Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pudloslava píše:
je rozbitnáa rozbitá moc netěsní
To vetsina termohrnku taky…
Já blbka doufala, že tady chytnu nějaký tip ![]()
No nic, chvilku budu sledovat, ale pokud se to skončí u zavařovačky, tak budu fakt naštvaná, páč taky po něčem koukám a zavařovačky to nejsou ![]()
@Pudloslava Já si ne Strabucks nechla naježit Ježíškem (cena tuším400) a jsem opravdu spokojená. Splňuje všechny tvé parametry, až na cenu (trošku zásadní, co). Nebudeš mít teď někdy narozky? Já bych si ho sama nekoupila, ale z dárku jsem nadšená.
termohrnek
@samuelle píše:
@ZuzaM Tchibo mám dva ty plastové termohrnky co se na nich dá měnit ten motiv a tečou oba
dobrý den, myslite tento? http://www.tchibo.cz/…0095317.html?…
opravdu nepoteče??? dekuji moc
Doba pokročila, nějaký aktuální tip na praktický termohrnek, který neteče? Děkuju ![]()
@Magical-eyes mám contigo a super. Jen stříbrný se da dat do myčky. Ostatní barvy v ruce. Víčko myčka. Má dvojitou pojistku, jednoduché ovladani jednou rukou a pije mi z toho i kluk od mala-cca 1,5 roku
@Magical-eyes píše:ám
Doba pokročila, nějaký aktuální tip na praktický termohrnek, který neteče? Děkuju
Mám tenhle asi pět let a jediná nevýhoda je v tom, že kafe je horký hrozně dlouho a párkrát jsem si spařil držku. Hrnek neteče ani když ho postavím obráceně.
Mám od Starbucks a super. Neteče a hlavně v tom vydrží nápoj hodně dlouhou horký.
Ahoj
Máte někdo tento termohrnek? Dnes mi přišel ale nevím jestli to je kazové nebo to mají všechny u tohoto druhu. Minule jsem se na něj dívala v obchodě a nezdálo se mi, že by to tam bylo
Děkuji ❤️
@ArumLily0 to je vzduchový ventil ne? Máme to na dětských plechovkach kde z brcka sají a tímhle se natahuje dovnitř vzduch aby nevznikal podtlak