Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
22.1.08 15:07

Jo a Pusiku, slon z Tebe nebude, neboj, mimi to z Tebe vycucne. Ja zatim zadne chute nemam, spis se normalne najim a je to, ale normalni rezim, zatim zadne najezdy na lednicku ci spajz :lol: Jenom se mi zda, ze mam ted vetsi chut na maso atd nez drive, to me spis honila mlsna:-) Sice ted zrovna cpu presnidavku, ale to je spis ovoce, nez kokinko:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
22.1.08 15:46

Hako určitě bude všechno v pořádku, ale věřím Ti že to čekání je dlouhé, asi bych nevydržela :-O máš můj obiv.

Mirinko děkuju za návod na metřík, někdy zkusím taky vložit.

Pusíku hlavně,že je všechno v pořádku, oni dr, ty týdny upravují podle UTZ a když mimís roste,tak je to fajn a myslím nevadí když je o kousíček větší. Holčiny co znám, který byly těhu po IVFku, tak říkaly, že pak dr. vůbec nezajímalo, kdy byli na IVFku a kdy došlo k oplodnění a brali to jen podle UTZ.

Janninah na pátek budu držet palečky, ale určitě bude vše v pořádku.

Řešily jste tu tchýně, já mám tchýni zlatou a asi 15 km od nás. Ale do ničeho se nám neplete, žádné přepadovou s nekonají. Spíš se ozývá švagrová.Jen mi občas vadí, že předpokládají, že se zastavíme každý víkend, no někdy se to opravdu nestíhá, ale jak říkám jinak je fajn.

No a neschopenky - mě dr. rovnou řekla, že budu doma. A já jsem v pohodě, po té době snažení si to doma vyloženě užívám. Stejně teď co mi není moc dobře a jsem jako spící medvěd, tak nevím nevím jak bych to zvládala. Navíc v práci hodně jezdím autem a pořád někde lítám, tak bych měla akorát o prcka strach. Prostě si to užiju, však já už se zabavím. Momentálně ale nestíhám nic, nai vyžehlit a pořád spím :-O

Opatrujte se pa Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.1.08 15:51

Janiah, já jsem na tom přesně obráceně, normálně masožrout a teď pořád mám chuť na sladký. Už půl hodiny přemáhám chuť jít si do obchůdku koupit nějakou budchtu a pribiŇáka. Teda vlastně už ta chuť zvítzězila, už jsem si učesal vlasy, mám je teď pořád mastný a hrozný a nachystala bundu. Tak vyrážím.....
Děláš dobře že to nikdo neví. U nás věděly naši i tchýně a jedni známí co k nám jezdí že stimuluju takže se neustále ptají jak jsem na tom ?
No tchýně mně tím leze na nervy, ale to je nejspíš tím že ji nemusím. Klasika já mám z toho nervy a nemám vůbec chuť utěšovat babu že to bude dobrý. Sama potřebuju uklidnit, ji se mně teda uklidňovat nechce.
To v létě mně povídala o nějaký kámoščině dceři, "prý taky nemůže otěhotnět tak jak já ". Mně pěkně nakrkla, kachna, já jsem zdravá, tak ať nes… Nejraděj bych jí řekla, že za manžovu neplodnost může ona, měla ho pozdě a ještě ze starým chlapem. Vím že to není nejspíš důvod manžových problémů, ale mně dělá dobře když se na ni můžu zlobit. Jasně že jí to neřeknu. No nemám tu skuhru ráda :-)
jsem hrozná ,ale nemůžu si pomoct. Je to docela relax, si na babu zanadávat :lol:
Tak jdu do toho obchodu.
Jo a taky se mně nic nechce, na to že jsem celej den doma to tady moc uklizeně nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
22.1.08 15:55

Tak to já sladký nemůžu ani vidět ani cítit. A to jsem si čas od času třeba čokoládku dala. Teď sním tak neochucený tvaroh. Je to zvláštní jak s námi to těhotenství cvičí. Já ám tĎ období,ž e nemám chuť na nic a vyloženě se do jídla musím nutit abych něco snědla.
 Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.1.08 16:19

Maru tak to ti závidím. Já právě baštím tvarohovýho míšu a loupák už druhej. No vyložená dietka. Já moc nemám chuť po ránu, to sním sotva půl krajíčku chleba z apetite, v poledne trochu polívky, a touhle dobou na mně už několikátý den doráží obří žravost :-( A vítězí tak se tady cpu až mám bule za ušima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
22.1.08 16:23

No řeknu ti,že závidím já tobě :-D jak já bych si konečěn něco s chutí dala. Takhle jím jen abch netrápila mimíse hlady :-O a na ničem si nepochutnám. Ani nevím co pít tak pomalu zkouším všechno možným tuhle jsem ani nedopila ovocný čaj. Ještě tak po ránu černý neoslazený, to vypiju, ale tím to končí. JO tuhle mi chutnaal Fanta, asi už si moje tělo řeklo o cukr :-O
Tak jsem si postěžovala jdu se zkusit napít džusu.
 Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.1.08 16:32

Zkus si koupit zázvor. Čerstvej, já si ho kousek vždycky ukrojila a dala do čaje. Pomohl mně moc na ty nevolnosti. Jo dneska v sama doma ho moc chválily, prý je dokonalá prevence chřipek a nachlazení a má se prý nastrouhat a spařit, aby byl ten čaj dost silný. To jsem ale nezkoušela ,nelíbila se mně ta představa ,že mně tam ty kousky plavčí, já si tam dám oloupanej plátek a sáček zelenýho čaje. Ale možná že nastrouhanej bude dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
22.1.08 19:31

Holky, taky se nemuzu donutit normalne jist, snazim se teda pravidelne, aspon 3× denne neco zkousnout, ale dneska jsem cely den mela zaludek jak na vode. Pred hodkou a pul jsem udelala rizoto po mexicku s krabymi tycinkami, uplny mischmash, pul ryze jsem dala jasminove a pul normalni, cibulka osmahnout, krabi tycinky, mrazena mexicka zelenina a jeste trochu hrasek s mrkvi a kukurici a podusit s trochou masla na ovonani:-) pak smichat, pridat bazalku a curry a podavat se syrem. Bylo to mnam, ale porad je mi tak nejak divne. Uvidime, v patek zacinam 7 tyden, tak co to se mnou udela:-)

JInak ja jezdim do prace 20km, takze denne projezdim hodinu casu. Je fakt, ze jezdim ted opatrneji, uz to neni ta zavodni jizda, beru to v klidku.

JInak s tim spanim jsem taky jak Meda Beda, dneska jsem prochrnela cely den. Ale pridava i to pocasi, kdyz je porad tak tma..
Zitra jsem domluvena s kamoskou, co ma pulrocni mimi, tak se aspon donutim rano vstat do 9hod:-)

Zatim ahojte a vsem pekny vecer bez nevolnosti:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
22.1.08 19:44

Ahoj holky,konečně jsem se sem dostala.Mrňousek už je v postýlce a hraje si .Závidím Vám to lenošení :lol: :wink: .Já dneska byla s malým plavat ,tak alespoň nějaká akce,bylo to super,i když potom žaludek jak kámen.Jinak k jídlu chuť moc nemám,první těhu bylo taky tak,tak asi zase nebude chuť k jídlu a žaludek jak na vodě.Při prvním těhu jsem nabrala 11 kg.Malý měl kolem 4 kg.Po porodu se manžel zhrozil když mě viděl nahou (propadlé břicho,vystouplé kosti)a o dost méně na váze než před otěhotněním.Jinak o tchýni radši nemluvit,neumím si představit až ji to řekneme jak se bude tvářit,to samé manželova sestra (jsou jak dvojčata) .Docela mě to děsí.Tak ať je Vám lépe a krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.1.08 09:45

Krásné slunečné ráno berunky :-)
Tady v Brně je dneska naprosto modrá obloha, no nádhera .
Hako, to tě upřímně lituju, nic nenaštve víc než nějaká moudrá slova od tchýně :-) :-) a když to bude dvakrát- no nazdar. To plavání nejmenších musí být paráda. Já už se na tohle všechno tam moc těším.
Holky přeju aby už ty nevolnosti brzo přešly.
Janiah , ty jsi teda kuchařka. Jen pozor na Bazalku v těhotenství se nesmí.
Já ji moc miluju, máme rádi Italskou kuchyni, takže ji dávám zelenou snad do každýho salátu a těstovin a skoro všeude, ale v Sama doma říkaly, že v těhu se nesmí, tak je teď s ní utrum :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
23.1.08 12:28

Krásné poledne těhulky,

já ted vařím paprikové rizotko a už se na něj moc těším. Já zase odjakživa milovala sladký, furt jsem jedla sušenky a čokoládky, ikdyž na váze to nebylo nikdy znát, ale ted se ze mě stal masožravec, mám strašný chutě na masíčka, sekanou, salámky, no ale musim se krotit, aby se mi nezvedl cholesterol z toho, to bych fakt nechtěla.
U nás v Pelhřimově je pod mrakem a na teploměru máme 0st, takže brr zima, došla jsem si před půl hodinkou zatopit.
Jak vám dneska je?
Mě je fajn, nic nebolí, žádný nevolnosti a už aby bylo 6-8.2 a já šla na ten utz.
Jani, o tý bazalce jsem taky četla, my jí dáváme taky skoro do všeho a ted ji radši omezíme.
Pusíku, Italská kuchyně, to je taky moje, těstovinky, pizzy a my jsme dost i na kávičku, takže denně pressíčko,mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.1.08 13:44

Mirinko, ty mně mluvíš z duše, kafíčko. Mňam no hodně to teď omezuju, dělám si kapučíno a dávám si tam víc jak půl hrnečku mlíka. Musím páru pouštět na dvakrát, aby se tolik mlíka vůbec našlehalo, ale bojím se dětat si kafčo silnější. Jo a právě jsem dovařila milánský špagety, ale dala jsem jen celerovou nať, cibulku , protlak a hovězí.Bazalku jsem si odpustila. Tady pořád svítí sluníčko už se těším až dorazí manža z práce půjdem na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
23.1.08 16:07

Ahoj Holky,

dneska mi bylo celou noc celkem spatne, jsem se porad prevalovala, litala na WC a zaludek jak na vode. Navic jsem k ranu dostala strasny hlad, tak jsem musela stlacit jeden banan, jinak bych uz neusnula. Cely den je mi ale divne, od 11 jsem byla u kamosky, dala jsem si capucinko, ale moc dobre mi to neudelalo, pak jsme byli do ted na prochazce, tak se mi trochu ulevilo tim vdzuchem, ale porad nic moc. Rano jsem se jen tak mimochodem vazila a mam o kilo min nez pred tydnem. To ziram, ale asi to je tim, ze jsem ted tyden nesportovala, tak sly svaly dolu. To ja sportovanim hned priberu:-)

Jinak bazalky jsem dala vcera jen na ovonani, ale uz se ji budu vyhybat, kdyz je to tak. Nasla jsem si seznam bylinek, co se nesmi v tehu, tak vam muzu poslat link, jestli to najdu, hodim sem link.
Tak zde je http://www.miminko.com/…vat-104.html

Zatim pa, jdu si udelat juice z mandarinek - mame takove skvele, co nejdou oloupat, ale maji hrozne moc dobre stavy, tak jsi jdu trocu vytlacit, zda se mi, ze se mi na chvili srovna zaludek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
23.1.08 16:34

Pusíku děkuju za radu, zázvor jsem si koupila, tak vyzkouším. A dneska mi kolegyně doporučila bylinkový čaj pro těhotné z lékárny, tak uvidím. Musím zlepšit hlavně to pití, teď jsem to flákala, páč mi nic nechutnalo :-O

Hako opatruj se, máš to o moc těžší než my co nemáme dítka a můžeme si kdykoli odpočinout a zařídit si den podle sebe. Pozdravuj mrňouse.

Mirinko taky jsem byla sladkožout, snad se nám to vrátí a zase si čokoládku dáme :-D

Janninah už je ti lépe?

Mě je dneska kupodivu docela dobře, to asi ,ž e jsem se zásobila věcičkaam na těhu nevolnosti :-D Jinak se hlásím k milovnicím italské kuchyně a před těhu i ke kávičce. Ale co jsem těhu nemůžu kafe ani cítit, takže nás presíčkovar tiše odpočívá.

Tak přeju ať vás nezlobí žaludek a máte se fajn pa Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
23.1.08 16:56

Maru,
taky jsem si dnes koupila tehucaj,tak si ho asi dam, treba mi pomuze, uvidim. Ale porad me natahuje, tak cekam, kdy to poleti. zvracela jsem tak mozna dvakrat v zivote. V 1.tride a pak asi pred 5 lety, kdyz me chytla nejaka divna viroza. A ted to bude asi brzy:-) Snad to bude do tretice vseho dobreho :lol:
Tak ja jdu na ten cajik.

Ahoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí