Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
A nevíš, jaký je rozdíl mezi - http://jitex-comfort.cz/…i-BATERO-301
a
S tím štípáním vlny, to se nedivím. Dcera měla bodíčko z meriny a taky mi přišlo tak na hraně štípání.
@Osmanka Dcera měla to Jodeko - rozklikni je obrázek, je to ta „drátěnka“…působi silonově, ale při oblečení jsem se podivila, že mi to na kůži vůbec nevadilo.
Ty druhé jsou silnější (něco jako funkční teplákovina - snad se nepletu
).
Ještě mám z Jitexu mikču - vypadá jako mako, na zip u krku a trička hladká (jedno jsem si ještě neoblečené
spálila žehličkou - pozor na to)
Osobně bych volila ty tenčí, pokud to bude pod kalhoty, pod oteplovačky na zimu ty hrubší, ale je to o zvyku - i ty tenčí poslouží.
@Jannnča
Bude to právě jen pod dres, tak vezmu ty silnější tričko i kalhoty a tričko tenké jedno máme a vezmu ještě jedno jen s krátkým rukávem. Nestojí to u nich mnoho, tak budeme zkoušet. A jestli syn mi řekne, že na fotbal už chodit nechce, tak ho přerazím. Teď jsem mu objednala dres se jménem a jeho číslem za 800,–
.
@Osmanka Přesně tak - cena přijatelná. Jen - jestli můžu poradit, vezmi menší velikost - jinak z toho budou planďáky (tedy u těch tenčích)…dcera i ve 14 nosila tričko s krátkým 128
a já dětskou 158.
Teď má na dětských jen problém s délkou rukávů (je vysoká), jinak by jí sedly.
Tak aby ses nepodivila, možná je lepší omkrnout v reálu.
http://jitex-comfort.cz/…/18-Prodejny
@Jannnča
Aha, jenže vel. 122 nemají a 116 nevím
. Máme 123cm, tak jsem chtěla vel. 128. Ale já se tam osobně nedostanu. Mají otevřeno asi do 16hod. a to tam ještě nebudeme. A babi to těžko vysvětlovat do telefonu.
@Osmanka Ani nikdo do prodejny, kde jejich zboží vedou?…jsem ti přidala odkaz.
Napsala jsem jim o radu s velikostí. Bych to tak neřešila, kdyby to bylo jen pod kalhoty, ale když je to pod dres a bude v tom lítat v chladu venku. U nás na vesnici máme 3fotbalové hřiště a hrozně se to tu žere, vesnice má asi 1500 obyvatel a 3hřiště. A děti lítají i v 5C venku. Max. je dají do haly, ale to musí zmenšit počet tréninků. Takže aby byl v teple
.
@Osmanka Tak u malého kluka to moc nehrozí, ale jeden z předpokladů, aby funkční prádlo dobře fungovalo, je skutečnost, že nemá být volné, ale „na tělo“.