Těšíte se nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
16.4.22 10:07
@Giovanna1 píše:
Mohla jsi to napsat citlivěji. Zakladatelka má nervy na pochodu a ty ji ještě stresuješ víc… něco budou navíc tehu hormony, tak to vnímá citlivěji.

mohla, ale nemyslím si, že by jí to k něčemu bylo a pomohlo jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.22 10:30

Nechápu ty hnusné komentáře. Já myslím, že každá máme někdy obavy - jestli budeme všechno zvládat, jaké to bude, až se mimi narodí, nebo co by se stalo, kdyby.. Třeba moje těhotenství zatím není zrovna lehké a taky si sem tam pomyslím, jak to asi budu zvládat dál, když už teď mi občas přijde, že snad nepřežiju další bolesti žlučníku. :oops: Holt psychika s námi cloumá víc než jindy, tak i takovéhle obavy k tomu podle mě patří.

Jinak bych ti poradila, nesleduj vůbec zprávy (ani ty na IG, FB atd.). Kdyby se dělo něco zásadního, jistě ti to okolí včas poví a takhle se stresuješ úplně zbytečně věcma, které stejně neovlivníš. Média nám dávají šílenou masírku :roll: Radši běž ven, zkus třeba antistresové omalovánky, afirmační kartičky, podívej se na nějaká relaxační videa (třeba mě na YT moc baví „Her 86m2“), nebo si třeba udělej pleťovou masku.. prostě zkus více žít přítomným okamžikem a věnovat se sama sobě. Uvidíš, že když odfiltruješ toxické zprávy, bude ti lépe a snad se i začneš zase těšit na své vysněné miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
16.4.22 13:10

To jsou asi regulérní úzkosti.
Co ti říká ta psycholožka?

My prvni dítě čekali v první vlně covidu, to jsem se vůbec nebala, ted druhé, no začátek te války, to asi trochu znejistelo každého. Furt to tu visí, ale to člověk prostě musí brát tak, jak to je.

To je jak bát se jít denně ven, protože co kdyby mě přejelo auto, nebo co když někdo na poště vytáhne zbraň a začne střílet do lidí.
A to vše se klidně může stát, ale Takhle nejde žít.
Takže je to určitě na odbornou pomoc. Když už ji využíváš, tak snad to pomůže.

Protože, jak už tu někdo psal, po porodu se začneš bát ještě víc, to ty hormony zařídí a to je teprve mazec.
Takže řeš určitě už teď. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky