Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Miri, tak se musím přiznat, že mi taky vehnalo slzy do očí… Je mi to líto, ale ty jsi určitě strašně statečná ženská a řeknu Ti to slovy mého miláčka, který mi říká, zlatíčko, kdyby to náhodou nevyšlo, tak je důležité, že víme, že můžeš otěhotnět a prostě to jednou vyjít musí a tak si myslím, že je to i u Tebe a jak se říká, do třetice všeho dobrého…, budu držet palce…
No, však mi také ještě nemáme vyhráno, taky se dost bojím a teď jdu na ultrazvuk až 10.3., špatně mi skoro není… prsa už mě bolí krapet méně… tak si říkám, snad je všechno O.K.
Mějte se všechny jak nejlépe to jde…:-)
Pusiku, me Mudr rikala, ze budu Duphaston brat az do konce 14tt a pak to proste vy:,–(im. Taky jsem se ji ptala, jestli budu snizovat davky a pry ne, tak mam obavy, aby to pro telo a mimiska nebyl velky sok. Znovu se ji zase zeptam, ale dopadnu stejne stejne:-)
Tak se mejte moc pekne a drzte se vsechny. Ja jsem ted zase pred chvili blila, tak se davam do kupy. Prisla jsem zrovna z venku a jak jsem vstoupila do tepla, uz to bylo..ach jo..tak papam znovu, at mam aspon trochu zivin.
Ahojky holčiny,
Tak mám za sebou první odběry krve. Vysosali ze mě 4 zkumavky ![]()
Janniah přeju aby ti bylo brzo lépe, u mě už se to pomaoučku začalo zlepšovat, není to ještě úplně on, ale už i trošku víc jím, tak jsem ráda, že budu mít mimís víc živin.
Mihule buď hlavně v pohodičce, každému nemusí být špatně, každý to snáší jinak. V kterém jsi vůbec týdnu?
Maufko na zítra držím palečky ať jsou výsledky v pořádku.
Pusíku hezky odpočívej a pohlaď bříško ![]()
Jsem dneska nějaká mrtvá jak jsem brzo vstávala, tak to půjdu asi ještě chvilku dospat. Mějte se hezky a opatrujte sebe i bříška
Maru
http://bd.lilypie.com/IXibp1/.png
Ahoj,
Maru jsem 8w4d. fakt mi bylo trochu špatně jen hodně na začátku a teď už tak týden mám fakt klid…
To víš, trochu tam ten strach je, ale jak mi říkala kamarádka, to budeš mít pořád z něčeho strach, takže v klidu ![]()
Akorát to teď bude dlouhé čekání na další ultrazvuk, holt musím být trpělivá ![]()
Ahoj holčinky.
Já si dneska střihla raní jízdu k zubaři, dostala jsem provizorní blombu. A 8.3 jdu na opravu.
Mischule nenervuj se tím že už je ti líp , píše o tom spousta holek že jim nevolnosti i bolesti prsou ustaly. Každá jsme jiná. Mně už to blitíčko taky pustilo a prsa bolí nejvíc v noci a po ránu , přes den jen když si na ně zmáčknu. Mám to tak už od 8tt od toho krvácení, ale s tím to nejspíš nesouviselo, spíš jsem ti to až v té panice uvědomila , ale asi to přestávalo už dřív.
Maru tak ať výsledky dopadnu na 1* ![]()
Maufíku a ty zítra taky tak , jen samý dobrý zprávy.
Janiah, já to včera zkoumala kde se dalo a zjistila jsem, že ve 12tt se teprve utvoří placenta a ve 14tt plně převezme úlohu výživy. Někteří doktoří volí vysazování postupně už v 11-12tt a jíní to období prostě překryjí léky až do 14tt a pak se dá už vy:,–(it naráz. Je to tak půl na půl co jem zjistila, naštěstí jsem nenašla , že by se při vysazení ať tak nebo onak někomu oběvily komplikace. Tak snad nebudem první.
Ahojte holky,
díky za uklidnění. No a něco pěkného pro vás, mrkněte sem - http://www.maschemiracles.com/ do fotogalerie, zvláště fotky, když ještě byla miminka v bříšku jsou zajímavé - to je panečku pupík ![]()
M.
Ahoj holky,
Mishule, tak ty fotky jsou fakt dobre, ale jak jsem to videla, hlavne to bricho, tak me zacalo uplne bolet to moje:-) Snad se tam bobek nelekl.
Ty miminka byly hrozne malinke, ani nechapu, ze to jde takhle donosit. Musi to byt s nima docela zahul:-)) Takova mala skolka na plny uvazek.
Pusiku, me taky rikala Mudr, ze radeji to vy:,–(ime, az bude plne hotova placenta a mimi uz bude ziveno jenom z ni. No, ale i tak me napadlo, jestli to nebude pro telo sok. Ale musim MUDr verit, jinak bych se musela nervovat.
Zatim pa, jdu zase trochu vysavat, uz mam loznici, jeste chci prevlect periny, nez prijede manza z Nemecka, at spime ve vonavem.
Drzte se a opatrujte mimisky!!
Ahojky holky
Mishule opravdu se nenervuj, mě také není vůbec špatně, psra mě nebolí, prostě vůbec nic, jako bych ani nebyla těhotná. Akorát mě poslední dobou trápí bolest hlavy, na to jsem nikdy netrtpěla a také ta nekonečná únava. Ty fotky jsou úžasný, po pravdě si to teda neumím představit, šest miminek, to musí být fakt síla.
Maru držím palce ať odběry vyjdou na jedničku.
Pusiku závidím ti, že máš za sebou zubaře, mne to teprve čeká a bojim, bojim a odkládám a odkládám
Mějte se moc krásně, papa Marrca
Ahoj holky,
Janiah tělo to určitě zvládne, tak trochu ti závidím, já se právě bojím že už vysazuji tak brzo.
MIshule krásný miminka , ale raděj u druhých ![]()
Marco, no já mám tu nejúžasnější zubařku pod sluncem takže k ní vlastně jezdím ráda. Nikdy u ní nic nebolí pokecáme zasmnějem se je to pohoda. Dřív jsem mněla takovýk saďoura, brrrrr to byla hrůza. Tak přeju , aby ti na prohlídce nenašli žádnej kazík.
Mishule no to je pravda, teď už se budeme strachovat celý život o ty naše prťata
. Fotky jsou úžasný, ale musí to být zápřah 6 dětiček.
Pusíku hlavně,že zoubek nebolí a je to v pořádku. Děkuju za pochvalu metříku
. Já mám taky pořád brát utrogestan, dr. říkala, že ho mám brát pořád dál a vzhledem k tomu, že tu mám ještě 2 krabičky, tak se ho taky hned tak nezbavím.
Janninah tak už hezky nachystané peřinky na příjezd manžílka
, jen to s tím úklidem moc nepřeháněj .
Marcco držím palečky a´t je u zubaře všechno pořádku. Taky tam budu muset vyrazit, přece jenom ta péče o zuby vzala v těhotenství za své Vyčistit zuby a nezvracet je pro mě nadlidský výkon .
Holčinky opatrujte bříška papa Maru
Ahoj holky,tak se zase po dlouhé návštěvě hlásím.Nic moc se nezměnilo,je mi pořád zle,ale nezvracím.Dnes je mi o hodně lépe,ale už se těším až mi bude fajn po celý den.Mám stavy na zvracení,bolesti žaludku, nechutenství. Koupila jsem si čaje pro těhotné jelikož lízátka nemůžu ani vidět.
Mirinko- je mi to moc, moc líto.Je to hodně blbí pocit.Na druhou stranu je určitě lepší teď , než ve druhém nebo třetím trimestru.I když to co citíš tu hořkost , bolest, nespravedlnost chápu.Sama jsem to nezažila,ale kamarádku jsem z toho dostávala hodně dlouho a teď čeká druhé a je šťastná.A to přeju i já TOBĚ.Opatruj se určitě jednou vše dobře dopadne a já držím moc palce ,aby se to povedlo.
Taky nemám ještě vyhráno,kontrola a UTZ se blíží ,mám trošku strach.Stát se může všechno.
Jinak zdravím všechny,opatrujte se,hýčkejte se,pozdravujte miminka. Musím sem chodit častěji , nestačím dočítat.
Maru krásný metřík
Ahoj holky, to byl zase dneska mlhavy den, co?
Miri, doufam, ze uz je Ti lepe..
My jsme dneska s manzou jel na hory na prochazku. Nejdrive jsme se nadlabli v jedne pekne kamenne restauracia pak hura na hory. Ani jsem si nemyslela, ze tam bude hezky, ale kousek pod vrcholem se zacalo modrat a vykouklo slunicko, tak jsme si ho chvili uzili. Dokonce se i lyzovalo, tak jsme se tam potkali s par kamarady, co tam provozuji vlek. Pak jsme se sli jeste projit na druhy kopec a potom zase huraa domu do smogu. Dole je to vazne shit.
Ted jsem si udelala mrkvovy salat s citronem a piskotama, tak aspon bude mit bobek nejake vitaminky a bude mit peknou barvu, kdyz uz ja jsem z toho bliti bledule. Musim to zaklepat, uz dva dny se drzim..tak uvidim vecer nebo zitra:-)
Mejte se pekne, uz se mi chce zase curat, to je hruza, porad litam..:lol:
Pa,pa
Ahoj holčinky,
Mirinko, je mi moc líto, co se stalo. Sama jsem si to už jednou prožila a vím, že to strašně bolí, Ještě teď když si na to vzpomenu, tak mi je do breku. Budu ti držet palečky, ať se co nejdřív dočkáš krásnýho a zdravýho miminka. Doktoři si tě teď určitě pohlídají a příště všechno dobře dopadne.
Holky, preju krasneho Valentyna a hodne lasky hlavne pro Vase miminka, at jsou spokojena a usmevava uz v brisku ![]()