Poradna duly
Jana Čurdová
@Verca.T …můj chlap mě vezl do porodnice s jedným vypitým pivem v krvi
…co vařit? Já budu dělat francouzký brambory, dostali jsme včera na ně šílenou chuť ![]()
My dnes prdime na vareni.Pro malou mam a my s manzou zhresime na mekaci, dokud jeste muzu ![]()
@Verca.T ja mám v plánu porkovou polívku a pečené kuře se zelím a brambory ![]()
Ten muj nastesti nepije, jen parkrat za uherskej rok, takze v poho.To spis bude v praci, kdyz to ns me prijde.
@LucieWonka Jedno pivo je ok, můj měl tak 7 panáků a dvě piva
. Pánové se zdejchli k baru a než každej koupil rundu, tak najednou toho měli všeci plné kecky… pak mi tancoval v autě a furt mě přemlouval, ať to otočím a jdeme ještě s ostatníma někam za písničkou, že dnes můžu spát jak dlouho budu chtít
… nedala jsem se.
Francouzské brambory bych taky mohla udělat v týdnu, díky za tip ![]()
@Verca.T jj jak jdou chlapy k baru, dopadne to vždy stejně
jeden poručí a ostatní to musí hned otočit
přítel měl v prosinci firemní večírek, šel právě na ten zakletý bar…„lásko, hned jsem u tebe, jdu se šéfem na jednoho panáka“…po hodině se jdu na něj podívat, okolo baru snad všichni chlapy z firmy a milion panáků na baru
tak jsem ho nechala a šla kecat s babama
Naštěstí byl pak schopný sednout do auta, kde mi nakonec usnul. Aspoň mě nechal v klidu řídit… ![]()
Dobré ráno holky, tak u nás je -13 stupňů a sněží, manžel jel s kamarádem kouknout na nějaké auto, tak mám aspoň klid, měla bych žehlit tak se odhodlávám
na oběd udělám kuřecí na nějaký přírodní způsob a bramb. kaši
ode dneška přesně za měsíc mám termín ![]()
@DaisyDaison jéé ja vlastne taky ode dneska za mesic
kdy uz budes chodit do porodnice vis?
@prcek3 aho jak ta tva hlenova zatka vypadala? blba otazka asi vid. protoze ja po kontrole docela fest spinala a pak jeste na druhy den a ten treti skoro uz ne a pobolivalo me bricho u toho jako pri ms a ted zas vse pri starem.
@DaisyDaison ahojik u nas je skoro taky tak -12 brrrr. dneska asi moc lidi nebude trajdat po prochazkach
.
jinak ja dostala vcera chut na palacinky a jelikoz jsem mela kacenu, knedlik, zeli tak si je udelam dnes. manzel v praci tak nic extra kuchtit nebudu.rano jsme pouklizely pred vchodem a chodbu, sklep mame velky uklid.sice manzel chtel sam ale me je fajn tak proc bych mu nepomohla. a ve dvou je to sup sup:-)
U nás bude hovězí na houbách s rýží
tatínka máme dneska doma tak budu odpočívat už jsem vysála a byla s pejskem
taj já mám termín až 7.3 tak tu budu jak poslední a jestli budu přenášet jako malýho 10dní tak mě z toho picne…jako venku zima hrozná @DaisyDaison -13 stupnů
to ti mrznou i nudle v nosu
odkud jsi?
@Kacatko83 ve dvou se to lépe táhne
a třeba ti to pomůže a porodíš ![]()
@mijka tak to nevim
me je fajn zadne zmeny teda nepozoruji
ale kdo vi ze.
Ahoj holky, tak já pořád odpočívám
Nechce se mi vůbec nic dělat když je venku taková zima
@DaisyDaison Tý jo mi tu máme -8 a úplně mi to stačí
@mijka Tak já se taky modlím abych nepřenášela, ale bohužel to neovlivním ![]()