Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lolinka79 píše:
Mrkněte na ten link a nechte si to poslat. dojde to na mail do minuty. Tam u té IZI Combi Isofix byl neuspokojivý čelní i boční náraz. Snad to nejdůležitější, co může být, že.
Lolinko, ona ta Besafe IZI Combi dopadla stále dobře, má 3 hvězdičky z bezpečnosti, i když je to divné, v tom testu testovali i IZI Kid isofix, což je úplně stejná sedačka, stejně se poutá v protisměru na isofix, rozdíl je pouze v tom, že izi Combi isofix se dá navíc otočit do posměru, takže by měli mít věštšinu hodnocení stejně, tak je zarážející , že IZI Kid a IZI Combi mají většinu hodnocení rozdílné, třeba nárok na prostor v autě- vždyť je to stejná sedačka.
mooch píše:
Jak se liší IZI Combi od IZI Kid?
IZI Kid je pouze protisměrná 0-18, IZI Combi se dá otočit z protisměru 0-18 do posměru 9-18
madi píše:
Děvčata, prošvihla jsem to, mohla byste mi to některá poslat?? DíkyJinak neberte ty testy tak smrtelně vážně, nedávno jsem studovala dětské opalovací krémy a dtest a test černých ovcí dopadli naproto protichůdně, vítěz jednoho testu v druhém naprosto propadl, takže tak.
Souhlas ![]()
Lolinka79 píše:Monika H. píše:
Tak na ten test jsem se nedívala, jen jsem si přečetla diskusi tady, také máme Besafe a než jsme jí pořizovali, dívali jsme se na německý crash testy a tam vycházela jako jedna z nejlepších. Těm německým testům ovšem věřím.Právě sakriš…nerozumím tomu !
Příspěvek upraven 26.05.11 v 22:09
V tom testu vyšla ta naše (IZI Combi Isofix) se známkou 2,8. Známky jsou jak ve škole. Jako není to propadák, ale dle ceny a referncí jsem očekávala, že bude s Britaxem a Maxi-Cosi nejlepší.
Lolinko, podle mě… ono je také důležité, kdo ty testy zadával. Myslím, že tady je to také otázka peněz (např. v rámci konkurenčního boje) jak ty testy dopadnou
.
Monika H. píše:Lolinka79 píše:Lolinko, podle mě… ono je také důležité, kdo ty testy zadával. Myslím, že tady je to také otázka peněz (např. v rámci konkurenčního boje) jak ty testy dopadnouMonika H. píše:
Tak na ten test jsem se nedívala, jen jsem si přečetla diskusi tady, také máme Besafe a než jsme jí pořizovali, dívali jsme se na německý crash testy a tam vycházela jako jedna z nejlepších. Těm německým testům ovšem věřím.Právě sakriš…nerozumím tomu !
Příspěvek upraven 26.05.11 v 22:09
V tom testu vyšla ta naše (IZI Combi Isofix) se známkou 2,8. Známky jsou jak ve škole. Jako není to propadák, ale dle ceny a referncí jsem očekávala, že bude s Britaxem a Maxi-Cosi nejlepší..
v tomhle případě to asi není o penězích, D-Test nikdy žádné testy nedělal, toto je test německého ADACu- což je nezávislá zkušebna placená z peněz členů- obyčejných lidí a podílí se na tom i Stifung Warentest a D-TEST ho jen opisuje a překládá do češtiny- a opět SW i D-TEST není zatížen nějakou reklamou a je placen jen od členů- obyč lidí, proto si ho ani zdarma nyní nestáhnete, je potřeba zaplatit časopis, nebo poslat SMS- to jsou jejich příjmy, oni nemají zájem na tom, nechat se podplácet od nějakých firem.
say píše:
Holky, máte to ještě některá, jestli by jste mi to neposlala ?
jeste to jde stahnout, ted mi to poslali
Už mi to holky poslali, děkuji moc, mi jsme teda koupili besafe bez isofixu, ta v jednom testu vyšla nejlíp… tak snad bude dobrá
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji
Mamina2: jsem to teďka zkoušela a ještě to jde! Tak si tam zadej email, pošlou to obratem.
Mamina2 píše:
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji
pokud už potřebujete pro dceru větší sedačku , tak do 15-36 ještě jít nemůže, kdyxž nemá 15 kg, takže jedině 9-36, ale ty nejsou nikdy tak dobré jako jednokategorické, jediné se 4 hvězdičkama jsou ty s pultíkem, a koukněte na všechny testy od roku 2007, každý rok se testují pouze novinky, všechny testy zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html
steeve píše:mooch píše:IZI Kid je pouze protisměrná 0-18, IZI Combi se dá otočit z protisměru 0-18 do posměru 9-18
Jak se liší IZI Combi od IZI Kid?
Dík
Hmmm, ale nějak tam teda zapomněli doplnit, jestli Combi testovali po nebo proti směru. To je pak test naprd…
verenika píše:
kakika- díkyale našeš tam stejně není![]()
No jo, tobě se taky člověk nezavděčí
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat