Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
neporadíte někdo termohnek, který neteče? Chci něco, co se dá vzít ven a nebát se, že všehcno bude mokré. Četla jsem, co se tu psalo dříve - rada byla Starbucks (ovšem cena??), ale jinou osvědčenou možnost jsem nenašla.
Nechci něco supermarketového - asi poteče ani extra drahého. V outdoor prodejnách jsem se dívala a nic (nebo fakt moc „outdoor“).
Předem díky za zkušenosti.
@zvidavajanca koupila bych místo termohrnku malou termosku, ta nepoteče…
Ja nemam klasicky termohrnek, ale takovou,,termoplechovku'' z Penny. Stal asi 80 Kc a je uplne paradni
Ale byla to takova ta jejich tydenni akce…
Asi Tě nepotěším, ale já jich vystřídala mraky a osvědčil se mi jedině ten ze Starbucks…netekl ani při ranním běhu na tramvaj ![]()
@missName
Starbucks snad bude brzy v Brně a snad bude mít i hrnky. Cenu nevíš?
Online jsem je nikde neviděla, na ebay nenakupuju.
Já ho kupovala asi před třemi lety a cenu si tedy bohužel nevybavím :-/ Ale do pětistovky jsem se myslím vešla.. ![]()
Já mám ze Starbucksu a cena byla za střední hrnek asi 350,–
Je to dost, nyní bych asi už koupila tu plechovou malou termosku, mají ji všude okolo 100,– Kaufland, Tesco… a nápoj je i za dvě hodiny horký, já ho mám za dvě hodiny ještě teplý ale horký už ne ![]()
Já mám Blaumann termohrnek a jsem max spokojená. Koupila jsem v akci na Slevomatu. Neteče-běžně nosím v tašce nebo ve stojánku na kočáru
Neteče termohrnek z Tchiba, mám vlastní zkušenost i jsem opakovaně četla jen chválu. A je levný.
@ZuzaM Tchibo mám dva ty plastové termohrnky co se na nich dá měnit ten motiv a tečou oba ![]()
http://pomucky-na-vareni-v-lese.heureka.cz/…modra-470ml/ mám tenhle. Hledala jsem taky netekoucí. Můžu ho dát do košíku v kočárku vodorovně a opravdu nevyteče.
@Nainuva píše:
http://pomucky-na-vareni-v-lese.heureka.cz/…modra-470ml/ mám tenhle. Hledala jsem taky netekoucí. Můžu ho dát do košíku v kočárku vodorovně a opravdu nevyteče.
No za ty prachy ještě aby tekl ![]()