Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je děkuji,to je moc milé,taky bych si to prala,no mam to dostat v nedeli,tak uvidime,jin ka tetsuji a carka je porad silnejsi,jeste ale neni jako a kontrolni…tak potom dam vedet..hezky vikend preji
Kacko:
no ja jsem to mela dostat v pondeli a tyden predtim v pondeli … mne uz zaclo bolet brisko proste uplne jak kdybych to mela dostat za 5 minut a k tomu mně hrozně bolelo celý svalstvo…tak jsem už byla zklamaná že to nevyšlo…A už rozhodnutá že se musíme snažit co nejvíc at máme hezky dárek k vánocům ![]()
A jinak jsme se o mimi pokoušeli od září a v listopadu jsem byla těhotná ta bolest svalů a to bříško bylo asi usazování miminka a nakonec místo dárek k vánocům jsem to dostala jako dárek k narozeninám, že manžel furt ještě říkal počkej však já jsem ti 1 dáreček dal za nás oba
A pak to pořád říkal, no vidíš to že si měla už dávno dáreček
A ten co si oba přejeme ![]()
A držím palce test dopředu jsem zkoušela jakýsi za 80 kč 1 den před a nevyšel…takže další zklamání ale měřila jsem si BT ráno v 5 a pokaždý jsem měla 37.2 kyž jsem to měla den před MS tak už jsem začla doufat protože minulý cyklus mně už den před klesla…a jednou byla 37.3 tak jsem si říkala no to bude chyba teploměru ![]()
Zkus si dat budíka na 5 tou a změřit teploměrem a jestli máš až do neděle kolem 37 si těhotná bez testu a ušetříš ![]()
Jinak já jsem to měla dostat ot pondělí a test jsem dělala až v uterý…kupodivu jsem vydrržela a znovu měřila teplotu a zas byla 37.2 tak hned v uterý se jelo na testy a čárky se ukázaly na všech no já málem nedošla celou radostí do práce já jsem byla hrozně štastná ![]()
DRŽÍM TI MOC PALCE A DEJ VĚDĚT ALE VĚŘÍM ŽE TO VYŠLO VYPADÁ TO SLIBNĚ
no ja bych to tayk mela jako darek k nasrozeninam
,vcera me silene bolelo bricho,museli jsem odejit z restaurace,tak jsem se docel leklajsem ..ted rano jsem si delala test,tentokrat gravitest,ma nekdo zkusenosti?a carecka tam byla slaba hned okamzite a za dve minuty uz skoro takova jako kontrolni,zitra bych to mela dostat,tak uvidime,jinak dekuji moc nza prispevky,dma urcite vedet..mejte se krasne
kacka jak jsem četla testovala simamatestem a to je podle mně hodně spolehlivý test si těhotná tečka ![]()
uvidíš jen teda zajímavý že to někomu ukáže dřív asi máš dřív ovulaci než za 14dní od menstruace…a já jsem ji měla bud přesně a nebo o kousek později…můj žgrunda je mladší dle ultz o 3 dny než MS takže asi takto…
Já to dostala za týden od narozenin mimimnko takže takto manžel furt říká no já jsem věděl že ještě počkám se všema dárkama
že námdal ten nejdůležitější hrozně nerad nakupuje ![]()
A divej na mně já jsem to taky balila poplakala že to nevyšlo a ejhle vono to vyšlo a to jsem měla pocit ten týden před že smůla nohy mně boleli prostě fakt na krev a vono nic dávám ti 95 procent měřila si tu teplotu?:)
ja na tu teplotu vzdy zapomenu,rano letim na zachod a pak uz je to zbyrecny merit,tak to zkusim zitra ranoi,dekuji za radu,ni ja mela podle vypoctu mit ovulaci 13,ale myslimn,ze toi neni spoolehlive,takze mozna proto to ukazuje uz ted a test pise po deste dnech,ja mela po tech destei hodne slaboulinkou..az ted poseldni tri ,ctyri dny se to rozjelo..no uvidime,dokud neuvidim na UTZ,ze tam to mimije a ze to neni treba mimodelozni tehot,tak se budu radovat,tobe preji hodne stetsicka,jak bude neco noveho zase napis,budu rada
no můžu říct že sem ten den vyzkoušela 5 testů ze stejnýho moče:) Asi jsem střelená ale furt se mně to nezdálo že to může být pravda
A musím říct že mně zklamal test kolem 100 kč…ten kdybych dělala tak bych podle něj těhotná nebyla možá něco decentího tam bylo…ale nevím manžel by řekl že mám zase halucianace
A mamtest ten se osvetčil to byla čárka jako z děla ![]()
Takže jsem začla ním a už to rostlo ta radost no a dopadlo to naštěstí dobře ale ještě nejsem u konce tak nejásat ![]()
Tak termínek budeš mít v říjnu vid?:)pĚKNĚ NA podzim ti přibyde možná čiperka ![]()
no myslim,ze to vychazi na rijen,ale zatim to nechci zakriknout,ja nevim,porad se mi to nezda,muzu se zeptat?kdyz to zkousime od sesteho ledna,je to mozne?ja nefvim,asi nejsme moc optimista…rikam,prvni byla carkla uplnme neznatelna,a ted to jeDEN PRED ms MAM NA MAMATESTU HODEN SILNOPU,O NECO MALO SLABSI NEZ KONTROLNI,DEKUJI UA ODPOVED
no my se do toho pustili na plno koncem září a dostalajsem to jen v říjnu a vlistopadu už ne je to možné záleží kolik ti je a tak … říká se že mladší by mělo oěhotnět snáž … A zkoušeli ste to vpůlce tvýho cyklu???
Za 14dní po MS??? To jsou plodný dny jinak to možná nemá cenu ale nevím když tam je tak budeš…ale četla jsem že holka ze snažilek měla čárku den před a nakonec to dopadlo špatně ale u tebe je to den už těsně před je sobota no tak snad…co se týká síle čárky tak mně ztrloustla jako ta druhá až po týdnu…já jsem pak skočila na krevní testy a tam napodruhý bylo přes 3000 jednotek tak už to bylo jasné že by tomělo být v pořádku a neusazený někde jinde …
no zkouseli jsem to prave ze v plodne dny,ty meli bych koílem ted jsem si 9,10,11,..posledni MS byla 24 ledna ,no ted jsem si delal test seratec direct,ktery je pry hopdne dobyr,je srovnatelny s laboratoirni zkouskou,a vysla mi slaba carka,pisi ze i velmi slaba je v poradku,no uvidim,snad to vyjde
teda zda to výjde si super plodná
Nám doktorka řekla že pul roku by mělo trvat než se do toho pustit a tak at to tělo je bez antikoncepce a tak jsem vysaila dopředu než jsme se vůbec o mimčo chtěli snažit a pak jsme to vyzkoušeli a podařilo se nám ale ne naproprvé jako vám ![]()
Kacko, nemůžu ti říct, jestli jsi nebo nejsi těhotná, ale vím z vlastní zkušenosti, že vyloučené to není.My jsme naši (dnes už 21měsíční)dcerku zplodili, ani jsme věděli jak.Prostě jsme v půlce srpna oslavovali můj svátek a nějakou náhodou jsme se zapoměli chránit (asi díky hladince alkoholu), ale bylo to fakt jen jednou za celý měsíc (co měsíc, život…) a já už jsem na konci srpna nedostala MS a když jsem šla v půlce září k doktorce, tak už jsem slyšela z UTZ tlouct srdíčko.Taky se mi to zdálo neuvěřitelné - fakt jen jednou.Teď už se od půlky ledna snažíme o druhé a já jsem byla přesvědčená, že to půjde stejně rychle, jako napoprvé
, ale bohužel nejde…Teda mě se všichni smějou - že to zkoušíme teprve 6 týdnů a já už jsem se asi 5× testovala.Poslední test jsem si dělala v pátek a kromě kontrolní čárky tam byla ještě jedna úplně slaboučká.Druhý pokus plánuju na zítřejší ráno (ranní moč je prý více věrohodná), tak uvidíme…Každopádně ti přeju potvrzení tvých příjemných obav…Petra
Ahoj Peti,no ja uz taky nebrala pul roku antikoncepci,chtela jsem to telo trosku ocisitit…noak uvidime,j ja to meal dosatt dnes,mam to vzdy rano a zatim nic,testovala jsem rano,tentokrat hcq test a carka docela tlusta…nio ja mrela popve carku uplne slabounkou..takze treba uz vam to vyslo,drzim mocv palecky
kacka já když to nedostala do dopoledne toho dnetakmně bylo jasný že BT teplota nelže a další den jsem dělala test a když tam byla čárka viděla jsem to za uzavřený
Takže zítra vytáhni poslední a hlaš se k doktorce ![]()
no mam to v planu,testovat naposledy, a pak zavcolat k doktorce asi ve stredu,to bych mela 4 dny po MS,tak nevim,jesltime tak brzy vezme,chtela bych na krevni testy,uvidime,jinak preji krasny vikned
kacko na krevní testy můžš jít klidně zítra čím později tímlíp sama…já nanich byla zaplatilajsem 150 kč a bylajsemtam 2krát protože poprvé jsem tam byla 2 dny po zpoštění a naměřili mi en 90 jednotek a to prý může někdo mít zvýšený takjsemtam šla znovu za týden a mělajsem 3000 a doktorka mně chtěla vidět až v 8 týdnu takže takto…Asi mám nějakou špatnou doktorku no…Jinak uvidíš že to vyšlo těch 150 kč jsemplatila jen 1krát.