Poradna duly
Jana Čurdová
Slunicko - to je sranda, já zase spíš holkám ten klidový režim závidím…:-) Od 9 do 17:30 pěkně musím sedět v kanceláři a nebo chodit po schůzkách… (i když bych nejraději spala)
Musím jíst ty hrozné blafy v naší jídelně, příp jdu někam ven, ale pizzerie už mi také lezou krkem… Jo, já bych si klíďo ten klidový režim na týden minimálně dala - ale není důvod, nemám nijak fyzicky náročnou práci a žádné velké problémy (témař ani nevolnosti) také nemám…:-)
Takže si to odpočívání děvčata pěkně užívejte…:-)
Sluníčko to je dobře že jsi v pořádku. Hezky si to těhulkování užívej. Já doufala že se ještě do práce vrátím, ale Dr řekl že to nepřichází v úvahu , napsal jim tam potvrzení že budu na PN až do MD aby za mně mohli vzít náhradu. Moc mně to mrzí, ale aspoň nemusím mít špatné svědomí kvůli kolegyním ,že za mně musí pracovat.
Maru to je dobře že jsi v pořádku, někdo to tady musí držet, jak bychom tady byly jen samý nemocný, to by tu bylo pěkně smutno
Holky, jenom buďte rády, že jste doma, než aby jste v práci trpěly! A ven půjdete, až bude teploučko, bude svítit sluníčko a o to nám všem bude líp! ![]()
Holcenky, preju pekny vikend!! ![]()
Pred obedem se nam tu prehnala silena vichrice, uplne to buracelo a dokonce se vylila reka tady kousek od nas, ale snad to bude dobre.
Mne je dneska zase trochu soufl, ale snad to prejde, cely tyden uz to bylo ok a ted zase. Ach jo..
Tak pa, uzijte si pekny vikend a doufam, ze jste v poradku!!!
J.
Ahoj holky! Jak je? Doufám, že vás ta vichřice moc nepoznamenala ![]()
Jinak, já jsem to asi zakřikla, dneska je mi pěkně zle! Bolí mě hlava, ale bude to asi z nevyspání, přítel byl pařit a já pro něj jela, tak sem se probudila a pak tak hrozně chrápal, že jsem nemohla spát:-(
A taky vás tak hrozně bolí v kříži? Já nemůžu ani stoupnout z postele!
Ahojky holčinky, jdu popřát hezké pondělí,
já jsem tu měla celý minulý týden neteř na prázdninách,t akže jsme si hezky po holčičím užívaly. Už teď mi tu chybí.
Sluníčko mě taky doceal často bolí v kříži, ale já mám s páteří problémy i normálně, tak ani není divu. Dr. mi dovolila chodit na těhucvičení, je nás tam málo a tak se nám může cvičitelka jednotlivě věnovat, každého se zeptala na to jaké má problémy a pak tomu přizůsobuje i cvičení. Minulý týden jsem byla poprvé a líbilo se mi to a i záda mě pak tolik nebolela, tak uvidím.
Holčinky moc se opatrujte, myslímna vás a doufám, že jte všechyn v pořádku. Maru
ahoj holčiny,
jen nakukuju, včera na kontrole jsem zase moc nedopadla. Teda mimčo je v pořádku, ael mám opět hematoma a dost velkej. Děsím se aby nepraskl jako ten předchozí. Musím jen a a jen ležet. Tak se tu mnějte ,opatrujte se a páááá. Já zase nakouknu, jdu do pelechu.
Ahoj holky,tak my jsme ještě pěkně nastydlí, nejdřív to odnesl Toník - horečky, rýma , kašel.Musela jsem s ním k doktorovi a ten zjistil podezření na LARYNGITIDU.Takže přestat hned topit v pokoji kde malý spí,hlídat aby se neudusil atd.Byli to docela bezesné noci,což mi asi nepřidalo a můj imunitní systém zareagoval po svém.Chytla jsem to taky.Toníka už léčím jen z velké rýmy,což je fajn - dost jsem se o něho bála a manžel byl chudák ze všeho dost nervózní.Strašně se bál o malého tak, že nespal celé noci se mnou.Tak jsme alespoň vymýšleli co si do nového bytu pořídíme atd. Já jsem myslím z
nejhoršího venku,i když ještě mě dost trápí velká rýma a kašel.
Jinak se moc , moc opatrujte,odpočívejte.Zdravím malá bříška.
Já už se snad taky brzo dozvím jak se má to naše miminko,blíží se to a to je dobře .Panu doktorovi to holky opravdu vytmavím, jelikož si asi chudák neuvědomil v jaké době žijeme,budu nucena ho vrátit zpátky na zem.Příjemné to ovšem pro něho nebude.
![]()
ahoj maminky
Ahoj Holky,
preju pekne utery!
Pusiku, to je mi lito, snaz se hlavne lezet, at se ta potvora vstreba. Urcite to bude v poradku, uvidis!!
Hako, preju malemu brzke uzdraveni, ja mam taky uz mesic problemy s dychanim hlavne v noci, tak spime s pootevrenym oknem a je to hned lepsi. Pokud mate suchy vzduch, poridte malemu do pokoje zvlhcovac s ionizatorem, urcite se to zlepsi. Nebo solny kristal.
Zatim pa, ten pocitac me nejak unavuje…
Drzte se vsechny a pozdravujte minimiminka ![]()
Ahoj holky,
tak už jsem doma taky, ale doufám, že jen na týden (mám zánět močáku
), protože mě práce baví. Navíc když se teď konečně začínám cítit docela dobře…už se mi nechce zvracet při každé jízdě tramvají ![]()
Ahojky Pusiku,jsem moc zvědavá, jak jsi dopadla?
Jsem v prosinci po IVF a ICSI,ujali se dvojčátka a po předchozím potratu loni v srpnu díky hematomu trnu hrůzou,aby to takto vydrželo. Doufám,že je tvůj drobeček zachráněn!!!! ![]()
Ahoj holky,
Pusíku, já jsem dnes ráno krvácela, tak jsem klusala k doktorovi - tak si představ mám tam rovnou dva hematomy - ten původní se asi vstřebává - to je asi ta krev, ale mám tam další. Jeden je tedy cca 1cm a druhý 2cm, Naštěstí jsem ale zavřená a mimi je větší (6cm), tak by ho to nemělo ohrozit. Každopádne už mě tentokrát pan doktor nechal nekompromisně doma a ležet. Beru Ascorutin.
Holky, opatrujte sebe i mrňousky.
M.
Mishule, chtěla jsem se tě zeptat v jakých dávkách ten ascorutin užíváš, dívala jsem se že je volně prodejný takže si ho koupím sama , ale nevím kolik ho brát, a bereš k tomu utrogestan, nebo duphaston ?
Ahoj tehulky, jak se mate? Doufam, ze mate taky u Vas slunicko a hreje Vas minimalne pres okno ![]()
Pusiku, Mischule, doufam, ze pekne odpocivate a ze uz problem neni. Snad ty hematomy zmizi samy, to je des. Ja to mam to same s tou cistou, tak se modlim, aby se uz zacala ztracet, ale minuly tyden byla porad 4-5cm.
Rikala jsem si, jestli to treba neni tim Duphastonem, ze se na nem prizivuje. Pristi ctvrtek beru posledni a pak to vy:,–(im a uvidim. Na operaci se mi teda nechce, mela bych strach, ze mi poskodi miminko nebo neco a budu mit problemy…
Jinak zdravim vsechny ostatni, snad jste v poradku!!! ja jedu v utery do Zlina na ten 1.trimestralni geneticky screening, snad bude vse OK. Mozna si privezu i nejakou fotecku, pokud to bude stat za to.
Tak se mejte pekne a radeji uz etd preji vsem pekny a klidny vikend a pozdravte mimisky v briskach!!! ![]()