test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
27.2.08 07:44

Ahoj Káťo,připojuju se ke gratulaci :D Jinak já byla včera u doktorky a také mi potvrdila mimčo,dnes si ještě volám na výsledky krve,ale prý už je to jen detail,včera ráno jsme si pro jistotu udělala test a bylo to tam :) Zatím si připadám,že včerejší den se mi jen zdál,ještě jsem to nepobrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 13:36

olinko moc gratuluji,jo ja si to taky jeste neuvedomuji,ja jdu zitra poprve k doktorce sepsiovat me nemoci a tak,dal netusim,chtel ajsem, se vas jeste holky zeptat,posledni MS byal 24 ledna takze chapu dobre ze jsem zitra presne v patem tydnu?mrzi me,ze ta ma nema ultrazvuk,ale stejne by asi nebylo mnic videt jeste,mohli byste m,i nekdo napsat presne co je to ten RH?uz sjem neco cetla,ja mam krevni sukuopinu 0 minus a tatinek ditete ab minus,tak nevim,jestloi nje to dobre nebo spatne,dekuji…krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.2.08 14:17

Já měla poslední MS 9.1. a termín porodu mi včera doktorka spočítala na 16.10.,takže jsme se s kamarádkou (rodila před měsícem) dopočítaly,že bych měla začínat 3 týden :o Jinak mám zavolat za cca hodinku na výsledky HCG a rovnou se za 3 týdny objednat do těhotenské poradny :PA ultrazvuk má doktorka přímo v ordinaci,tak to budu mít pohromadě.Jinak mě pořád dost bolí v podbřišku a v kříží,ale to je prý normální.Každopádně ať Ti to zítra dopadne dobře a hlavně ve zdraví přežít ty první 3 nejdůležitější měsíce:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 18:07

takl ted v tom mam zmatek,mne to spocitala kamaradk aze zitra presn emam paty tyden a top jsem mela posledni MS 24.1,tak ty muis byt jeste nejaky tyden predem mnou,to je malo treti tyden,muze nam nedko zkusenejsi poradit?dekuji moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 19:13

ahoj,mam jen malinkej dotaz kdyz ste se testovali meli ste na teh. testu normalni tmavou carku jako u kontrolni?ja ze sem si dala test a objevila se mi svetla ale silna carka takze nevim zda sem ci nejsem tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 19:32

ahojky mzu se zeptat,co sis delala za test?a taky jestli pred nebo po Ms?mne se prvni objevila slabounka carka,skroo neviditelna,a potom tesne pred MS uz silna jako kontrolni,jestůli muzu poradit test seratec direct,je srovnatelny s laboatorni zkouskou a pry hoden spolehlivy,ja si hop delala a jeste mamatest a unimark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 19:36

delala sem test DAY 7 a mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 19:37

a mam 3 dny do MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 20:07

no ja zacala testopvat talk pet dni pred MS ana mamatestu jsem mela prvni fakt slabou,ale ty tri dny pred MS uz silnejsi,myslim,ze je to spolehlivy test ,zkousej to kazdy den a pokud bude carka silit,neni co resit,a mela jsi to v limitu?preji hoden stetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 20:10

jj to mela mno vice uvidim v utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 20:13

tak myslim,ze kdyz to nedostanes ,je to jasne,mela jsem to tedy asi uplne stejne jako ty..tak hodne stestim,jinak na poliklinice delji krevni testy a mas je za tri hod,ale plati se,kolem dvou set,kdybnys to nemohla vydrzet,tak nam dej vedet a hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.2.08 20:21

tak ja mam na to cas.bud to vyjde nebo ne,kdyby jo tak je to na poprve a to se mi ani nijak nezda,az budu vedet vic tak dam vedet.zatim se mej a diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.08 20:26

nemas za co a ,no my se zacali snauit ted sesteho a dvacatehop uiz jsem mela pozitivni test,taky jsem tomu nemohla uverit,ale je to tak,taky se mej pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.2.08 09:28

Já si dělala Mamatest,ještě ve středu 20.2. byl negativní,v pondělí večer 25.2. lehoulince poz. a v úterý ráno už zase o něco silnější čárka,ale stále žádná sláva.Kdybych byla v tak 5.t tak by mi to asi test ukázal už v tu středu.? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.2.08 12:50

Zuzlín- mě vyšel test úplně stejně - kontrolní čárka tmavá a silná a testovací čárka stejně silná, ale světlejší a těhotná jsem, takže…
Olince i Kačce gratuluju k těhotenství.Užívejte si to - to první je fakt nejkrásnější, zvlášť pokud nejsou žádné komplikace.Strašně ráda na to vzpomínám.
Kačko, pokud si chceš zjistit přibližný termín porodu, tak na www.rodina.cz je na to kalkulačka - buĎ podle dne početí nebo podle data poslední menstruace.Budeme to mít asi podobně, protože já měla první den poslední MS 25.1.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital