Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
27.1.08 18:27

Ahoj,

no Jani, taky jsem dneska jak šípková Růženka :-) Pořád bych spala. Koukám na kalendářík jaký jsi týden… Fakt už bylo vidět srdíčko? Je, tak to by už v úterý taky mohlo hupkat :-)

Koukám, jakou jsem udělala v předchozím příspěvku hroznou hrubku - myslela jsem samozřejmě my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.1.08 19:56

Ahoj těhulky, moc děkuju za podporu. Dnes už jsem tu nejistotu nevydržela a jeli jsme do nemocnice.Dostala jsem nějaký prášky a snad by to mělo být dobrý. Jen mě paní doktorka trochu vyděsila s tím, že ještě netlouklo srdíčko. Prý to vypadá na mladší těhotenství. No, jsem z toho pěkně nervozní, už aby byl pátek!!!!!!!!
Jani, já ti tak závidím ten spánek!!!! Malá se mi v noci budí i 5× na kojení a navíc má budíčka už v 6 ráno, takže se moc dobře nevyspím.
Mishule, určitě bude vše v pořádku a v úterý uvidíš tlouct srdíčko!
Zuzanka už konečně spinká, tak jdu relaxovat k televizi.
Mějte se zatím pěkně a pozdravujte mimísky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
27.1.08 20:22

Ahojky holčiny, jdu Vás jen pozdravit, skoro celý víkend prospala, ani jsem neměla chuť sedět u PC, asi za to může to počasí :-O
Přeju všem dobrou noc a zítra ahoj Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.08 20:49

Ahojky holčinky,
jdu vás také jenom pozdravit, dneska mi od rána strašně třeští hlava, vůbec nevím z čeho.

Zuzi s tím nočním vstáváním tě úplně chápu, malá se mi také často budí, sice už nekojím, ale stejně je tak 5× za noc vzhůru.

Maru super deníček.

Holčinky mějte se moc krásně, já jdu něco udělat s tou mojí hlavou, ikdyž naprosto netuším co. Marrca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
28.1.08 08:07

ahoj holky,
mam na vas velkou prosbu/dotaz, protože jsem z toho už dost nervozni. jsem v 8tt a uz asi 5 dni mam dost casto behem dne hořko v puse, v noci ne, ale chvili pote, co vstanu. ne kovovou pachut, ale fakt hořko. ted mam trochu i prujem. ale jinak mi nic neni, jen se citim porad unavena, ale to je asi normalni…
nemeli jste to taky, je to normalni průběh?
moc vám děkuju za odpověď a přeju krásný den! _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
28.1.08 10:33

ahoj holky!

Zuzi a jak máš staré dítko? mě se malý taký pořád budí a to taky už nekojím mám šílený strach z toho až se narodí mimís co bude.Matěje probudí i spláchnutí záchodu :twisted:

Zuziku nějak to tu nestíhám a co Ti vlastně je?že ti dali prášky?,ale hlavně že mudra řekla že to bude dobré.mohla jsi otěhotnět ip ozději

jinak se holky těhulky držte a pohlaďte pu :P :lol: píky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
28.1.08 13:31

Ahoj těhulinky,

jak se máte při pondělku? Já jsem dneska,jak když mě praští, v noci jsme moc nespala a ted se mi furt zavírají očka. Dotedka jsem se dívala na tv, již podruhé na exhibici v krasobruslení, Tomík Verner byl fakt dobrej!!!!

Zuzi, neboj, to bude dobrý, kámoška taky takhle špinila a dali jí duphaston a bylo to dobrý.

Luci, to musí být hrozný,když Matěje probudí i spláchnutí, to musíte kolem něj chodit pošpičkách???Ségry klučík, ten je dobrej, vedle toho může jít nahlas tv a on spí jak poleno.

P, to nevím, hořko v puse nemám, jen ta únava a pocit na zvracení,ale nezvracím a pak bolest prsou.Každý má příznaky jiné,kdyžtak se porad z dr.

Jani,tak co jak je v práci????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
28.1.08 14:14

Tady pro vás holčinky něco mám:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
28.1.08 18:13

Ahoj Holky, tak jsem doma z prace. Nemohla jsem se rano vyhrabat, tak jsem dojela az8:30, ale neva, hlavne v klidu, ne? :lol:

Jinak taky jsem se dneska v noci prevalovala. Vzbudila jsem se nekdy casne rano a nemohla usnout, takze jsem dnes uplne KO. A to si vsichni mysleli, ze po tydnu dovolene budu jak ciperka. JInak uz se v praci spekuluje, ze jsem tehu, ale zatim to ze me vypacil jen jeden kolega, ktery je normalni, tak jsem mu to rekla.
Zitra mam meeting s sefem, tak ho postavim pred hotovou vec. Dnes me to v praci vubec nebavilo, nejak to pro me ztratilo smysl. Jinak parkrat me natahlo, ale dokazala jsem to nejak utajit, tak ok. Ale jedno lizatko odpoledne padlo, protoze to uz se mi zvedal zaludek dost.

Zatim pa a doufam, ze jste vsechny v pohode - teda krome zaludku na vode, boleni prsou, unavy (to vsechno mam taky, takze nejste v tom samy :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.1.08 19:47

Ahojky holky

Mirinka úžasný video, nemůžu uvěřit, jaký je to v tom 25 týdnu už hotový miminko.

Janiah přeju zítra v práci hodně štěstí při oznamování těhu.

Tak já mám konečně klid, manža vypráví pohádku, tak se asi donutím vyžehlit, hromada nevyžehleného už dosahuje nebeských výšin.

Mějte se krásně, pohlaďte bříška, pa Marrca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
29.1.08 11:28

Ahoj holčinky,

Jani,naprosto tě chápu,že pro tebe práce nějak ztratila smysl a samozřejmě je mimi na prvním místě, já mám to samé a navíc,když jsem na neschopence tak tuplem.Když mi volaji z práce a chtěji poradit,tak samozřejmě ráda poradim,ale tak nějak mě víc nezajímá a dřív bych byla celá nesvá,co se tam beze mě dějě a jak to zvládaji.Ale tak to asi má být,že se ženská zaměří na sebe a na dítě a rodinu. A co šéfík už jsi mu to dneska řekla a jak to vzal?

Marrco, jojo video je úžasný, už jsem si ho pouštěla několikrát. :D Žehlit bych taky potřebovala,ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.Ted půjdu vařit boloňský špagetky, už se na ně docela těšim, ale nejdřív si zatopim, je mi nějaká zima,tak aby ta naše fazolinka nenastydla.
Jéé to by se mi taky líbilo, kdyby manža vyprávěl pohádku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.1.08 11:44

Ahoj těhulky,

tak dneska se jdeme podívat k paní doktorce na UTZ, tak jsem zvědavá co už se nám ukáže a jestlipak bude vidět srdíčko, i když je asi dost brzo…

Jo, v práci už jsem taky trochu laxní, i když včera se mi ještě podařilo ukecat zvýšení platu :-)

Tak se zatím mějte a držte palečky a pozdravujte fazolky, bublinky a tak různě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
29.1.08 13:33

Mišule na dešní UTZ přeju hodně štěstíčka a samé obré zprávičky. Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.08 17:23

Ahoj holky, taky jste dnes tak unavený? Ja jsem teda hrozně, kdybych mohla, tak jen spím a jím.
Mirinko, to video je fakt super, skoro jsem u toho brečela. Mě teď tyhle věci nějak berou.
Luci, v pátek jsem začala špinit, takže proto ty prášky. Jo a Zuzanka má 8 měsíců. Bláhově jsem si myslela, že v tomhle věku už bude spát celou noc a místo toho je to čímdál horší. Musím to začít nějak řešit, asi nás čeká pár proplakaných nocí.
Mishule, tak co, jak si dnes dopadla? Co už bylo vidět?
Jinak já ještě pořád špiním, ale už to tolik neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.1.08 19:14

Ahoj holky,

tak super, srdíčko už nám tluče o sto šest :-) Fakt mi vyhrkly slzy do očí, když jsem to slyšela. No, teď ještě zjistit kolikátý týden jsme, paní doktorka nám naměřila 9,5 mm, což by odpovídalo 7tt, podle menstruace jsme ale 6tt a pár dní… Tak teď už musím najít nějakou tu předporodní péči, když jí moje pani doktorka bohužel nedělá…:-(

Zuzi, s tím špiněním mi řekla, že to 12tt může být. Prý je to v pohodě, ani tam nemám žádný hematom, který to někdy může způsobovat…

Tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital