Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky,
Miri, ano, zitra mam UTZ, uz se obe s MUDr tesime, snad to bude OK.
Tak drzte pesticky!!
Taky Te zdravim Zuzi, my jsme asi o tyden starsi-), zitra snad budu vedet vice:-)
Jinak dneska jsem byla ve trech lekarnach a nikde nic na nevolnosti nemeli, ten Ginger 20 uz se pry nedodava, tak jsem koupila 5 lizatek:-) Uvidim, zatim jsem to nezkusila.
Zatim pa, jdu papat:-)
Jani, zítra moc moc držim palce, bude to dobrýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Holky tak se tu pěkně rozrůstáme,což je dobře.
S tou kávou nevím,mamka mi tvrdí že mi udělá dobře a to je zdravotní sestra.Dělám si rozpustný s hodně mlékem a opravdu díky nevolnostem piji jednou denně.(a někdy mám co dělat abych ho vůbec vypila).
Já z Prahy byla,ale přestěhovali jsme se.Majitel zatoužil po našem předělaném hnízdečku a bylo to.Bydlíme teď dočasně u našich v 3+1, v místnosti 10m2.Jsme tam tři + pes.V březnu se ale budeme stěhovat do svého a jelikož v Praze jsme měli 1+1,tak teď budeme mít 3+1 i s balkónem což mě moc těší.Moc jsem se těšila na přestavbu,ale asi to bude muset nějaký čas vydržet.Vydáme se z peněz a do toho teď další mrňousek,tak......
Než se Toník narodil,všichni známí se zbláznili a věci po svých dětech které jsou už veliké nám přivezli.Nemusela jsem skoro nic dokupovat co se týče oblečení na miminko.Teď kupuji jen boty a bundy.Spíš jsem musela některé věci vyhodit a přetřídit (nebyli už hezké nebo vyšli z módy).CO ale musíme je koupit kočárek,ten po Toníkovi jsem před několika měsíci prodala (já hloupá)
Janniah taky moc držím palečky ať je vše jak má být.
Já se snad nedočkám UTZ.Taková doba do 18.2. ![]()
Ještě jednou děkuju za přivítání.
Janniah, zítra držím palečky, určitě bude vše ok.
Taky už se nemůžu dočkat utz, kontrolu mám až příští pátek. Naštěstí mi to s malou strašně rychle utíká.
Janinah taky budu zítra držet palečky, určitě bude všechno v pohodě.
ahojky holčinky,
jdu vás pozdravit, akorát dosnídáme a vyrážíme ven, vypadá to zase na pěkný den, tak se asi zastavím v cukrárně na něco dobrého.
Janniah moc držím na dnešek pěstičky a odpoledne budu čekat zprávičky z UTZ. Já jdu až ve středu, to se snad nedočkám.
Tak pěkně těhotněte, papa Marrca a Nelinka
Krásný páteční den berunky,
Janiah, tak hodně štěstí už čekáme na rodostné zprávičky ![]()
Zuzko, moc tě zdravím, neboj určitě dva drobečky zvládneš.
Maru, s tou nevolností je to fakt na hlavu, mně dneska nevolnost pustila , za to mně rýpe v prsu jako by se mně tam někdo šťourala hřebíkem. Snad se mně nezvětší jen jedno.
Mirinko, já se rozhodla že si nechám jen tu víkendovu kávičku v obýváčku s manžem. My máme rádi takový ty pozdní snídaně, povalování se u telky , tak tuhle pohodičku si nenechám asi odepřít.
Marco , tak si to v cukrárně hezky užijte.
Mně doktor v pondělí povoli, plavání takže dneska mám v plánu odopoledne s manžou vyrazit. Doufám že to nebude moc záhul. přeci jen už od 17.12 jsem doma a nic moc nedělám, tak to snad udýchám
Ahoj děvčata,
Janniah, už jsi asi u MUDr., ale každopádně dufám, že vše bude tak, jak má
No a jestli sis náhodouna mě vzpomněla a optala se, tak budu ráda
A jestli ne, tak se nic neděje, zase se tím nebudu nějak stresovat
Já jdu v úterý jsem zvědavá ![]()
Teda já vám závidím, procházky, bazény, cukrárny…:-) Já tady dřepím v kanclu a musím makat ![]()
Tak se mějte pěkně ![]()
Ahojky holčiny, jdu pozdravit a chystám se trošku pouklidit a pak na procházku.
Držím palečky na UTZ, já jdu až ve čtvrtek, tak to snad taky vydržím ![]()
Jinak stále hlásím žaludek jak na vodě, tak to snad rozchodím ![]()
Přeji všem hezký víkend a užijte si sluníčka ahojky Maru
PS: dneska nějak nemám psavou
Ahojky těhulky,
ráda bych se k vám přidala. Termín máme 26.8.2008.
Jak čtu tak koukám, že špatně je skoro všem. I já vím co je to nevolnost. Jsem po IVF a nejdřív jsem měla hyperstimulační syndrom (takže mi bylo pořád špatně) a teď zase těhu nevolnosti. Ty lízátka mi vůbec nepomohli a byli příšerně sladký (to mi teď vadí). I když tenhle týden už je to lepší, přes den mi je dobře a přijde to na mě vždycky večer a pravidelně po 21h chodím zvracet! Doufám, že už to brzy přejde. Ale četla jsem, že nevolnosti znamenají zdraví těhotenství.
Pusíku, to je dobře, že se potkáváme konečně v těhulovské diskuzi. Je mi líto, že ze dvou bobíšků zbyl jen jeden, ale o to větší to bude bojovníček. Taky mě bolí prsa jako, když mi do nich někdo píchá, většinou v noci až mě to budí. Ale nejdřív jedno a pak druhý.
Chci se zeptat - máte problémy se spaním? Já přes den bych spala, ale v noci se pořád budím. A ráno nechci vstávat.
Zatím Pa ![]()
Ahoj těhulky,
zdravím při pátku, venku je zase krásně,tak půjdu na chvíli za pejskem, byla jsem ted přiložit na oheň a koukal na mě z boudičky tak smutně, že musím prostě jít.
K obědu jsem si dneska dala vinnou klobásku,mnam. A chtěla bych ještě upéct nějakou buchtu,ale fakt rychlovku,tak nevim jakou.
Pusíku, přesně tak necháme pressíčko na víkendové lenošení. ![]()
Hako, aspon si na mimičo koupíš nový kočárek, bud ráda.
Jani, tak coooo jak jsi dopadla??????
Já jdu na utz až 6.2, taky se nemůžu dočkat, furt se bojim,aby bylo vše v pohodě,ale to asi tady každá.