termoobal na lahev

17
31.1.05 11:15

termoobal na lahev

ahoj maminy,
chtela bych poradit s termoobalem na lahev. pouzivame lahvicky a hrnecky od aventu, ale jejich obal za cca 450,–- mi prijde dost drahy. v lekarne mi ale rekli, ze avent se nevejde do tech levnych obalu. dalsi argument lekarnice byl, ze v aventu vydrzi teplota opravdu az 5h, ale v tech levnych pouze 1h. radeji prosim o radu, abych jenom nenaletela vyssim procentum z trzby.

díky moc
lilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
31.1.05 11:47

Malá lahvička 125ml se mi vejde do obalu od fy. Helly. Pokud do obalu dám vřelý čaj, zaručeně ho malý po dvou hodinách pít nemůže, protože je moc horký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
31.1.05 11:57

Nám se termoobal nevyplatil vůbec a to máme dva. Když do něj dám moc teplý čaj, tak zůstane horký a malá ho nemůže pít. Když ho dám tak akorát tak zase během několika napití v mrazu vystydne moc. Nejvíc se mi osvědčilo používat místo jedné větší flašky dvě malinké a nosit je bez termoobalu v kapsách od kalhot pod bundou, kde se po každém napití dohřejou ode mne na teplotu těla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.1.05 13:45

My máme ty levné. Jeden na jednu a jeden na dvě lahve. Teplé mi to tam vždycky vydrželo celkem dlouho. Když byla Lucinka menší, tak jsem v tom vozila horkou vodu a pak to jen smíchala s práškem a bylo mlíčko. Teď v nich vozím buď jídlo v lahvičkách od Hami nebo teplé pití. Loni, když měla Lucinka ještě pytel, tak jsem jí čaj strkala mezi nožičky a to bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.2.05 22:03

Já jsem si na avent láhev koupila obal od firmy Canpol na stránkách www.oskarek.cz. Je to termoobal na široké lahve a stojí kolem 90 Kč plus doprava. Ale když tam dám čaj tak akorát vlažný, tak v tom mrazu venku moc dlouho teplý nevydrží, určitě ne 5 hodin. Musí se tam dát teplejší, než jak ho má dítě pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.05 12:15

díky za rady. o víkendu jsem si vyzkoušela dát lahev do bundy a stačilo to i v tom mrazu. skleničku s jídlem jsem doslova ohřála v kapse u kalhot.
ještě jednou díky

lilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.3.05 09:10

ahojte já používám termoobal a jsem spokojená vydrží čtyři hodiny a kdyžje to horké tak to schladím vodou přes flašku.Já to využívám když jedem autem na celý den .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.15 14:50

Ja mam saohrivaci yoomi lahev jsem moc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie