Poradna duly
Jana Čurdová
Pusíku- taky velká gratulace.Opatrujte se všichni,hýčkejte bříška a papejte přírodní vitamíny,ať miminka jsou v pohodě.Já musím čekat až do 18.2 kdy jdu na kontrolu a domluvit se na sono.U nás to ví zatím jen manžel a mamka.Zatím to tajíme abychom nemuseli vysvětlovat,kdyby nedej bože se něco stalo.Jelikož nemám ani první sono za sebou jsem nejistá zda-li je vše v pořádku.Tak se mějte ahoj HAKO
Krásný pondělí těhulky! ![]()
jak jste se bavily o tich mírách a výškách, tak já jsem měla před těhu 56kg a ted mám 58kg při výšce 167cm, ale hezky papám.
Dneska jsem byla u dr.tak mi napsala neomezený vycházky,tak jsem ráda, dneska je tu moc krásně svítí sluníčko,tak asi půjdu se psem.
Maru, s tim metříkem, klikni na můj metřík a dostaneš se na stránku lypie a tam je excepting baby a zadáš potřebná data a odkaz na tu stránku si nakopíruječš do podpisu v nastavení na emiminu.Když nebudeš vědět, tak poradim.
Maru,takhle vypadá např.můj odkaz, ten jak si nakopíruješ do podpisu:
""http://bd.lilypie.com/DUh5p1/.png:http://bd.lilypie.com/DUh5p1/.png
pa
tak zkopírovat mi to nešlo,protože s emi rovnou udělal další metřík no nic, tak to opíšu. ![]()
hranatá závorka a v ní url=http:/lilypie.com,hranatá závorka a v ní img........... a to už podle toho poznáš, co je správný
prosim, potrebovala bych sehnat pozitivni TT (Praha), jsem ochotna za nej i zaplatit, vim, vypada to ponekud nemoralne, rada bych se vyhla soudum ci nejakemu rozebirani tady verejne, muzeme to probrat na pavlina987@email.cz
Ahoj Holčinky
tak jak se dneska máte ? Já si konečně opravila ten metřík. Podle ultrazvuku jsem už 7+6 takže dneska vlastně 8+0 tt ale to je moc. Ve skutečnosti jsem dneska 7+3 tt snad tonevadí. Zapomněla jsem se na to zeptat.
Mirinko, s metříkem je to fuška, mně to musel udělat manža, já jsem na tyhle věci docela natrvdlá
Ahoj holky, ja jsem se dneska nemohla vyhrabat z postele
No, jo, to je tak vzdycky, kdyz nikam nevstavam a nemam prisny rezim, tak se pak nemuzu donutit vstanout. Ale stejne je venku zase skarede, tak to snad neva ![]()
Pusiku, s metrikem to neres, ja ho mam zatim jen podle vypoctu na inetu, ale teoreticky by to tak mohlo byt, jsem zvedava, co mi v patek rekne MUDr.
Zatim ahoj a pekny a klidny den!
Ahoj holky,
Pusíku, s tim metříkem máš pravdu, když jsem si ho dělala poprvý, tak jsem to dělala asi hodinu než jsem se k tomu dohrabala.
Jinak se mám dneska dobře, vstáváníčko v 8.45h, pak snídanička a ted půjdu vařit sekanou a bramborovou kaši, to je hned, tak tady zas potom budu.
Janiaha, já si ho zadala podle toho co určitl doktor a UTz takže termínu porodu ten by mněl být 2.9. Mně neznepokojuje metřík, ale spíš to jestli je mimi v pořádku, jestli nevadí, že se předbíhá . Protože já z ICSI vím termín početí přestně takže mně trocjhu znepokojuje že je o 4 dny napřed. Četla jsem že v začátcích by mněl být růst plodu shodný a až později se to může individálně různit.
Mirinko, to je pohodička když člověk nikam nemusí ,že . Já včera když šla k tomu doktorovi byla z toho vstávání celá špatná. Docela se bojím jak to zvládnu až začnu chodit do práce. Jestli za 14 dní na kontrole bude všechno v pořádku tak bych se tam ještě chtěla na pár dní vrátit.
Pusíku, jo je to pohodička, neschopenku mám napsanou do 8.2, kdy mám jít na utz v 10.týdnu a pak se uvidí, ale chtěla bych být doma alespon do 12.týdne a pak třeba taky na chvilku do práce, bay se z toho člověk doma nezbláznil, já už trošku začínám bláznit dneska a to jsem doma 4 den, tchýně si totiž usmyslela, že když jsem doma, tak bude jezdit domu dřív, včera přijela ve 12h a dneska už je doma od 10.45h a furt se na něco chodí ptát, pak mi nese vejce,…Ona mám totiž volnou prac.dobu, uklízí v jedné firmě a když má hotovo, tak může jít dom, ale platí jí jako za 8h, to je job co,ale já z toho budu mít nervy v......
Pusiku, neboj, mimi bude urcite OK ![]()
Miri, bydleni s tchyni Ti teda nezavidim. Ja mam sice tchanovce fajn, nasi taky, ale jak se rika, minimalni zdrava vzdalenost je 1km:-)
Me nekdy jenom vytoci, kdyz tchani chteji udelat prepadovku. My mame treba uz uplne jiny program a najednou telefon, ze jsou ve meste a ze jdou k nam. Nastesti manza vzdycky chladnokrevne oznami, ze odjizdime zrovna pryc, ze mohli zavolat dopredu. Ale to si pak nemuzes naplanovat nic. Udelali to sice zatim asi jen 3×, ale i tak to nastve:-) Ale jinak to jde. Ted jsme od nich 9km a je to tak idealni:-) Az se nastehujeme do domecku, bude to jeste o 8 dal..
no oni jdou tchýně s tchánem taky fajn, ale až moc právě a to taky není dobrý, ale zase lepší než nějaká semetrika.
My jak máme koupenou parcelu, tak ta bude od nich cca 20km, to bude pohodička,ale to bude nejspíš až za rok neli dýl, ted je pro nás hlavní mimi.
Bydlet s tchýní musí být náročný. Ta moje bydlí bohužel jen asi 500m od nás. Je to taková ta protivná lítostivá baba . Není sice zlá , ani taková tak klasická semetrika, spíš taková ta fňukna, citový vydírání to je mistr,pořád se lituje. A chce abychom tam pořád chodily na návševy. No co si s ní mám tak asi povídat, věčně skuhrá. ![]()
Mně už doma fakt skoro hrabe , manža chodí až odpoledne a v bytě toho na práci moc není, tak je to nuda a otrava. Už neblinkám , tak se cpu a bojím se že ze mně bude slon
Jsem se ted probrala, v tom pocasi se mi nic nechce, taky co se da v te tme delat, ze? Dneska je to tam jak na aprila, snih, dest, snih…
JInak me taky nebavi byt doma, neumim si na to zvyknout. Budu si muset na sebe vymyslet nejaky bic, abych se donutila. Pritom tu mam hromadu na zehleni, ale nejak se nemuzu donutit:-) Asi se prece jen hecnu, at se pak muzu pochvalit
.
Nase tchyne ma nastesti plnou hlavu dvou vnoucku (synove od svagra), tak nas moc neresi, kdyz prijedem, tak prijedem a je to.
Jinak jak jste tu resily, kdo to uz u Vas v rodine vi, tak u nas krome meho brachy a manzi vubec nikdo. Nasim to chci rict az po kontrolnim UTZ, az bude vse jiste a OK a rodicum manzi to asi rekneme az v breznu, kdyz ma tchan svatek. To ma sice i muj tatka, ale nasim to oznamim drive, jsou to prece jenom moji rodice, ze?
JInak krome Vas tady jsem to jeste nikomu nerekla, ani nej kamaradkam, vzdycky hrozi riziko, ze se muzou nekde prokecnout:-) Takze az pozdeji:-)