Test dětských autosedaček 2011 do dneška zdarma!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17310
27.5.11 13:00
Kakika píše:
verenika píše:
kakika- díkyale našeš tam stejně není 8-o :mrgreen:
No jo, tobě se taky člověk nezavděčí :mrgreen: :hug:

Ale jo,ráda jsem to přečetla.Jen je tam naše s Isofixem,když my ho nemáme tak to nemůžu brát směrodatně :think: :mrgreen:

• načítám...
4486
27.5.11 19:17
Mamina2 píše:
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji

Dobrá v testech (ale před 3 lety) byla Britax Evolva 1-2-3. Jediná kategotie, v které nevycházela dobře, byl boční výhled, ale to díky tomu, že má perfektní opěrky hlavy. Všechna bezpečnostní kritéria byla super. Tak něco takového…

• načítám...
12959
28.5.11 23:18

Mohla bych taky poprosit : flabbyk@seznam.cz

Děkuju mooooc:-))

• načítám...
5352
28.5.11 23:45

Já vím, že je to asi otravné, ale taky bych moc prosila :oops:
marcela.fialkova@centrum.cz

• načítám...
1720
29.5.11 09:15

můžu taky poprosit? elfuska@centrum.cz

• načítám...
3751
29.5.11 10:02

Můžu též otravovat a poprosit na ddomisek.b@seznam.cz. Kuju

• načítám...
3412
29.5.11 10:08

prosím prosím o poslání :-)

miarei@centrum.cz

• načítám...
16694
29.5.11 12:30

Všem posláno…dostala jsem se na net až teď :wink: Ale jak se říká, kdo si počká… :mrgreen:

• načítám...
12959
29.5.11 12:44
Kakika píše:
Všem posláno…dostala jsem se na net až teď :wink: Ale jak se říká, kdo si počká… :mrgreen:

Děkujuu:-))

• načítám...
3751
29.5.11 12:59

Děkuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
385
29.5.11 18:35

Taky prosím prosím můžete mi to některá poslat na lucie.vancatova@seznam.cz

Děkuji moooc :-)

• načítám...
737
29.5.11 19:51
http://www.autembezpecne.cz/…nebezpecnych podívej se sem já budu kupovat taky auto sedačku do 36 kil budem kupovat cybex isis fix
Mamina2 píše:
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji
  • načítám...
737
29.5.11 19:52
http://www.autembezpecne.cz/…nebezpecnych test přímo od ADAC
Mariee píše:
TEST DĚTSKÝCH AUTOSEDAČEK

Zajímá Vás, jak dopadl test dětských autosedaček, který vyjde v červnovém vydání časopisu dTest?
Do 26. května jej lze exkluzivně získat zdarma na: http://www.dtest.cz/…sedacek-2011

nestahovat, vyplnit mail, oni pošlou test do schránky!
  • načítám...
7159
30.5.11 08:36

Pro všechny co to nestihly, ať se to nemusí posílat, zde jsou originály testy ADAC - i starší do roku 2007do 2011( D-test je jen přepisuje do češtiny) tak si je tam otevřete a přes překladač třeba na Googlu přeoložit

http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html

• načítám...
3
8.6.11 13:22

já můžu jen poradit, že váha u koupi sedačky není úplně směrodatná, důležitá je výška malé, jestli ji pásy pěkněsedí na ramínka, nejlepší je jít vyzkoušet sedačku přímo doprodejny, za sebe můžu doporučit prodejnu Just Go v ostravě, prodavačky byly velice ochotné a opravdu věděly o čem mluví, sedačku nám zapásaly do zkušebního sedadla a malého jsem si tam posadili, vyzkoušeli a domů jsme už jeli se sedačkou :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix

• (4.6) + 14 recenzí

King plus