Termín srpen/září 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
7.5.08 15:11

Ahojte děvčata,

tak jsem se tu dlouho neukázala, za prvé nebylo nic nového, za druhé, jsem pořád v pracovním zápřahu :-) Dnes jsem byla na velkém UTZ (20. tt) tak naštěstí to vypadá, že je vše jak má být a navíc se ukázalo, že budeme mít kluka :-) No, myslím, že nám to všem bylo naprosto jasné, když jsme ho viděli :-) Navíc to vypadá na fotbalistu, už teď mě dokáže pěkně nakopnout do žaludku :-) Tak taky konečně začneme nakupovat, pár věciček - neutrálních už máme, ale teď konečně začneme řešit i kočár a všechno ostatní :-) už se těším :-) No, jinak chodím na cvíčo a těhu kurzy, je to fajn a hlavně se tam člověk ledasco dozví :-)
Tak se mějte pěkně a pozdravujte miminečka :-) Je, viděli jste už miminka z marcipánu? - http://kecy.roumen.cz/…gArchive.php (do vyhledávacího okénka stačí zadat miminka z m

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.5.08 15:29

Ahojky holky,
tak výsledky z výtěrů budu mít až příští čtvrtek. Ale snad to bude v pohodě.

Pusíku gratuluju k dobrým zprávičkám a kočárku.

Maru, děkuju. Jinak když máš kočár u tchýně tak si myslím, že to nevadí. Ale na pověry taky moc nevěřím.

Janniah gratuluju k chlapečkovi. Máte už jméno? Jo a taky jsem četla, že genitálie jsou větší a po porodu se to časem srovná.

Doublemumy vítám tě mezi námi. A kdy čekáš toho druhýho mrňouska?

Lucko jak jsi psala, že Matýskovi ukazuješ bříško a říkáš mu, že je tam mimi tak přesně to dělám svýmu pejskovi. Je totiž ostřejší a tak máme všichni obavy aby jsme ho nemuseli nechat utratit :cry: Je mu už osm let a je to můj brouček. Tak se ho snažíme na to připravit, hlavně aby jsi zvyknul na slovo miminko, aby pak pro něj nebylo tak cizí.

Míšo, gratuluju k chlapečkovi a k tomu, že je vše v pořádku. Koukám, že tu bude přepindíkováno :D

Jo a holky co si myslíte o kočárkách Chicco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.5.08 15:40

AHoj Maufko, termín je 20.9., ale takovej trochu vachrlatej, jelikož jsem neměla menses, takže není podle čeho počítat :lol: Škoda, že ty metry se ne a ne vložit, tam by bylo vše jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.5.08 16:07

Double, to je hezký takhle bez MS! :D

Míšo, koukala jsem na marcipánový miminka a jsou k sežráááánííííí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 16:14

Ahojky mohla bych se k vám přidat?
Chodím sem nakukovat, jinak jsem v diskusi Život po potratu.

Něco o mé maličkosti, jmenuji se Linda, ročník taky 77 jako některé z vás, čekám své druhé dítko, první je dcera Nikola 8 let, prý to teď bude chlapeček (nejspíš Mikuláš) po 2letém snažení, kdy jsem měla zamlčený potrat vě 12tt a TP mi vychází 6.9.

Jinak Vás všechny mooooooooc zdravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.5.08 16:19

Ahojky Lindule, vítám tě mezi námi. Tak další chlapeček :D Gratuluju!!! My čekáme holčičku Nikolku. Taky jsme se snažili dlouho a teď po 1.IVF se nám povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 16:27

Maufko tak to gratuluji k Nikolce :lol:

Jen se chci zeptat máte tu nějaký seznámek????????

Jo a ohledně kočárku už taky pokukuju a mám vybraný jako tu někdo Mikado OXford

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 16:35

tak jsem chtěla dát fotku a nějak mi to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 16:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
7.5.08 17:02

Ahojy holky, teda Vy jste to dneska rozjely :-D nestíhám číst a navíc musím balit zítra odjíždímen Šumavu a ještě jdu večer do divadla.

Tak jen podám hlášení od dr., všechno je v pořádku, prckovi krásně tlouklo srdíčko a kopal do toho přístroje tak to byly doela rány. Jinka u mě vše OK.

Opatrujte se a užijte si prima prodloužený víkendík.

Maru

http://bd.lilypie.com/WE8Xp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.5.08 18:40

Tak já se taky hlásím s chlapečkem :) Teď se cítím úplně nejlépe za celé těhu a doufám, že to většina z vás má taky tak :wink: Dokonce i ty kopance do močáku si pekelně užívám :D

Vaše Euphorbia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
7.5.08 19:20

Mishule, tak další kluk. Teda v tomhle pokojíčku je holčiček vážně poskrovnu :-) To bude fotbalistů. Koukám že jsi pořád aktivní, to je bezva, alespoň ti to rychlej utíká než nám pololazarům.
Maufíku bude to asi náročný, no snad si bafík na mimčo zvykne. Myslím že důležitý je abs mu je nechala očichat a prý i olízat. No nevím jestli bych na to sebrala odvahu, ale prý je to hodně účinný. Budu držet pěsti aby se spolu dobře sžily.
Lindule, vítej mezi náma. Bezva že se podařilo . To už se Nikolka na brášku určitě těší :!
Maru užij si krásnej odpočinek na Šumavě, počasí má být nádherný tak jen tiše závidím. Manža má před státnicema , takže budu vděčná i za krátkou procházku. Šprtá a šprtá. Zatím má samí A a B tak si to nechce zkazit, Krhounek :-)
Euphorbio je to tak jak píšeš, já si to vážně moc užívám. Raduju se z každýho žďuchance do močáku a kopance to žaludku :-) Jsem naprosto nadšená z boulí co mně Filípek vytváří na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
7.5.08 21:21

Ahoj holky no teda,jeden den tu nejsem a vy se takto rozjedete? :) :wink:
Vítám všechny nové,ať se hezky zabydlí u nás .Jinak holky nepamatuji si kdo kde byl a na čem (plete se mi to) a proto přeju všem krásný výsledky jak na UTZ , tak na cukru.Dnes jsem byla na velkém UTZ i já. Manžel a Toník jeli se mnou.Toník hned dostal dveřmi do čela od sestry,tak má bouly- chudinka.Manžel byl nadšený mrňouskem,pořád do něho strkali myší,až se probudilo a hezky bylo vše vidět.Nemohli dlouho najít nožičky,tak byla ve mě malá dušička.Ale po delším popostrkování se nakonec oběvili.Krásně si cucal ruce a pak bylo i vidět jak si před oblyčejem protahuje ručičky.Strašně se divili,že nechceme znát pohlaví,prý je to už nemoderní,ale vyhověli mi ,tak jsme s manželem spokojeni.Je nám to fuk jestli holka nebo kluk,tak proč se nenechat překvapit že?
Opatrujte se a to všichni,pohlaďte mrňousky přes bříška a odpočívejte
Doublemumy: taky čekám druhé miminko.Až se to narodí bude Toníkovi dva roky a asi tak měsíc.Bude to zápřah,ale snad to zvládnem néééééé? :) :) :) :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
8.5.08 10:24

Ahoj Hako,
Já jsem sice pohlaví vědět chtěla, ale i kdybych nechtěla, měla bych prostě smůlu. Pytlík a pindík jsem při posledním UTZ viděla tak zřetelně, jako teď vidím monitor před sebou :D

Také tak otékáte? Sice jsem na kila skoro nic nepřibrala, ale jinak začínám vypadat jako nafukovací panák od Michelinu :( Mám zítra svatbu, tak přemýšlím, co dneska jíst a pít, aby to bylo trošku lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.5.08 11:08

Euporbie,
Na zítřek kupu štěstí :D . Bude nádherný májový den, to si to jistě krsáně užijete. Vítej do klubu těch co nevěří na pověry.
My chtěli s manžem taky svatbu v květnu, ale tchýně dělala takový scény , že jsme to nakonec posunuly na červen. A taky jsme se brali jinde než jsme púvodně chtěli, protože ona zase otravovala že tam se brala ona a mněla děsný manželství. No tenkrát jsem jí to tolerovala- NAPOSLED- :D Od tý doby má baba smůlu, už se nemůžu dočkat jak ji nadzvednu až jí oznámím že si v pondělí jedem pro kočárek. Ani kdyby se stavěla na hlavu nedopustím aby se odvlekl k ní. Fuj, hulí a ještě by mně smrděl :evil: .
Krásně si užij zítřejší den . Kupu štěstí do manželství , ať se vám všechno daří tak jak chcete. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí