Termín porodu Únor 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
25.1.14 09:06

@Verca.T …můj chlap mě vezl do porodnice s jedným vypitým pivem v krvi ;)…co vařit? Já budu dělat francouzký brambory, dostali jsme včera na ně šílenou chuť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.1.14 09:12

My dnes prdime na vareni.Pro malou mam a my s manzou zhresime na mekaci, dokud jeste muzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.1.14 09:13

@Verca.T ja mám v plánu porkovou polívku a pečené kuře se zelím a brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.1.14 09:14

Ten muj nastesti nepije, jen parkrat za uherskej rok, takze v poho.To spis bude v praci, kdyz to ns me prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
25.1.14 09:14

@LucieWonka Jedno pivo je ok, můj měl tak 7 panáků a dvě piva :lol: :lol:. Pánové se zdejchli k baru a než každej koupil rundu, tak najednou toho měli všeci plné kecky… pak mi tancoval v autě a furt mě přemlouval, ať to otočím a jdeme ještě s ostatníma někam za písničkou, že dnes můžu spát jak dlouho budu chtít :zed:… nedala jsem se.
Francouzské brambory bych taky mohla udělat v týdnu, díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.1.14 09:15

Dnes se valime, jeste jsme nevylezli s pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.1.14 09:29

@Verca.T jj jak jdou chlapy k baru, dopadne to vždy stejně :lol: jeden poručí a ostatní to musí hned otočit :lol: přítel měl v prosinci firemní večírek, šel právě na ten zakletý bar…„lásko, hned jsem u tebe, jdu se šéfem na jednoho panáka“…po hodině se jdu na něj podívat, okolo baru snad všichni chlapy z firmy a milion panáků na baru 8o tak jsem ho nechala a šla kecat s babama ;) Naštěstí byl pak schopný sednout do auta, kde mi nakonec usnul. Aspoň mě nechal v klidu řídit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
25.1.14 09:54

Dobré ráno holky, tak u nás je -13 stupňů a sněží, manžel jel s kamarádem kouknout na nějaké auto, tak mám aspoň klid, měla bych žehlit tak se odhodlávám :D na oběd udělám kuřecí na nějaký přírodní způsob a bramb. kaši

ode dneška přesně za měsíc mám termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
25.1.14 10:00

@DaisyDaison jéé ja vlastne taky ode dneska za mesic :-) kdy uz budes chodit do porodnice vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 10:08

@prcek3 aho jak ta tva hlenova zatka vypadala? blba otazka asi vid. protoze ja po kontrole docela fest spinala a pak jeste na druhy den a ten treti skoro uz ne a pobolivalo me bricho u toho jako pri ms a ted zas vse pri starem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 10:11

@DaisyDaison ahojik u nas je skoro taky tak -12 brrrr. dneska asi moc lidi nebude trajdat po prochazkach :-D.

jinak ja dostala vcera chut na palacinky a jelikoz jsem mela kacenu, knedlik, zeli tak si je udelam dnes. manzel v praci tak nic extra kuchtit nebudu.rano jsme pouklizely pred vchodem a chodbu, sklep mame velky uklid.sice manzel chtel sam ale me je fajn tak proc bych mu nepomohla. a ve dvou je to sup sup:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.1.14 10:13

U nás bude hovězí na houbách s rýží :D tatínka máme dneska doma tak budu odpočívat už jsem vysála a byla s pejskem :D taj já mám termín až 7.3 tak tu budu jak poslední a jestli budu přenášet jako malýho 10dní tak mě z toho picne…jako venku zima hrozná @DaisyDaison -13 stupnů :roll: to ti mrznou i nudle v nosu :mrgreen: odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.1.14 10:17

@Kacatko83 ve dvou se to lépe táhne :D a třeba ti to pomůže a porodíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 10:21

@mijka tak to nevim :-) :-) me je fajn zadne zmeny teda nepozoruji :mrgreen: ale kdo vi ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
25.1.14 10:23

Ahoj holky, tak já pořád odpočívám :mrgreen: Nechce se mi vůbec nic dělat když je venku taková zima :roll: @DaisyDaison Tý jo mi tu máme -8 a úplně mi to stačí :cert: @mijka Tak já se taky modlím abych nepřenášela, ale bohužel to neovlivním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí