Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1642
25.1.08 13:58

Maufko, zdravím tě a vítám tě mezi námi.

Mě špatně není, ikdyž cca týden mi to šlo všechno nějak nahoru,ale nezvracela jsem. Prsa mě bolí spíš jen když si na ně máčknu nebo když na nich ležim a ráno po probuzení. Spím ted moc dobře cca 10-12hodin denně, jsem jako medvěd, ale v noci se občas vzbudím.

Přeju bezproblémové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
25.1.08 15:40

Tak my už máme procházku s pejskem pro dnešek splněnou, sice tam krásně svítí sluníčko, ale je tam docela zima, mám zmrzlé packy :-D
Teď jdu odpočívat s knížkou protože pak musím ještě dojet nakoupit.
Opatrujte sebe i bříška pa Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.1.08 16:29

Ahoj holčinky

Maufka vítej mezi námi

Pusiku užij si plavání, je to super, já chodila celé minulé těhu a byla to paráda hlavně na takové to protažení.

Janniah tak co???? Čekáme na super zprávičky z UZ.

Maru dobře pořiď na nákupech.

Jinak já jsem si to v cukrárně užila, dala jsem si roibos čaj a jahody se šlehačkou. Nelinka mi je kupodivnu nesnědla, asi jí nechutnaly, za což jsem byla docela vděčná. Bude se, ale muset trochu omezit, je to hrozný, občas si říkám, že bych potřebovala trochu té těhu nechutě, takhle za chvíli neprojdu dveřmi.

Mějte se moc krásně, pohlaďte bříška, pa Marrca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.1.08 19:55

AHOJ Holcenky,

ted jsem dorazila domu, cely den nekde litam.

Ve 13hod jsem sla na UTZ - vse je OK, srdicko tam kmitalo, tak snad budeme v poradku:-) Pristi patek jdu na revizi, tak pak uz snad budu uplne klidnejsi.

Odpol jsem to oznamila nasim, byli nadseni a uz vymysleli, co a jak. A pak jsem s nimi jeste jela na Pustevny, bylo krasne a navic tam byla na nejake pracovni dovci teta z Jicina (od Rumcajse), tak jsme s ni sedli do „Mamenky“ na caj. Ja jsem si dala cesnekacku a trochu se mi spravila chut, aspon na chvili :lol:

Zatim ahojte, zitra Vas doctu a pak zase napisu.
A dekuju vsem za drzeni pesticek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.1.08 20:27

Jani tak to je super, že je všechno v pořádku. To je úleva, když už to ví i vaši viď. Já jsem první těhu tajila až do 16tt, naši i tchánovci dostali jako vánoční dárek fotku z utz. To bylo překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
25.1.08 20:50

Tchanovcum to chci rict nejdrive az v breznu, ale nasim jsem to chtela rict z tohoduvodu, ze by stejne poznali, ze je mi spatne atd a hlavne tatka by me tahal na lyze a to ted nemuzu. Takze je to lepsi a navic, kdyz budu od unora doma, tak by na to prisli, protoze mi na pracovnim mailu vyblikava out of office. Uz ted se tatka divil, ale nakonec to nejak zazdil, tak mi ani nevolal, jestli zase nejsem nekde na sluzebce nebo tak..:-) Az dneska mi to rikal, ze se mu to zdalo divne..:-)

Takze tak..

pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.1.08 11:01

Ahoj holky,
včera večer jsem začala trochu špinit, takže se teď o prcka dost bojím. Trochu mě uklidňuje, že jsem to samé měla i se Zuzankou a nakonec vše dobře dopadlo, tak to snad bude ok. Tehdy jsem ale měla možnost odpočívat, což teď bohůžel nejde. No nezbývá než čekat a doufat.
Maufko, vítej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.1.08 13:23

Holky, preju krasnou sobotu! Jen tak pro info jsem rano vstala asi v 9, pak jsem vydrzela hodinu a pul vzhuru a zase zalehla a az ted jsem se dostala z pelisku. Proste misanek:-) ale je fakt, ze v noci se moc nevyspim, kdyz se porad budim, tak to chce spis jen doplnit hodiny:-)

Tak pa, jdu se dat do gala a neco delat, to me aspon probere :lol:

A Zuzi, snad bude vse v pohode. Hlavne nemej strach a kdyz tak si radeji zajdi k MUDr, at jsi klidnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
26.1.08 16:52

Hezké odpoledne,

Jani, super, to jsem moc ráda, že bylo vidět srdíčko!!!!! Už jdeš v pondělí do práce nebo budeš ještě doma? Taky jsem to našim řekla hned, ani by mi to asi nešlo tajit tu novinu před svýma rodičema, no avlastně ani před tchánovcema,protože s nima bydlíme a manže jim to chtěl říct,takže u nás vědí už naprosto všichni.

Zuzi, doufám, že už to je dneska dobrý,že to bylo jenom tim, že se mimísek zavrtával.

Dneska jsem upekla perník,tak už jsem si 2ks dala s mlíčkem.
Jo taky jsem si koupila ten čaj pro těhotný od lerosu, je dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.1.08 19:18

Miri, taky mam ten cajik od lerosu, je celkem dobry, i kdyz radsi mam ciste medunkovy nebo ten detsky:-)

JO a na ty nevolnosti mi kamoska poradila ten caj roiboos, uplne cisty, tak si ho hned zajdu koupit. Pry se ma vyluhovat a pak schladit do lednicky a popijet v prubehu dne.
A taky pry pomaha zmrzlina-jakakoliv, tak jsem v mrazaku vystrachala zmrzku a dala si trochu. A je mi ted celkem fajn, tak uvidime:-)

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.1.08 19:23

A Mischuli, musim se priznat, ze jsem v te honicce u MUDr uplne zapomnela na ten Tvuj dotaz, tak to zkusim pristi patek. Nejdriv jsem byla na UTZ vedle u druheho MUDr a pak si me hned volala moje, ani jsem se mezitim nestihla vycurat a musela to drzet. :lol:
Zkusim si na to vzpomenout pristi patek. :wink:
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
26.1.08 19:38

Ahoj holky,dnes celý den příšerný.Je mi zle čím dál tím víc.Nemůžu se na nic podívat a ty pachy hrůza.Jestli čaj Roibbos pomáhá jdu si ho hned uvařit.Při představě že mám v puse zmrzlinu - fuj už teď se mi zvedá žaludek.

JANNIAH- super,že je vše v pořádku.

MARRCA -jsi dobrá vydržet nikomu nic neříct do 16tt.Já to první těhu měla taky pod stromeček,ale byla jsem nějak na začátku.Byl to ale krásný dárek.

U nás to zatím pořád držíme pod pokličkou,dokud neuvidím na UTZ tlouct srdíčko.Pak je mi to jedno

Zuzíku - chce to klid , hlavně psychický, a pokud budeš mít obavy,zajdi raději k MUDr.DRŽÍM PĚSTĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.08 20:15

Ahojky holčinky,
jdu vás pozdravit, byla jsem dneska celý den na masopustu ve vesnici, kde máme chalupu. Manža tam je celý víkend, ale nějak nám tam zlobí kamna, tak jsem ta raději s malou nechtěla jet přes noc. Nelinka se celou cestu strašně těšila na tatínka, a pak ho chudinka v masce nepoznala a strašně se ho bála, byl za ženskou, takže žádná drastická maska. No trvalo jí hodně dlouho, než ho začala akceptovat jako tatínka. Masek se bála skoro všech, kromě šaška, od toho se nemohla odtrhnout. Takže jsme si sobotu suprově užily.

Zuzi neboj, bude to určitě v pohodě, je fakt, že při tom druhým těhu, si člověk už tolik s těma dráčkama neodpočine, ale využívej každou volnou chvilku, kdy drobek spí, na všechno ostatní se vyprdni, to neuteče.

Hako jo jo bylo to náročný nikomu nic neříct, hlavně ze začátku, když mi bylo špatně, tak jsem si nemohla ani nikomu postěžovat, ale když jsem pak viděla naše a tchánovce u stromečku, tak to opravdu stálo za to.

Tak se mějte sluníčkově, pohlaďte bříška, pa Marrca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.1.08 13:56

Nazdárek maminy :-),

Jani, to je v pohodě, v úterý jdu na UTZ ke své paní doktorce, ale ta si myslí, že je to v pohodě, ale jak se říká, co doktor, to názor.

Zuzi, taky od včrejška trochu špiním a pobolívá mě břich, ale snad to bude O.K. Ale taky mám strach, i vzhldem k tomu jak mě kdysi jeden pan doktor strašil :-( Ale počkám do úterý, leda kdybych fakt začala krvácet, tak asi někam ciknu, nebo zajdu.

No, okolo nás už to všichni vědí, mi z toho máme takovou radost, že to nešlo vydržet :-)))

Taky přemýšlím o tom, jestli by nebylo lepší zůstat doma…

Tak se zatím mějte a pozdravujte ty mrňata v bříšku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
27.1.08 16:21

Ahoj tehulenky! :lol:

Preju peknou nedeli! Ja jsem cely vikend zase jak Medvidek, dnes jsem spala 12hodin vkuse a i tak jsem cely den jak matoha a nic se mi nechce. Venku je jak na aprila, snezi, prsi, sviti a porad dokola, ze ani clovek nevi, jestli muze jit ven.

Zitra zkusim jet do prace, musim tam poresit nejake veci a dohodnout se se sefem, jak dal. Mam nachystane zazvorove lizatka, tak snad mi budou stacit:-)
Tak se mejte krasne a pekny zbytek nedele!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital