Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě chci dodat Kačko, že mě podle té kalkulačky vychází termín porodu na 31.10. a právě bych měla být ve 3.týdnu.Pokud ale znáš (nebo se domníváš, že znáš) přesný termín početí, tak to bude ještě přesnější.Tak to zkus. Petra
ahojky,no tak to mame hoden podobne,ja mela posledni 24.1 a dnes jsemm byla u doktora,el tedky,jsem v patem tydnu a termin porodu mam 31.10,takze asi stir..no pritel mel radost,jinak ohledne testu,ja mela taky uplne slabou,skoro neviditelnou a navic po limitu,ja testovala tak par dni zpet a byal uz hoden silna,ale jstli se ti ta lsaba ukazuje na mamtestu,je to jasne,preji hodne stetsi
holky ja mam cas posledni MS sem mela 3.2. uvidim vsak nemam kam spechat a snazime se prvni mesic.mam strach ze to nevyjde takze to neresim,spise neverim ze by to vyslo,podle me je to nejaka chyba testu jinak podle ty tabulky kdybych naaahodou byla tehotna tak by to vychazelo na listopad
ahojky,to jsem si presne taky myslela to co ty,ze tp nemuze vyjit,ale pry to tak je,ze u nas mladych,zdravych se to proste povede,jha mam tase strach ted,ABY VSE BYLO,JAK MA,ALE TO EJA SI NORMALNI U KAZDE NASTAVAJICI MAMINKY,TAK HODEN STETSI A URĆITE NAPIS.JESTLI CARECKA SILI..PAPA
dneska kdyz sem dala test tak se na nem ukazala jen ta konrolni coz je divny podle me
to se mis stalo taky,na vsech jsem mela poozitivni a kdyz jsem si delal axiom,negativni..ale pak jsem se docetla,ze ma lsabsi citlivost nebo neco takoveho,ale zkus to spis z ranni moci,oni sice pisi,ze muzes cely den ,ale je to lespi rano,jetsli chces mit jistotu,hodne spolehlivy je ten seratec dierct,tam staci i slaba carka,je fakt dobry..tak hezky den katka
Kacko,na test uz kaslu.mam doma uz jen jeden a ten si necham na pondeli.kdyby nahodou.jinak na to ze je patek mi nejak nepripada ze bych to mela dostat nic me neboli,boleji me zada a v podbrisku a zatim nic.mno kdo vi co se fakt semnou deje.JInak se neboj.vse bude ok a mimco za chvili budes uz drzet v naruci
ahojky holky a nechcete jít k nám na diskuzi - do porodu říjen-listopad???