběh psa.ja u toho rycela hruza a neslo to zastavit kdyby me nekdo videl tak by si myslel, ze nekdo umrel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.14 12:28

@Kacatko83 stáhnu a kouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.1.14 12:32

@Melindaa vitaj aj ja mám taký termín :palec:

Čaute holky, noc dobrá, pozerali sme s malým Harryho tak sme si pospali :mrgreen: Inak dnes vegetim, malý mi povysával, ja som si utrela prach a teraz tu obaja ležíme a čakáme tatínka kým príde z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935

@bonbonek3 ok mrknem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
@Kacatko83 píše:
@prcek3 aho jak ta tva hlenova zatka vypadala? blba otazka asi vid. protoze ja po kontrole docela fest spinala a pak jeste na druhy den a ten treti skoro uz ne a pobolivalo me bricho u toho jako pri ms a ted zas vse pri starem.

Ahoj takový žlutej táhlej hlen vždy vypadne kus a zas klid naposledy vypadl včera večer, tak uvidim co a kdy s toho bude. hlevně doufám že né dnes protože máme rodinou oslavu a musela bych skončit uplně v jiné porodnici než chci a to bych fakt nerada :) jo a taky mě teď bolí v podbříšku jako na ms a mám častějc poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.1.14 12:43

@Smailie Ahoj, já budu rodit v Havlíčkově Brodě :), kdy máš termín? Já 5.2., ale možná to bude i dřív. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 12:43

@prcek3 aha tak podle toho co pises to ma asi kazda jinak :think: :think:.ja mam uz nejakou dobu takovy nazloutly vytok jakoby tak nevim jestli je to ono a jednou po kontrole docela dost takove nahnedle krve s kousky takovymi cuckami jakoby a bolel me podbrisek ale jinak nez vzdycky po dvou dnesch to prestalo.
ja asi poslicky nemam :mrgreen: boli me bricho skoro jako u MS a ztvrdne ale uz to ani nevnimam je to porad stejne ani vetsi ani mensi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.1.14 12:44

@Smailie Aha, 23.2., teď to čtu.. Tak to se tam nejspíš nepotkáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie