Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminy,
chtela bych poradit s termoobalem na lahev. pouzivame lahvicky a hrnecky od aventu, ale jejich obal za cca 450,–- mi prijde dost drahy. v lekarne mi ale rekli, ze avent se nevejde do tech levnych obalu. dalsi argument lekarnice byl, ze v aventu vydrzi teplota opravdu az 5h, ale v tech levnych pouze 1h. radeji prosim o radu, abych jenom nenaletela vyssim procentum z trzby.
díky moc
lilu
Malá lahvička 125ml se mi vejde do obalu od fy. Helly. Pokud do obalu dám vřelý čaj, zaručeně ho malý po dvou hodinách pít nemůže, protože je moc horký.
Nám se termoobal nevyplatil vůbec a to máme dva. Když do něj dám moc teplý čaj, tak zůstane horký a malá ho nemůže pít. Když ho dám tak akorát tak zase během několika napití v mrazu vystydne moc. Nejvíc se mi osvědčilo používat místo jedné větší flašky dvě malinké a nosit je bez termoobalu v kapsách od kalhot pod bundou, kde se po každém napití dohřejou ode mne na teplotu těla ![]()
My máme ty levné. Jeden na jednu a jeden na dvě lahve. Teplé mi to tam vždycky vydrželo celkem dlouho. Když byla Lucinka menší, tak jsem v tom vozila horkou vodu a pak to jen smíchala s práškem a bylo mlíčko. Teď v nich vozím buď jídlo v lahvičkách od Hami nebo teplé pití. Loni, když měla Lucinka ještě pytel, tak jsem jí čaj strkala mezi nožičky a to bylo nejlepší.
Já jsem si na avent láhev koupila obal od firmy Canpol na stránkách www.oskarek.cz. Je to termoobal na široké lahve a stojí kolem 90 Kč plus doprava. Ale když tam dám čaj tak akorát vlažný, tak v tom mrazu venku moc dlouho teplý nevydrží, určitě ne 5 hodin. Musí se tam dát teplejší, než jak ho má dítě pít.
díky za rady. o víkendu jsem si vyzkoušela dát lahev do bundy a stačilo to i v tom mrazu. skleničku s jídlem jsem doslova ohřála v kapse u kalhot.
ještě jednou díky
lilu
ahojte já používám termoobal a jsem spokojená vydrží čtyři hodiny a kdyžje to horké tak to schladím vodou přes flašku.Já to využívám když jedem autem na celý den .