Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, taky jste dnes tak unavený? Ja jsem teda hrozně, kdybych mohla, tak jen spím a jím.
Mirinko, to video je fakt super, skoro jsem u toho brečela. Mě teď tyhle věci nějak berou.
Luci, v pátek jsem začala špinit, takže proto ty prášky. Jo a Zuzanka má 8 měsíců. Bláhově jsem si myslela, že v tomhle věku už bude spát celou noc a místo toho je to čímdál horší. Musím to začít nějak řešit, asi nás čeká pár proplakaných nocí.
Mishule, tak co, jak si dnes dopadla? Co už bylo vidět?
Jinak já ještě pořád špiním, ale už to tolik neřeším.
nám napsala následující článek: Mile snazilky, chtela bych se s Vama podelit o muj krasny zazitek, ktery se mi prihodil dnes rano…
Od minuleho tydne se citim tak nejak divne, nekolikrat jsem zvracela, jsem unavena… Rikala jsem si, ze se o me pokousi asi nejaka virozka… V patek jsem mela dostat MS, ale nedorazila a kdyz neprisla ani v so, ani v ne… zacal ve me hlodat cervicek…
Vcera jsem se vzbudila a opet jsem zvracela, bylo mi zle, skoro cely den jsem prospala, MS nikde… Tak jsem si vecer rekla, ze si rano udelam testik… Vzdulila jsem se uz v 6 a cela nedockava sla na wc, pocurala jsem testik a nechala ho v koupelne… Mezitim jsem si uvarila cajicek a asi za 10 min. jsem se do koupelny vratila… To, co jem videla me rozplakalo stestim!!!!!!! Ano..... //.........
Jsem tehotna!!!! Porad tomu nemuzu uverit… HA jsem vy:,–(ila pred 2 mesici, ale pritel byl na 2 sluzebkach, takze jsme meli nechraneny sexik jen 2. krat… Jsem strasne moooc prekvapena, ze se nam to podarilo tak rychle!!!!!! Dnes v 16 hod. jdu na gyndu, mam trochu strach, ze je to treba jen plany poplach a ja budu zklamana…
Mejte se holciny zatim moc krasne, ja se jdu pripravit…
Paaa Lindiiik.
Mishule, tak to je super, že ses dozvěděla jen samé dobré zprávy.
Ahojky hoky
Mishule gratuluju k srdíčku, já jdu zítra, tak jsem také zvědavá jak dopadnu.
Zuziku, teda máš můj obdiv, jak to s osmiměsíčním mimčem zvládáš, já mám 19ti měsíční a občas mám co dělat, abych přes den neusla za pochodu.
Já jdu na KO zítra, tak také doufám, že bude všechno v pohodě.
Mějte se krásně, pohlaďte bříška, pa Marrca.
Marrco, není to zas tak hrozný, jen toho odpočinku by mohlo být trochu víc, ale to asi vždycky
Zítra ti budu držet palce, ať je vše jak má být.
Lindiku, vítám tě mezi námi!
Ahoj holčiny,
Marrco tak jak jsi dopadla na UTZ, držím palečky a těším se na zprávu. Video je moc krásný… děkujeme.
Lindíku vítám tě mezi námi a honem povídej co včera u dr.
Zuzíku o únavě mi ani nemluv, včera jsem skoro celý den prospala, odpoledne se mi točila hlava, takže jsem ležela a četla, no holky nechápu jak to zvládáte když máte malého prcka
Máte můj obdiv.
Mihule to jsem ráda, že je všechno pořádku, opatruj se .
Mirinko taky to tak má, občas z práce zavolají, tak poradím, ale vůbec mi nechybí, že tam nejsem. Taky jsem si myslela,ž e budu plašit víc, te´d se tam občas zajdu mrknout, dodělám nějaký ten restík a prchám domů a jsem spokojená
Janinah tak co šéfek, jak to vzal????
Tak já půjdu dočíst knížku, už mi chybí pár stránek a jsem napnutá jak to dopadne. JO a o žehlení mi nemluvte, mám tu taky hromadu jak blázen, ale ne a ne se dokopat, vžycky u toho vydržím nejvíc půl hodiny a pak na mě padne únava, že si musím jít odpočinout, takže to bude ještě na dlouho .-O
Opatujte se a pohlaďte bříška pa Maru
Ahojky holky
tak jsem zpátky z kontroly, viděla jsem mimíska na utz, bylo to nádherné, tlouklo mu srdíčko a pěkně tam s sebou mrskal. I doktor mi povídá: „No vidíte to, jak tam vyvádí?“ Jinak je všechno v pořádku, tak jsem moc šťastná.
Maru zítra na tebe budu mooooc myslet a držet palečky, ať je na kontrole všechno v pořádku, určitě bude.
Zuzi, s tím odpočinkem s tebou souhlasím, mohlo by ho být víc.
Mějte se krásně a pohlaďte bříška, pa Marrca
Ahoj holky po menší pauze se zase hlásím.
Mirinko video je nádherný,já tedy brečela.Nějak mě to vzalo.
Vítám všechny nové,nemám moc času vše číst,jelikož je mi pořád dost zle.Lízátka nějak nezabírají a nevím co jíst ani pít.Po všem je mi pak děsně zle.Plavání s mrňouskem jsem zvládla a hned po plavání strčila do pusy lízátko.Vypadala jsem jak krkavčí máma,která sama má,ale dítěti nedá. ![]()
Holky já Vám tak závidím kontroly a UTZ.
Mějte se hezky a opatrujte se,musím si jít hrát s Toníkem,pořád u mě stojí a tahá mě od PC.ahoj
ahoj holky
zuzík já jsem ve 13tým týdnu najednou začla krvacet
vůbec nevím co se stalo a tak jsem šla ihned do nemocnice. Řekli mi že mi praskla asi nejspíš nějaká žilka jak se děloha roztahovala. Byla to jen kapka a pak se to došpinilo za 2dny a OK za 3dny jsem začla znovu krvácat a to jsem už byla uplně vyřízená co se zase stalo. Ihned jsem šla ke svoji doktorce a ta mně nechala odvést sanitou do nemocnice. Poležela jsem si tam týden a ted jsem nadále doma a odpočívam. Do práce mně zatím nechce pustit. Tentokrát jsem měla krevní hematom…A mimčo pak zkontrolovali než mně propustli a byla krásně aktivní jsem tomu nemohla uvěřit už jsem to viděla černě. Ted jsem doma už 14 dní a vše bez komplikací ale stále se bojím, aby se to neopakovalo. Ale říkali, že mimčo už je natolik velký že to zvládne. Jinak k tomu špinění říkali že nevadí jen nesmí být červená krev…takže ty to máš dobré klid…Přeju pohodové těhu a taky se už těším na ultrazvuk ![]()
Ahoj holčinky , jdu Vás jen na skok pozdravit. Od neděle jsem ležela v nemocnici. Dnes mně pustily a to jen díky tomu že mněly několik akutnich příjmů a já bydlím 10 minut od nemocnice, takže kdyby se něco dělo musím okamžitě přijet.
V neděli v noci jsem se vzbudila v kaluži krve. myslela jsem že je to absolutní konec. Jely jsme do nemocnice a tam na příjmu paní doktorka řekla že mám v děloze hematom, a ten krvácí, miminko že se zatím drží. Takže mně hospitalizovaly. V noci se to všechno pak ještě hodně zhoršilo. Museli mně dát kapačky a vypadoalo to že ráno budu muset na sál, že je konec. Bylo to šílený , nejhorší noc mýho živata, Celá jsem se třásla i zuby mně cvakaly, fakt jsem nevěřila ,že to miminko může ustát. Píchly mi něco a ono se to kupodivu začalo sklidňovat. No vážně se stal zázrak, miminko to přečkalo. Takže jsem doma, musím jen ležet a ležet, tak to bude do 14tt, a pak se uvidí co dál. Tak se tu všechny moc a moc opatrujte. Já zase někdy nakouknu. Dočítat vás nebudu, musím jít do pelechu.
TAk všem hodně štěstíčka , pusu, a pá
Ahoj holky!
Pusíku tak hlavně že je miminko v pohodě a ty odpočívej.
Zuziku tak to špinění nic nebude taky jsem to v prvním těhu měa,trvalo to asi týden a pak mi to uklidnil asi utrogestana vitamin C a taky mi dali Ascorutin.
holky mě je ted dobře v noci se vyspím sice mám malého v posteli,ale spíme celou noc je to hloupý nápad takhle si ho učit,ale už jsem fakt nemohla
Hako a proč jdeě vlastně až tak pozdě na ult?
vítám nové maminy ![]()
Ahoj holky,
Lindííku vítám tě mezi námi! A co jak ti je?
Pusíku, když jsem četla tvoji zprávu,tak jsme měla úplně husí kůži,ale hlavně,že to dobře dopadlo a jste oba ty i mimi v pořádku.Pěkně odpočívej a hlídej se. Až ti bude líp,tak zase napiš jo.Držim moc moc palce!!!!!!
Hako a kdy jdeš na utz?
Zuzíku, neboj určitě to nějak zvládneš, něž se malý narodí, tak Zuzance už bude rok a čtvrt a bude to lepší,ted je ještě hodně malinká.Znám to od svý sestry…i když každý dítě je jiný.
Luci, souhlasim, učit si malýho do postele neni zrovna nejštastnější řešení,ale hlavně že spíte.
Marry, určitě to zvládnete a jak jsem psala Pusíkovi, odpočívej a hlídej se a neboj bude to dobrý!!!!
Marrco, super, že je mimi v pořádku!
Mě už td začíná být lépe i s tou únavou bych řekla, že je to trošinku lepší a už ani toolik nebolí prsa, je to lepší,akorát ještě to nechutenství, jde mi to furt nějak všechno nahoru a vpuse mám furt tak nějak divně, nevim, čím bych to přetáhla, zkouším kys.okurky pak rajčata, prostě něco pikantního, no a pak to všechno spleskám dohromady a je mi tuplem blbě a co je nejhorší, já už vůbec nevim, co bych pila, už mi pomalu nic nechutná a je mi pak divně.
Jo a holky, mohly byste si taky udělat mětříky, abysme věděly, kdo je v jakým týdnu.
Mějte se moc hezky, tady u nás dneska konečně svítí sluníčko.
Ahoj těhulky,koukejte se všichni moc,moc opatrovat.Pusíku držím hodně moc pěstě,aby to dobře dopadlo a samozřejmě i ostatním.
Holky já jdu na kontrolu až 18.2.a tam se dozvím kdy na UTZ.Myslím že půjdu hned druhý den,ale zdá se mi to nekonečný.Jelikož podle poslední menstruace jsem dnes pravděpodobně 8tt,tak na UTZ bude už skoro vše vidět.(orgány). Hlavně srdíčko.Je mi pořád zle,málo piji a jím. Doma mi nadávají,ale co mám dělat.Měla jsem to takhle i s Toníkem,tak žádná změna nenastala.Dokonce bych řekla že mi je i hůř jak u prvního těhu.
Metřík si udělám,ale omlouvám se - až budu vědět že je vše v pořádku (hned po UTZ)
Opatrujte se ,odpočívejte a zase napište jak se Vám daří ahoj
Hako, jasný, udělej metřík,až budeš vědět, jestli je vše ok.
Mě čeká ultrazvuk příští týden,tak se těšim,ale zároveň se bojim.
Ted jsem si uvařila česnečku,tak mi snad spravi chut a půjdu si na chvíli lehnout.
holčinky při obědě nakukuju. Tak jsem kousek četla. Jsem moc ráda že jste všechyn v pořádku. Moc se opatrujtel
Děkuju vám moc za podporu. Ze mně je teď vzroznej pacient, ležím a ležím. Je mně doma moc dobře, to víte špitál to není ono , daleko na záchod nepohodlná postel , tady to bude určitě lepší.
Hako, to je moc dobře že je ti tak zle, můžeš být klidná, čím víc je zle tím je těhotenství jistější , říkal mi to dr. Takže se z toho máš vlastně radovat
No vím že to moc nejde, ale noboj na UTZ bude nádherný mimi. tak 2,5 cm veliký jak říkáš už bude mít orgány, dávají si teda fakt na čas s tou kontrolou.
Tak zatím pá, jdu zalehnout, nechci tu hrůzu z neděle prožít znova.
Prý se to stává jak se mimi zavrtává naruší cévkua a tak pak praschne, no a bohužel to někdy může skončit i potratem, takže musím ležet a nic nedělat.
Tak si užívejte těhu a opatrujte se moc a moc