Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
16.4.08 15:52

Ahojky holčiny,
dneska jsem byla v poradně, všechno mám v pořádku. Dokonce mi Dr. objednal na konec května na předporodní kurz. Už se moc těším. Mě čeká příští týden další gen. UZ, protože minulý týden nešlo Nikolce změřit srdíčko (byla moc rozdováděná) tak doufám, že se to teď povede. Jinak by jsme museli jít na nějaký speciální vyšetření.

Marti, téééééda. Tak já ti gratulovala ke 4 mušketýrům a ona to bude princeznička!! :D :D :D Gratuluuuuujuuuuu!!!!!!! Mišánek je slaďoučkej.

Pusíku, včera jsem psala na neplodnosti někdy odpoledne, ale nevím jestli se ty pokojíčky dočítají. Určitě zase napíšu a když to půjde tak písnu dopoledne. Nobady samozřejmě moc pozdravuj a pogratuluj. O nezdařeným IVF jsem věděla, ale o KETu vůbec.

Hako, já mám poslední dobou taky občas průjem a zvracím. Ale možná je to normální.

JO a musím vám napsat, že jsem se dneska dověděla, že moje neteř je v 7.tt 8O 8O 8O 8O Takže moje ségra bude babička. To je hrůza. Mamka ta je hotová, že bude prabába. Jo a neteřince je sladkých 18 let a taťuldovi toho děťátka je 36 let!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.08 18:47

Ahoj holky,
u nás je dnes také hnusně. Celý den pršelo. teď konečně vykouklo trošku sluníčko(paradoxně když už zalízá), ale na jedné straně je stejně pěkně černo. Takže pršet asi zase bude.

Tak já teda budu věřit tomu genetickýmu utz a tomu, že je to opravdu holčička. Tak to jsem moc ráda :D :D :D :lol: :)
Jo a s tím počtem kluků- mám jen 2 syny- tenkrát jsem psala, že mam doma 3 chlapi, ale to jsem myslela manžela a Petříka a Míšu. Tak pokud jsem to napsala asi blbě, tak se omlouvám. Manžela totiž občas taky beru jako jedno velké dítě. :lol: :lol: :lol:

Jméno ještě nemáme vymyšlený, ale tenkrát jsme si říkali, že by to byla Martinka- po mě. Že Petřík je taky po manželovi a Míša je prostě proto, že je to taky krásný jméno. :) :D

U druhého těhu jsem byla na tom oGTT už nějak kolem 10.týdne, protože jsem měla v moči pořád cukr. Tak jsem pak chodila na diabetologii a píchala si do prstů a odebírala krev doma. Ale naštěstí to nebyla těhotenská cukrovka- prostě jen trošku zvýšený cukr. Teď nevím kdy půjdu, ale buď se objednám k té mé diabetoložce (a to už jsem měla, protože když jsem jí volala, tak mi řekla, že se mam stavit, a to bylo už někde kolem 8.týdne :oops: ) A pokud tam nepůjdu, tak půjdu na ten oGTT test taky nějak kolem 25.týdne.

Hako- s těmi slovy si nelámej hlavu. Možná to ani neznamená to co si myslíš. Třeba to je místo „ty vole“- píšeš že říká „ty vo“- tak by to třeba mohlo spíš znamenat „ty jo“. To by spíš odpovídalo. Pokud by to „ty vole“ neměl kde slyšet. A to „ty jo“ je spíš víc uslyšitelný. A pokud to přeci jen říká, tak když to řekne, tak mu hned řekni něco jiného- třeba jé podívej jaký je tam pejsek. A pak pejsek dělá haf- ano je to pejsek a dělá haf. Takhle to přestane říkat. A začne se zajímat o jiné věci a slova, protože pozná, že si toho nevšímáte a že to tedy nemá cenu říkat.

Holky a jakto, že některým dělaj genetický utz normálním klasickým utz a některým to dělaj tím 3D. Já bych taky chtěla na ten 3D. Ale zase se mi ho nechce platit. Ale když vím, že už jindy mít šanci nebudu, protože 3 děti stačí. Tak nevím.

Jo a Maufko, tak s tou tvojí neteřinkou- to je teda něco. 8O :roll:
To se zrovna narodila, když on měl 18 let. Ale pokud by s ní zůstal (a nebyl ten sex který spolu měli jen proto, že je mladá a on si potřeboval dokázat, že ještě má na mladé holky) tak by to snad problém nebyl. I když asi vidím tu reakci rodičů. No sem zvědavá jak to dopadne, tak dej pak vědět.

Jo a s tím průjmem, zvracením.......tak já nezvracím, ani mi není špatně (ale na začátku jsem :poblion: jak amina celý den- né jen ráno) tak jsem ráda. Průjem mám někdy. Asi špatná strava, nebo nevím, proč mě to občas potká. Ale zas jsem začala chodit často na WC. Dneska jsme byli s manželem ve městě a já musela jít asi 5× na záchod. Vždycky jsem došla jen tak tak a dokonce když jsem šla pro Petříka do školky, tak jsem učitelku musela poprosit, jestli si tam můžu odskočit. Tak nevím, jestli jsem někde nastydla, nebo čím to je. Jo a jak jsem byla dnes na utz srdíčka, tak mi primář řekl- a vy jdete na utz ve 20.tt? Já řekla, že jo a on se mě ptal jestli nejsem víc těhotná. Protože oproti té druhé mamince co tam byla jsem fakt vypadala jak koule. Ale já mám vždycky velké břicho. Tak jsem řekla manželovi, že ještě tak před měsícem jsem se divila, že ještě nemám skoro žádné bříško a teď mě tipujou i doktoři na delší těhotenství. No jestli to bude jako u obou kluků, tak se zas budu táhnout jak slon. Protože to mě fakt lidi vždycky říkali, že to budou dvojčata, že mám tak velké břicho a nebo, že jsem na rozpadnutí a to jsem přitom měla ještě 2 měsíce do porodu čas. Takže na rozpadnutí to nebylo ani náhodou. No tak zas asi budu mít břicho jak balón a chodit jako slon. :lol: :lol: :lol:

Tak se mějte krásně, pohlaďte svá bříška s miminky uvnitř a buďte zdraví. Ahoj Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
17.4.08 09:05

čauky,tak jak se dnes vede?
Maufíku tak to je síla,né že je neteř těhotná,ale takový věkový rozdíl mezi nimi.Hlavně aby jim to vydrželo,když už čekají rodinu.Neumím si představit mít vedle sebe o tolik staršího muže.Kamarádka má sestřenici a ta má taky o tolik staršího přítele.Mají spolu 3-letou holčičku a přítel se teď zakoukal do jiné-mladší.Je vidět že si nedají ty chlapy pokoj a to s ním chce mít ta sestřenka druhé , aby prý zachránila vztah,když už se tak otáčí po jiných.Nechápu a komentáře se taky zdržím.

Martino:k tomu bříšku,taky na mě nebylo před 3 týdny nic vidět a teď už ho sotva schovám pod tričko a mikinu.Někdo nabírá celkově,někdo jen na zadku a stehnech a bříško má malinký.A někomu to jde vše do břicha a to je i můj případ.Když jsem čekala Toníka tak ze zadu nebylo vůbec poznat,že jsem těhotná.Po otočení někteří opravdu žasli,ptali se jestli to nebudou dvojčátka.Myslím že teď to nebude o moc lepší,opět všechno do bříška.Máme to asi v rodině,mamka ve třetím měsíci na fotkách byla jak měsíc před porodem.Tak si z toho nic nedělej,jsem v tom s tebou.
Opatrujte se a odpopočívejte,ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.4.08 09:24

Ahoj holčičky, tak konečně máme zase sluníčko :D
Maufíku Blnku bude pozdravovat, zrovna nedávno jsem jí psala že čekáš NIkolku. Ona už doma Nikču má tak ti chválí výběr. Všimla jsem si žes psala holkám , Ginka na to reagovala. Budu držet pěsti aby ten další UTZ dopadl dobře, snad bude Niki rozumná a nechá si změřit srdíčko u pana doktrora. No neteř to nebude mít lehký, asi dopadne jako já, malýho jsem mněla ve 20 s chlapem starším o 7 let, a podepsala jsem si tím 10letý peklo. Ten můj byl absolutně žárlivej idiot co využil toho že mně zbouchl a pak považoval za svůj majetek . Ale na druhý straně kdybych neměla Jiříka tak by pro mně bylo daleko těžší řešit problémy s IVF ICSI , myslím že tím že už jsem dítě mněla to pro mně bylo snazší, hlavně snášet ty neúspěchy.
Martinko já zatím skoro nepřibírám a moc to na mně není poznat. Vypadám spíš je tlustá. Při stimulaci jsem nabrala 4 kg a od transféru 2 kg takže jsem spíš taková neforemná tlustá špekatka než těhulka . Ráda bych kdyby bylo poznat že jsem těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
17.4.08 11:37

Ahoj HOlcenky,

vidim, ze je tady veselo :lol:

Maufiku, tak to neterince drzim pesti, hlavne at se o ni ten pritel-tatka postara. Doufam, ze aspon neni zenaty..jak spolu vubec dlouho jsou??
Ja se k tomu neumim vyjadrit, prtz jsem vzdycky mela mladsi chlapy, az manza je o pul roku starsi :lol:

Jinak s tim briskem, ja uz se zacinam taky zakulacovat a taky jsem za posledni tyden pribrala 1,5kg, coz je celkem rychlovka, ale snad to timto tempem nepujde, kdyz mam pred sebou jeste 20 tydnu:-) Ted jsem se dostala na puvodni vahu z ledna, nez jsem zacali zvracet. Z briska mam ale radost, doted na me vsichni hledeli, jak na zjeveni, ze tehotna byt ani nemuzu. Dokonce min. tyden v lekarne, kdyz jsem si kupovala Femibion od 13tt, tak me pani magistra dvakrat upozornovala, ze driv opravdu ne nez 13tt. Musela jsem ji vysvetlit, ze uz jsem 18tt. tak sranda :-)

Jo a vcera jsem si vzpomnela, ze mam u nasich ve skrini takovy letni mini overalek, co jsem nosila, kdyz jsem byla pubertacka. Napadlo me prostrihnout nohavicky a udelat z toho pekne tehuminisaticky. Mamka mi to pak hned prejela na stroji a uz to muzu nosit. Jsou cervene s bilymi kytickami, takove roztomile na knofliky az do pasu, na leto idealni :wink: tak mam dalsi oblecek :-) Ale asi si budu muset poridit nejake sexy sortky, protoze jsou fakt hodne mini :-) Uvidime, jestli do leta priberu nejen v brisku, saticky navlecu tak maximalne pres nejake kalhoty :lol: KOnec srandy :-)

No nic, mejte se zatim pekne..a opatrujte se a zpivejte miminkum, ja jsem to zkusila a je to super, mimi reaguje. Vcera jsme si zpivali v aute, mimi pekne kopkalo. Vcera to dokonce rikali v TV, ze je to lepsi nez hudba, ze i kdyz nahodou zpivate ne prilis profi, mimiskovi to neva..

A jmena taky jeste nemame, zatim to neresime, pockame na ten velky UTZ a pak zacne boj :-)

Pa,pa a pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.4.08 12:59

Jani tak to jsi podnikavá dívka. Já zatím nějak netuším co budu v létě nosit, vidím to na nějaké lehké tuniky a legíny délku podle potřeby ufiknu aby byly asi raděj pod kolena. Uvidíme jak moc bude teplo.
To zpívání miminku je bezva, já Filípkovi taky hodně zpívám a taky si puštíme CD nejlepší je prý klasika, no já zvolila kompromis pouštíme si M Cabalé a F Mercuryho máme celý CD jsou tam upravený operní dueta a Filípek na Cabalé reaguje jako divej, otázka je jestli mu ten její hlas náhodou nevadí :-) Když pustím čistokrevný Quinny tak se jen tak vrtí. Je to fakt bezva. Úžasnej pocit, neuvěřitelný že se ten člověk uvnitř hýbe a reaguje :-) Vždycky mně to celou rozněžní.
Jo a našla jsem vysvětlení proč miminko je nejaktivnější večer. Prý už velmi citlivě vnímá bolest a nepohodlí .Takže když si večer lehneme k spánku na záda , tak se miminko obvykle dostane do krajně nepohodlné polohy kdy je jeho páteř přes tu naši , takže se šmejdí tak dlouho dokud se mu nepodaří změnit pozici a pohodlně se uvelebit aby ho naše páteř netlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.4.08 14:16

Ahojky holčiny,
neteřinka s ním je asi rok a naštěstí ženatý není, ale má problém, že nepracuje a má spoustu dluhů. Je to takový povaleč. A můj švagr si myslí, že si takhle pojistil pravidelný přísun peněz. Asi to bude ještě hodně zajímavý!

Já už se taky začínám kulatit a to jsem přibrala jen půl kila. A taky Nikolce zpívám, většinou ve vaně. A když jedem v autě a hrajou nějakou pěknou písničku tak kope! Je to vážně nádhera cítít ten nový život!

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
17.4.08 15:16

Ahoj holčiny,
Hlásím se po OGTT, nechci tu strašit, ale se mnou to zamávalo. Sice to co se musí vypít není až tak hrozný, ale asi pro někoho kdo je zvyklý sladit :-O Ale vypila jsem to statečně a hodinu jsem si říkala, že se nebylo čeho obávat. Asi po hodině a čtvrt se mi ale udělalo fakt zle na zvracení a na omdlení. NO nakonec jsem to rozdýchala a rozchodila, ale byl mi ouvej. Ještě k tomu jsem musela brzo vstávat, abych byla v laborce na 7 hod a už jsem si s prckem zvykly přispat, takže jsem přišla domů a zbytek dopoledne prospala. A i te´d jsem jako praštěná palicí a mám pořád divnou chuť v puse. Ale neděste se, já nejsme moc na sladký, nesladím a ani sladký nápoje moc nepiju. Tak tolik od nás, výsledky budou zítra, tak jen doufám, že mě na to třeba nepoženou znova :-O

Hako jsem ráda, že už je vám dobře. Škoda, že tě v porodnici už nezaregostrovali, jakou máš vybranou jinou? S Toníkem je to legrace, ale věřím, že ho to brzo přejde. Bráchovi dětičky, tak občas přijeli s „vybranými" výrazy, ale když jsme si toho nevšímali, tak je to přestalo bavit opakovat.

Maufko to je super, že je u vás všechno v pořádku a budu držet palečky na UTZ. A to tě na předporodní kurz objednal přímo dr.??? Já pořád přemýšlím jestli si mám taky nějaký kurz sehnat. S neteří je to teda síla, obzvláš´t když píšeš, že ten její je povaleč a bude jen využívat peněz. Ahc jo je to ale trápení.

Martino nás na ten genetický UTZ poslali, protože jsem se o mimčo snažili 7 let a podstoupili jsem IVFka. Sice tohle mimčo je nakonec neplánovaně přirozeným způsobem :-D ale dr. říkaal, že mě na ten gen UTZ pošle a´t máme jistotu,ž e je všechno v nejlepším pořádku. Tak jsem ráda, že se nemusím nikam objednávat sama a platit to.

Janninah ty jsi šikulka, že už jsi si spíchla na léto oblečení. Taky jsem přemýšlela, že bych si něco ušila, musím pohledat nějaký ten střih. To je hezký,ž e miminku zpíváš, jás i pořád říkám, že opráším piáno a budu mu hrát, ale poslední dobou nějak není čas. Tak alespoň pouštím CDčka.

Pusíku tuhle informaci, že miminko hledá vhodnou polohu jsem taky četla a přiznávám se, že když mám přes den frmol a mimín se moc neozývá, tak večer schávlně chviličku ležím na zádech aby se mi ozvalo :-O Noa pak si s ním povídám 

JO a ještě jste se bavily o přobírání, tak hlásím, že jsem teda ještě nepřibraal od své původní váhy, na začátku jsem něco schodila a te´d se dlouho držím na té původní. Ale bříško to se mi vykulilo pěkně, už je takové hezké těhulkovské, tak se s ním chlubím. Škoda, že není hezky abych ho mohla vysrkovat, protože pod bundou teda ještě vidět není :-D No blázen jsem :-D

Holčinky opatrujte sebe i bříška, já se jdu ještě mrknout na angličtinu, ať zas nejsem na kurzu mimo :-O papa Maru

http://bd.lilypie.com/AyyFp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.4.08 09:16

Krsáný sluneční ráno z Brna,
holčiny tak kde jste ?
Maru , jak dopadl cukr :?: , Doufám že na jedničku.
Tak jak se všechny máte.
My o víkendu slavily synovy 15 narozeniny, takže jsem v sobotu pekla dort a maso a v neděli chytala chlebíčky a talíže. Odpoledne končně oslava proběhla. Hurá už mám poklizeno a všichni jsou pryč. Nebyla jsem moc pozorná hostitelka. Neustále někdo něco chtěl podat a mně jako na potvoru dost bolelo břicho a špatně se mně vstávalo. Už jsem se nemohla dočkat až vypadnou. Dědci protivní pořád chtěli dolívat, já ne že bych jim to nepřála ale jen jsem jednomu dolila fernet, druhej chtěl dolít bílý víno. Kdyby alespoň pily červený tak jsem ho před ně postavila ať si dolejvaj, ale takhle když se to musí pít studený a oni oba trvají na tom že hodně. tak jsem byla ulítaná až hrůza. Pak zase kafe a dort a zmrzlinu a nikdy nechtěli všichni narázl Jen jsem sedla už zase chtěl někdo něco jinýho.
No oslavy s příbuznýma jsou ty nejhorší :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
21.4.08 10:10

Ahoj Holky, zdravim jen kratce po vikendu. Musim se chystat, za chvili jedu na kontrolu, tak at to stihnu.

Pusiku, no hlavne, ze jsi to zvladla a doufam, ze kvuli tomu noseni frtanu nebudes mit problemy. Hlavne se nepremahej. Ja jakmile citim, ze mam tlak v brise, tak si lehnu a je to a nic me nezajima..

Dneska je dost hnusne, vubec se mi nechce do auta, ale snad to bude ok. Jeste dobiram cipky, tak jsem jsem zvedava, co mi dneska Mudr rekne..teda jestli neco uvidi, protoze ty cipky fakt dost zluti a ani mi nedala den se procistit. Uvidim..

Zatim pa pekny zacatek tydne a opatrujte se..

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.4.08 10:14

Jani , hlavně aby ty čípky pohomly. Držím pěsti na kontrolu. Dej vědět jak jsi dopadla. Moc se opatruj
Já jdu zítra na ten velkej UTZ tak už jsem docela nervózni, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.4.08 13:46

ahojky,
u nás je dneska docela hezky. Byla jsem se projít ve městě koupila jsem si takový hezký zelenkavý tričko s velkým výstřihem. Vzala jsem si XXL aby mi bylo volnější, ale když jsem si ho doma oblíkala vypadala jsem jak velryba. Vůbec mi nepřijde, že to bříško je tak velký, ale když jsem se dneska viděla 8O hrůza. Manžel teda řekl, že jsem sexy velryba, ale určitě mě chtěl jen potěšit :lol:

Pusíku tak hlavně, že jste to zvládli ve zdraví! Teď hezky odpočívejte! Na zítra držím palečky ať je vše v pořádku.

Janniah snad bude všechno dobré. Čípky určitě zabrali. Pak dej vědět! Držím palečky!!!

Maru tak co ten cukr? Na předporodní kurz mi dal číslo a sama jsem se objednala, ale říkal, že kdyby náhodou mě nechtěli už pro počet vzít tak, že tam zavolá. My jdeme na ten kurz hlavně protože manžel bude u porodu a když absolvujeme kurz spolu platí se za to míň. A taky je v tom prohlídka porodních sálů.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
21.4.08 18:29

Ahoj holky,

dnesni kontrola zatim ok, i kdyz me jenom prohmatla, cipek bude kontrolovat zrcadlem az priste, protoze jsem cipky jeste nedobrala, zbyvaji mi 2. Pak jsem byla za kamoskou, tak jsme pokecaly a zablbly s deckama a pak jsem nabrala mamku a jela do obchodu s kocarky. To jsem jeste nevidela, oni ted rozsirili prodejnu o cele patro, takze dole jsou oblecky, postylky atd a nahore jen kocarky. Fakt plocha jak hrom a clovek potrebuje casu, aby to vsechno prosel..Zkousela jsem ten ABC, vsechny varianty, i autosedacku, abych vedela, jak se s tim manipuluje. Mamce se taky libil a rikala ze by mi slusel, ze bych nemohla mit nejaky obr 20kilovy:-) Takze zatim predbezne pocitam s timhle, i kdyz do leta se jeste uvidi. Taky jsem zkousela ten MaxiCosi Mura 4, je taky hrozne pekny, ale o 10tis drazsi..no nevim.. Jedine, co se mi moc nelibi u toho ABC kocarku je prebalovaci taska, je z pevneho materialu, tak na me pusobi hrozne mohutne k tomu kocarku. ..u jinych kocarku mi to pripadalo vic poddajne a skladnejsi pro uschovu. Taky ma ten ABC celkem maly kosik, jen to jen trojuhelnik v zadni casti podvozku…tot negativa..

Tak zatim pa, opatrujte se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
21.4.08 18:35

Jeste hlasim, ze budu mit dalsi saty. Ony uz sice uz existuji, ale jsou dlouhe az po zem, tak mi je mamka zkrati po kolena, at je v lete vyuziju. Je to bezva chladivy material, celkem neobvykly vzorek - cerno-sedo-bily maskac :-) a jsou hrozne sexy - na raminka. Mamka mi je kdysi sila na jednu svatbu. Dlouhych ale moc neuziju, tak je zkratime do prakticke delky. A jsou hodne pruzne, tudiz muzou rust s briskem. Uvidime, do jakeho rozmeru budou snesitelne :-)

To jen inspirace pro Vas, kdybyste doma neco vyhrabaly, co moc nevynosite :wink: Pak to nekdy nafotim a dam do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
21.4.08 20:27

Ahojky holššiny,
hlásím se, ale nemám vůbec nic přečteno a jsem tak plná dojmů, že si Vaše příspěvky nechám až na zítra.
Dnes jsme byli na genetickém UTZ, miminko se tam předvádělo jak se patří a bylo to super. A hlavní věc je, že je všecičko v pořádku a tak jak má být. Pan doktor byl docela vtipálek, tak jsme se i zasmáli. Máme i chviličku nahranou na videokazetě. No prostě Vám řeknu, že jsem měla co dělat abych tam dojetím nebulela jako želva :-O
Jo ptaly jste se na cukr, já jsem ke své dr, nevolala, bylo toho teď nějak moc, A navíc dr. vždycky říká, že volat nemusím, že kdyby se něco dělo tak zavolá sama, tak doufám, že je to v pořádku. NO možná to přehodnotím.........

JO a vpátek jsem tak trošku nakupoval, jedna místní firma co vyrábí miminkovské věci měla výprodej, tak máme rychlozavinovačku, povlečení, prostěradla do postýlky, deku a kojící polštář. No úpžasný, už mě to nakupování taky začali chytat :-D

NO a á jdu do pelechu, přeju všem dobrou noc a opatrujte bříška pa Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital