Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z glukózovýho testu. Fuj , Fuj, byl to hnus, ale šlo to.
Výsledky budou dneska po 14 hodině, tak si tam pro ně mám dojít. Dofám že budou v normně.
Maru, já na pověry nedám, už se nemůžu dočkat až bude kočár doma a já ho oskouším jak funguje. ![]()
Jano fakt pěkněj , udělalas dobrej kup
. Souhlasím s tebou já taky všecho kupuju přes net. Jen na povlečení a
ě do postýlky byl rozdíl 500Kč oproti obchodu , mluvím o stejným tipu. Na kočáru je to ještě víc pokud bych počítak kolik jsem ušetřila oproti obchodu tak je to 5500 a to už je fakt hodně. A je to tak se vším, jen na obyčený lahvičce je zorídl 40kč, takže to stojí za obědnání. Já vždycky hledím to obědnat naráz víc abch ušetřila za poštovný.
Maufíku tak bezva že jsi v pořádku. Doufám že se už u tebe už konečně nic dalšího nevyvrbí a budeš mít pohodu.
Ahoj Maru a děkuju za reakci. Držím palce, aby vše už probíhalo dobře. Maričku máme taky po velkém úsilí - a podívej, druhá holčička přišla na řadu úplně nečekaně, neplánovaně a hlavně okamžitě - od prvního porodu jsem neměla ni jednu MS
. Takže uvdíš, že příště už to půjde víc než hladce.
Ahojte holceny,
no ja porad nejak neverim tomu vcerejsimu UTZ, ze to je kluk. Prece vetsinou tam ten pytlik tak plave, ne? A my jsme sice videli takovou boulicku a taky tam bylo neco jako pindik, ale zdalo se mi to hrozne velike na takoveho drobecka. Pindik je prece malinky, ne? No nevim, necham se prekvapit, treba se jeste podari to videt.
Ted me napadlo, ze mi vubec nekontroloval pusinku. Mimi melo taky rucicky pred pusou, tak ani neni overene, jestli nema treba rozstep pusinky..musim se zeptat Mudr, jestli to overime jeste priste, nebo jak. Ale snad to je ok.
Jak tu resite testy Coi na I´Coo, tak vim, ze pak probehla informace, ze test byl delany necertifikovanou spolecnosti a neni opravneny a hlavne, ze tam zadna vada neni. Kdyz se podivate na nemecke testy, nikde se o nicem nepise a predpokladam, ze si to Nemci hlidaji lepe. Je to uz ale stara zalezitost, tak bych se tim nevzrusovala.
Pusiku, to Jane za 18tis je dobry kup. Tady maji i tu peknou modro-zelenou kombinaci 07 za stejne penizky..taky to slevnili s prichodem nove kolekce.
Jinak zdravim vsechny i s brisky:-)
Anonymni, mozna by bylo dobre nejake jmeno, ono se spatne komunikuje s „nikym“. Tak to zkus a uvidis, ze se bude hned snadneji reagovat ![]()
Mejte se dceeerky:-)
Jani , určitě je UTZ v pořádku pusinku budete muset zkontrolovat příště. Je to prostě stydlínek to vaše mimi. Jo já někde četla že genitálie jsou u miminek velké a naběhlé i po porodu ale brzo se to upraví je to hormonem který dítě přijímá od nás.
Anonimní já tě vítala už posledně, asi jsi to přehlídla. Jinak tak jak holky psala vyber si nějakej nick, abychom tě poznaly . Bereme každýho kdo si chce povídat.
Ahoj holky!
to je krásné počasí.my byli celé ráno venku malý lítal po zahradě a já se vyhřívala na lavičce na sluníčku.
Maru aha tak to jsem nevěděla,že jsi měla v moči aceton tak to je jasné,že Tě poslali dříve na cukrovku.
Pusíku neboj bude v pohodě a test dopadne dobře
Anonymní vítej mezi náma.já mám trošku staršího chlapečka Matýska,ale bude to asi podobná honička až se mimi narodí jako u Tebe ![]()
Kočár jsem doma neměla,ale my ho objednávali přímo v obchodě a tak jsme si ho tam mohli i nechat,ale stejně přišel tak dva dny před porodem a to už byl manžel nervní,že pro něj jede další den,ale malý se asi taky těšil a ten den se narodil.takže já kočár viděla až po porodu.
ale jinak všechny věci jsem doma měla a vlastně teď mám kočár taky doma ![]()
Janninah Ti chlapečci mají ty pindíky opravdu trochu větší ![]()
Tak jo, odteď jsem doublemumy. A jinak jsem taky ročník 77, takže zdravím mamku Matýska.
double… jé to je dlouhé já to zkrátím nevadí?
asi máme společného víc
my jsme taky o Matýska bojovali dost dlouho a pak po jednom zamlklém těhu,které bylo po IUI se nám po třech měsících přirozeně zadařil Matýsek a na poprvé Linda.teda jestli mudra dobře viděla
![]()
To je legrace, Luci, my jsme měli též zamlklý potrat. POtom jediné IUI, které bylo úspěšné (Mari¨- ovšem myslím, že vznikla spíš snažením hned poté
) a teď kočenka č. 2.
PS - nějak mi to tu nechce povolit vložení metříků - dělám něco špatně?
a máš to zadané v nastavení? asi jo
a pak mě ještě napadá u příspěvku si to taky musíš povolit
Promiň LUc - v nastavení jsem to právě zkoušla vložit do „podpis“. MOžná to patří jinam (tam mi to hlásí, že mám příliš mnoho znaků). Povolený mám vše
aha tak to je tím musíě změnit metříky taky se mi to stalo tak jsem vybrala jiné a už to jede ![]()
že by teď? A jak se Matýsek „tváří“ na to, že bude sourozenec, pokud rozumi?
Já se děsím, co to s Mari provede, resp. co ona mimču provede…
no ukazuju mu bříško a říkám mu že jetam mimi tak si asi myslí svoje,když nic nevidí jenom pupek
,ale on je hodný a klidný a tak si myslím,že to snad bude v pohodě akorát se bojím žárlivosti,ale to snad taky překonáme ![]()
Neboj co by mu provedla ze začátku to bude jenom pro ní teda nezajímavá panenka co furt spí ![]()
a kolik má Marička?vím že js to psala ale já si fakt nic nepamatuju ![]()
malý už chrupe dvě hoďky budu ho muset jít vzbudit,aby mi spal večer,ale vůbec se mi do toho nechce
Tak se ty metry vložily, ale nezobrazujou se. No nic. Maričce bude 10.5. 15 měsíců ![]()
Docela hodná je, ale velkej uzurpátor a mazel. DOst se na mě věší, a protože toho ještě moc nenachodí, musím ji nosit, což je dost problém.
Tak jsem tu , je to bezva cukr v pohodě. Sice mně asi přehodily čísla odběrů protože po 2 hodinách mám víc než po hodině. i laboratoř to tam červeně připsla, ale stejně jsou všechny v normně takže je to fuk.
Jo jinak si máme jet vyzvednut kočár. V pátek mají dovču, takže v pondělí pro něj jedem. No tak to prostě ty pověry budou muset ustátt.
Hlavně ta moje
tchýňka ![]()