Termín porodu září/říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
26.2.16 20:52

@Dunlin Ja to nemyslela spatne. Jen tak, ze nerada Nunu oznacuju pojmem golfky. Golfky je podle me takova ta pofiderni konstrukce s obycejnou latkou, kde se neda nic polohovat a nema ani strisku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.2.16 21:21

@klock Tak ja bych se chtela vratit castecne do prace uz letos v lete. Uvidim, jak to pujde. Jinak mne to vychazi na ctyri roky celkem ;-) Budes davat holky do soukrome skolky? My to budeme mit tak, ze budu delat jen urcite dny, kdyz bude manzel doma;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
26.2.16 21:41

@Matynečka mně Nuna připadá jako klasický sporťák, takže já osobně bych si ji nepořídíla ke sporťáku. Jo a ty staré hrůzy, to už se snad ani nedá považovat za golfky, ale za relikvii. Kolikrát se divím, že s tím může ještě v dnešní době někdo jezdit. Já osobně se budu radši tahat s těším kočárem než s těma hrůzama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
26.2.16 21:44

Já vás holky taky obdivuju, já chci druhé zkoušet až tak kolem druhých narozenin malé. Dřív bych to nedala a navíc si to chci s malou užít co nejdýl. I když budu z pracovního poměru déle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.2.16 21:45

@Dunlin No ja se prave rada velkeho spportaku zbavila. Nebyla jsem s nim spokojena. No, ted to neresim, mam dvojkocar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
26.2.16 21:49

@Matynečka aha, tak to pak chápu. Já jsem naopak se sporťákem strašně spokojená, do auta se vleze skvěle, dá se rozložit na placku a nikam tak nějak nejezdím třeba vlakem, že bych potřebovala golfky do jedné ruky. Navíc malá chcce už teď stejně víc chodit po svých, tak je lepší vyrazit pěšky bez kočárku (jakéhokoli) a s batohem na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.2.16 22:19

@Matynečka ja uz pracuju tak od 6 mesicu holek, teda zatim jen z domova, ale od ledna se chci vratit do prace uz na plny uvazek. Tak uvidim jak to pujde… Jj holky pujdou do soukrome skolky, uz se zacinam pomalu po okoli rozhlizet, aby pak bylo misto… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
29.2.16 08:15

No ja doufám že se už zadaří :-D a radši sted budu s detma doma a pak pujdu do prace měla bych spátnej pak i materskou atd tak i kvuli tomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
15.3.16 12:40

Ahoj holky jak se máte? Co nějaká nová nastavající mamina? Nám teď rostou stoličky tak Verča chce pořád chovat jinak je zlatá pěkně si vyhraje sama pořád sebou nosí panenku :) občas ji mrskne do kočárku. Jo a pořád něco hledam věčně mě schovavá věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
15.3.16 12:52

@lynč ahojík my se snažíme :-) a co vy? jinak malej taky vše schovava :-) a taky nam rosotu zuby jsme jenda velka opruzeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
15.3.16 13:33

@lynč my se taky začali snažit :-D tak uvidíme, kdy to vyjde :-) Barče taky rostou stoličky, ale je celkem v klidu, až mě to překvapuje :-) Barča je hroznej bordelář, jakmile je uklizeno, hnedka musí všechno vyházet, u nás to pořád vypadá jak po výbuchu, asi má moc hraček :-( příští měsíc nás čeká stěhování, tak to teď máme trošku divoký, začínáme krabicovat, to se Barče líbí, furt si sedá do krabic :-D už aby to bylo a měla vlastní pokojík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.3.16 21:20

U nás taky nesmí být uklizeno, to se musí hned zase všechno vytahat a i tak se během hodinky nudí, pak se chvilku zabaví u her nebo youtubka a dvakrat denne chodime ven na oupy a klouzy :) protože jinak je nuda mamííí, sama se teda moc nezabaví a všechno ji baví chviličku. někdy ještě v pyžamu tahá bundu ze skřině a chce obíc :) (obléct -jakože mami jdeme ven) tak se nenudím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
15.3.16 21:26

@Irea naše taky pořád stojí u dveří a číhá :mrgreen: Venku lítá celá štastná. My zkusili skluzavku poprve strašně se tomu smála a chtěla ještě. Já už se tak těším na jaro až budeme moc být víc venku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.3.16 12:43

Ahoj holky, u nás se začalo docela spát v noci, teď k ní vstávám cca 4× za týden, bože to je krása :)
jinak prcek vůbec nemluví, neříká ani máma, táta, co chce to si ukáže a dělá u toho eee,
jediný slovo co říká je krtek, a pak trochu jak dělají zvířátka, no nic :nevim: však ona začne
spí mi jednou kolem oběda hoďku a půl, a taky chodíme dopo a odpo ven, přesně jak píšete, doma nuda, venku pohoda, kyti, kamiony, autobusy, lidi, psi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.3.16 23:14

Ahoj holky pisu si pro radu nebo mozna se jen vypsat :-) uz zacinam byt vyrizena, mame takovy problem s nocnim spanim a mozna si za nej muzu sama… :-( holky maji spolecny pokojicek a protoze jsem nechtela, aby se v noci budily navzajem tak jsem vzdy jednu, kdyz se v noci vzbudila odnesla do obyvaku do cestovni postylky kde usnula a spala az do rana. Ze zacatku to bylo obcas, pak uz kazdou noc. Jo a vzdy se takhle vzbudila ta stejna… Pred cca 2 mesici jsem cestovni postylku zrusila. No a ted ten problem, od te doby se pravidelne kazdou noc mezi 1-2 vzbudi a nechce spat, jsem s ni tak 2-3 hodiny vzhuru :zed: chce si hrat, povida si a kdyz chci, aby lezela tak zacne brecet… Jsem uz vyrizena, v noci jsem vzhuru s jednou, ktera pak rano dlouho spi a ja vstavam s druhou, protoze ta spi celou noc a rano je cila… Uz jsem zkousela snad vsechno zkratit odpoledni spanek, rano ji vzbudit se segrou, ale nic nepomohlo… Uz nevim jak ji to odnaucit :,( :,( nenapada vas jak na ni? Jo a hlad ani zizen nema, nic nechce ani mliko ani caj ani vodu… Dekuju za vsechny tipy a napady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí