Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
18.3.08 18:40

Ahoj holky,tak jsem se právě vrátila z UTZ.Panu doktorovi jsem hned zdělila , že chci slyšet jen a jen positivní zprávy.Jelikož už jsme přišli na příčinu Toníkových horeček (oboustraný zánět středního ucha)a museli mu to dnes píchat na positivní zprávy byl čas.
Tak miminko je zdraví,má nožičky,ručičky,páteř a hlavněsrdíčko.Akorát je o dost mladší , ale to mi nevadí.Měla bych být 13+5,ale podle UTZ je to 12tt.

Tak snad budu od teď dostávat jen a jen positivní zprávy

Vy se hýčkejte a hlaďte bříška ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
18.3.08 22:17

Ahoj Holky, jen kratce zdravim, zitra snad napisu vic. Dneska jsem se vratila z nemocnice,byla jsem tam od ctvrtka kvuli krvaceni. Nasli mi hematom mezi placentou a cipkem, ale hned to odeslo. Nechali si me tam do dneska..nebyl tam signal na net, tak jsem si mohla poustet jenom DVD..:-)

Zatim pa, jsem zdrbla z dnesni prohlidky, bylo to dost nesetrne a surove a pak jsem dost krvace z cipku. Cely den jsem pak probrecela jak jsem byla v soku a hlavne me porad boli bricho..snad to prejde, a to mi bylo porad tak skvele :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
19.3.08 09:35

Ahojky holčinky,
jdu nahlásit, že jsme s mimískem v pořádku, triple testy vyšly v pořádku, takže jsme nejšťastnější pod suncem :-) 9.4. jdeme na velký UTZ, tak už se těším i s manžílkem. Jen ty nevolnosti kdyby už daly pokoj, sice to ení tak strašný, ale jednou za čas mě to chytne a pak je mi ouvej, tak doufám, že už se brzo dočkám a přestane mi být zle.

Janninah uf takže taky hematom, opatruj se a hlavně ať bříško přestane bolet a šrámy na dušičce z nešetrné prohlídky se brzo zahojí.

Hako no teda vy si taky užíváte, přeju ať se vám ouška brzo zahojí, taky na to trpím, takže s tebou soucítím, ale léky zaberou a brzo bude líp. Mimísek je taky v pořádku a určitě to všechno přestojíte v pořádku.

Mishule určitě u tebe bude taky všechnov pořádku a hematom už vám dá pokoj.

Pusíku gratuluju k chlapečkovi a jsem ráda, že jste v pořádku.

Maufko tak koukám,ž e jsme na tom s nevolnostmi tak nějka stejně, doufám, že tě brzo přejdou a začneme si hezky užívat.

Tak se všichni opatrujte, pohlaďte bříška papa Maru

http://bd.lilypie.com/By8Sp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.3.08 09:57

Krásné ráno kočky
já dneska byla na tripplech a sestřička při odběru vyzvídala jestli už nešpiním. Když jsem řekla že to v pondělí v noci opět krvácelo tak to hned šla hlásit mudr a ten provedl další kontrolu.
Tentokrát i přes vagínu ale nenašel nic. Dokonce si zapl něco co dělalo na UTz barevný skvrny, ale nic neoběvil . Prý už je z toho jelen, že možná krvácí děložní hrdlo, napsal mně 3×2 ascorutiny na posílení cévek a řekl klidový režim nadále . Prý to ale není nic závažnýho to špinění. Znovu pečlivě kontroloval placentu i obaly a byly naprosto v pořádku a na správným místě hrdlo zavřené.
No tak jsem zase klidná , a spokojená jako želva . Potěšilo mně jak je pečlivej že dal sestřičce ukol se mně při krvi znovu zeptat jak to krvácení vypadá. Hned je mně líp když vím že fakt nic nezanedbá.
Mimišek byl dneska úžasnej, nádhrně kopal a srdíčko mu krásně ťukalo.
Janiah, neboj to nejhorší máš už za sebou, moc a moc se opatruj. Jsou to ale hulváti že nedávají při prohlídce větší pozor.
Hako tak hlavně že je mimíšek v pořádku , gratuluju k prvímu UTZ. Ty záněty oušek sjou vážně děsný. Chudáčci to jste si užily, snad už to začne být lepší.
Maru gratuluju k výsledkům z tripplů je to paráda když si člověk může takhle oddechnout co. Snad se tě ty nevolnosti už pustí.
Maufí, hezký jsmena :lol: Taky byly mezi jedněma z našich tipů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.3.08 14:25

Ahojky,
tak jsem byla dneska na prohlídce a vše je v pořádku. Dokonce jsem se dneska dostala na svou první váhu na začátku těhu. Takže snad už začnu přibírat a začne mi to bříško růst!!!

Hako, hlavně že už víte proč jsou ty horečky. Držím palečky tobě i Toníkovi ať jste brzy v pořádku. A gratulace k mimíškovi na UZ!

Maru, taky doufám že to brzy bude dobrý. Já jedu s manžílkem na velký UZ 8.4. Budu ti držet palce ať je vše v pořádku. Já už se hrozně těším až toho mrňouska zase uvidím.

Janiah, to je mi líto, že taky krvacíš. Teda ty hematomy zlobí. Dávej na sebe pozor a určitě to bude dobrý.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.3.08 15:01

Maufíku tak to gratuluju. Začínáš nabírat, už to brzo bude dobrý. Za chviličku už budeš mít krásný velký bříško. Hezky si užij prohlídku mimiška na UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.3.08 12:10

Holky, preju pekne velikonoci pondeli!!! Tady mame sice spis Vanoce, protoze pres noc napadlo tak 20cm snehu a na horach musi byt uplna kalamita. Tak jsem chtela uz zase zdobit vanocni ozdoby misto vajicek :lol:

Doufam, ze Vas nekdo vymrskal, at jste zdrave a mate hodne sil na miminka. Rano tu byli synovecci. Martinek uz to zvlada na jednicku i s koledou, Radimek byl poprve (ma 1rok), jeste sam nechodi, tak byl roztomily, jak se snazil stat v zimnim obleceni a opiral se o obrovskeho zajice, co ode me dostal. Mame i video, jak se kymaci, jak kdyby si dal stamprlu :wink: Ale libilo se mu to. :lol:

Ted tu byl svagr, prinesl takovou tu drevenou lopatu, co se s ni michalo pradlo za stara :lol:

Holky, opatrujte se a snad uz budeme vsechny bez problemu. Ja ted beru jeste cipky na noc, takove gelove, proti zanetu, ale snad to je spis uz takova prevence.
Pa,pa a pekne bile pondeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
24.3.08 16:22

Ahoj holky,

všem přeju krásné Velikonoce, furt na vás myslim a doufám, že jste všechny v pořádku.

Nás čeká 1.4.08 genetika,tak nám prosím držte palce. No a od května se zase můžeme snažit,tak doufám, že brzičko rozšířím řadu těhulek.

Pozdravujte vaše mrňousky,papa
http://www.gify.nou.cz/…ubory/97.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.3.08 19:12

Mirinko, drzime s mimiskem vsechny pesticky, at ta genetika dopadne dobre a hlavne at se zjisti, v cem je problem. Ja jdu 31.3. na tripletesty, budu uz na zacatku 17tt dle NT screeningu (jinak konec 16tt), tak to zrovna udelame kdyz uz tam jdu. Snad to i tentokrat dopadne dobre. Drz se a pekny zbytek nedele!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.08 19:44

ahoj maminky,

dnes jsem se tu také zaregistrovala a hned taky využila chvíli k tomu, abych se podívala a napsala, že i já čekám miminko kolem 2. září 2008. Takže je to v rozmezí srpen- září. Je to naše již třetí miminko, ale čtvrté těhotenství. Z prvního se narodil syn- nyní má 4,5 roku. Z druhého nebylo nic- skončilo v 11. týdnu. Ze třetího těhotenství se narodil syn, který má nyní 13 měsíců. Ten se narodil s vrozenou vadou ledvin a tak mě hned doktorka taky poslala na genetiku do Olomouce- bydlíme totiž v Přerově. Na utz v 1.trimestru nebylo vidět nic špatného a v krvi jsem měla také vše v pořádku- žádný downův syndrom nemá. Ještě mám přijít na utz ve 20. týdnu. Takže se asi zítra telefonicky objednám. Na kontrolu k naší doktorce jdu v pátek 4.4., to mi bude dělat u ní taky utz a snad už se dozvíme, co že to pod srdíčkem nosim. Jestli další chlapeček, nebo holčička. Ostatně na to se zeptám raději víckrát- i na té genetice a ještě chodíme tady k nám do nemocnice na podrobný utz srdíčka nenarozeného miminka. Takže víc očí víc vidí a budu se ptát. Jo a shánim kočárek pro sourozence, ale je to docela těžké vybírání. Nikde třeba neudávají nosnost kočárku. Já bych řekla, že by to teoreticky mělo mít nosnost 2 násobnou, když je to pro 2 děti, ale když jsem posílala dotaz do jednoho internetového obchodu, tak jeden kočárek má nosnost třeba jen 14,3 kg, což se mi zdá hrozně málo, protože pokud tam dám dítě vážící 12 kg, tak bych tam už mohla dát jen 3 kilové druhé dítě, abych neztratila záruku kdyby se třeba zlomila konstrukce kočárku. Takže prosím vás pokud máte nějaké zkušenosti, nebo rady, tak mi napište. Jinak ještě tak před 2 týdny jsem naříkala, že je mi divné, že ještě nemám bříško, protože u obou kluků jsem už bříško měla, ale teď se mi během 1 týdne bříško zvětšilo. Tak jsem spokojená, že snad jde vše tak jak má. Jinak jsem teď přesně 16+6 dní. Tak se mějte pěkně a snad mě tu taky přijmete mezi sebe. Ahoj Martina Petřík a Michálek a tatínek Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.3.08 11:13

Ahoj Marti, zdravim Te mezi tehulky na toto obdobi. Vidim, ze uz jsi zkusena mamina, to ja cekam sve 1., termin mam kolem 15.9., porad se to ruzni, ale dle genetickeho UTZ v 1.trimestru dokonce vyslo i 14.9 a to jsme zacali na 20.9 :lol: Resit to ale nejak nebudu, spis at ty vysetreni jsou presna. Sama jsem zvedava, co Ti UTZ rekne, jestli to bude dalsi klucik nebo uz pro zmenu mala princezna. Ja to zatim neresim, ale dle manzelovych genu tam hrozi taky kluk. Uvidime, zatim jsme nic nevideli, protoze se prcek porad vrtel a nechtel nic ukazat.

Jinak zdravim i Vas ostatni, doufam, ze jste si Velikonoce uzily :lol: Ja jsem se dneska zvazila a mam 1 kilo nahore, jak jsem pekne papala:-)

Zatim ahoj, u nas se porad drzi snih, tak jsem zvedava, kdy to roztaje..kdyz nemuzu ted lyzovat, tak me to spis provokuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.3.08 12:07

Ahoj kočky,
Mirinko přeju hodně štěstíčka, ať dopadne všechno dobřa a ty se brzo budeš radovat z drobečka v náruči.
Janiah, jsem zvědavá co to bude, ale ono je to fuk, že jen aby bylo mimi v pořádku.
Martino, vítej mezi náma :-) To jsi už vážně zkušenej bojovník. Tak na tebe mám hned dotaz , cítiš už nějaký pohyby ? Já mám 15 letýho syna takže sï z prvního těhotenství vlastně skoro nic nepamatuju a teď jsem ze všeho vyplašená a klepu se strachem doslova od kontroly ke kontrole.
Holčiny a co vy ostatní jak je Vám ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 12:30

ahoj
Jemi 33 let a čekám třetí dítě. Mám lucinku 10 let a Davídka 6 let. Jsem v 8 týdnu. Strašně se bojím aby bylo vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
25.3.08 12:42

Ahojky všichni, děkuji za přijetí mezi vás. Janiah dneska jsem se objednala na genetiku na ten utz- jdu 15.4. a na ten utz do našeho špitálu jdu hned následující den. Tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Mě ten termín podle posledních měsíčků vycházel na 3. září a pak podle utz u naší doktorky mi vyšel 2.září, tak mi to tak napsala rovnou toho 2. září do průkazky. Ale na tý genetice mi to v tom 12.týdnu naměřili, že je miminko spíš o 3 dny ještě mladší, tak to by vycházelo spíš na 6. září. Ale ono je to jedno. Prostě to bude tak nějak kolem toho data. Jinak my máme v rodině taky takový nepsaný pravidlo- hodně kluků a málo holčiček. Moje máma měla první kluky a pak mě jhako třetí. Tak třeba se to i u mě tak povede. Zatím vím, že i moje sestřenice a bratranci mají zatím samé kluky, jen můj brácha je výjimka, ten má holčičku. Ale jak se říká- výjimka potvrzuje pravdilo. No, ono mezi námi- stejně záleží na spermii chlapa a ne na rodiných dispozicích, takže je jedno, jak to máme v rodině. :) Ale zvědavá jsem jako čert. :lol: Kdo že to asi bydlí u mě v bříšku. :D Mimochodem kolik jste už od začátku nabrali? Já jsem už nabrala asi moc- od začátku do teď mam+4-5kg. No, jsem se moc rozjedla, jak mi začalo být líp a už jsem nechodila krmit pana záchodníčka. :lol: Při prvním těhu jsem přibrala 22kg a zůstalo mi 5 kg nahoře. Pak jsem držela nějakou dietu, kterou jsem pak musela ukončit, protože jsem znovu otěhotněla a to jsem přibrala 16kg, ale do půl roku jsem těch 16 kg měla dole a k tomu ještě dalších 5 kg. Tak doufám, že teď přiberu ještě míň a shodím ještě víc než po obou porodech. :) To bych se mohla pak dostat na původní váhu před prvním těhu, což bylo akorát- ani tlustá, ani hubená. Při mé výšce 158cm jsem měla 56kg, takže normál.
Pusik já teď ještě pohyby necítím. Při prvním to bylo někdy kolem toho 20.týdne a u toho druhého jsem je cítila dost brzo- kolem 16.týdne. Teď jsem 17 týdnů a nic. Taky jsem furt v rozpacích- nejdřív z toho že mi neroste břicho- že se asi něco děje, že to neroste, třeba to ve mě..... ani to nemůžu napsat a teď zase ty pohyby. Ale asi u každého je to jinak. Třeba já to u Míši cítila proto, že byl docela velkej, nebo nevím proč. Každopádně si myslím, že bych je měla taky cítit dřív, protože mi při každým utz říkaj, že je to miminko co nosím pod srdíčkem hodně aktivní- že se pořád otáčí a kope nožičkama i ručičkama. Tak uvidíme. Dvakrát jsem teda v noci něco cítila, ale než jsem se stačila vzpamatovat a rozkoukat se, tak jsem už nic necítila, tak nevím, jestli to byli pohyby, nebo jen střeva. Ale asi střeva, protože to bylo asi před týdnem a od té doby zase nic. A možná se taky víc pozoruju, protože teď chodím na kontroly jednou za 4 týdny a dříve jsem byla zvyklá, že mé kontroly byli většinou už od začátku v rozmezí2-3 týdnů maximálně, takže jsem mimi viděla častěji. Teď se nemůžu dočkat, až je vždycky ten 4. týden a já konečně můžu mimi vidět ža je v pořádku a daří se mu dobře. Tak se mějte všechny moc krásně a buďte všichni moc silné a spokojené a hodně zdravíčka miminkám i maminkám přeje Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.08 13:03

Ahoj Marti
Taky čekám třetí a jsem v 8 týdnu.Stale se rozhoduji jestli mám do toho jít.Jemi 33 let a všeho se už bojím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex