Termíny výplat podpory v nezaměstnanosti

Anonymní
21.11.16 11:13

Termíny výplat podpory v nezaměstnanosti

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Nevím kdy mi má přijít podpora jsem z Jihočeského kraje.Kdy vám chodí? Žádost jsem podala 17.10 a 7.11,i přišlo rozhodnutí a podpora stále nikde. Přijde to vůbec tenhle měsíc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
21.11.16 11:18

Od příchodu rozhodnutí, na to mají 30dní. Jinak v dopise by jste měla mít datum ke kterému byla přiznána. tak od toho dne 30dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 14:32

@Milka111 To mám od 7.11.takže mají čas do příštího měsíce a ještě by mě zajímalo, jestli dostanu celou čásku, nebo jenom za půlku měsíce..

• Citovat
  • Upravit
1
6.3.18 16:57
@Milka111 píše:
Od příchodu rozhodnutí, na to mají 30dní. Jinak v dopise by jste měla mít datum ke kterému byla přiznána. tak od toho dne 30dní.

Tak to by mě zajímalo taky???já se registroval 7.2.2018.prochod rozhodnutí došlo 15.2.2018. a pak tam bylo tučné napsáno… Přiznává podporu v nezaměstnanosti ode dne 6.2.2018. tak sem zvědavější kdy dorazí mám to na účet a na úřadě řekly že každeho 6 mě budou chodit peníze nebo i dříve o den a tak sem zvědav TAK JE UDAM A JETO ROMOVE TO DOSTAVAJI AJI BEZ SLOZENKY NA KUSU PAPIRU VYDEL SEM TO NA POSTE!!!ona myslela že mě to přijde na složenku a to že to chodí do 20 dne v měsíci takhle dlouho čekat To je udám. me došla výplata 13.2.2018. a do 13.3.2018 bych vydržel ale nemyt složenky a čekat do 20 čistého nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.3.18 17:07
@syrius81 píše:
Tak to by mě zajímalo taky???já se registroval 7.2.2018.prochod rozhodnutí došlo 15.2.2018. a pak tam bylo tučné napsáno… Přiznává podporu v nezaměstnanosti ode dne 6.2.2018. tak sem zvědavější kdy dorazí mám to na účet a na úřadě řekly že každeho 6 mě budou chodit peníze nebo i dříve o den a tak sem zvědav TAK JE UDAM A JETO ROMOVE TO DOSTAVAJI AJI BEZ SLOZENKY NA KUSU PAPIRU VYDEL SEM TO NA POSTE!!!ona myslela že mě to přijde na složenku a to že to chodí do 20 dne v měsíci takhle dlouho čekat To je udám. me došla výplata 13.2.2018. a do 13.3.2018 bych vydržel ale nemyt složenky a čekat do 20 čistého nebudu
8o 8o :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.21 12:28

Odstupné, nemocenská a podpora

Ahoj. Neveděl byste někdo náhodou, jestli neschopenka má odkladný účinek na výplatu podpory? Jsem evidovaná na úp po výpovědi pro nadbytečnost a 3 měsících odstupného ze zákona. V ochranné lhůtě jsem řešila odkládanou operaci a šla na neschopenku. Jde mi o to, že začátek čerpání podpory v nezaměstnanosti se odkládá o tři měsíce z důvodu odstupného - když jsem na neschopence během těchto 3 měsíců už téměř dva, odloží se následně kvůli tomu o další dva měsíce opět ta podpora? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat