Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kakika píše:verenika píše:No jo, tobě se taky člověk nezavděčí
kakika- díkyale našeš tam stejně není![]()
![]()
Ale jo,ráda jsem to přečetla.Jen je tam naše s Isofixem,když my ho nemáme tak to nemůžu brát směrodatně
![]()
Mamina2 píše:
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji
Dobrá v testech (ale před 3 lety) byla Britax Evolva 1-2-3. Jediná kategotie, v které nevycházela dobře, byl boční výhled, ale to díky tomu, že má perfektní opěrky hlavy. Všechna bezpečnostní kritéria byla super. Tak něco takového…
Já vím, že je to asi otravné, ale taky bych moc prosila ![]()
marcela.fialkova@centrum.cz
Všem posláno…dostala jsem se na net až teď
Ale jak se říká, kdo si počká… ![]()
Kakika píše:
Všem posláno…dostala jsem se na net až teďAle jak se říká, kdo si počká…
Děkujuu:-))
Taky prosím prosím můžete mi to některá poslat na lucie.vancatova@seznam.cz
Děkuji moooc ![]()
Mamina2 píše:
Prosím, taky jsem to trochu prošvihla a moc by mě to zajímalo. Pro 1. dcerku jsme kupovali Maxi cosi Tobi a je výborná, ale teď jsou dcerce 2 roky a třičtvrtě a má 1 roční segru tak jsme se rozhodli že koupíme té starší větší autosedačku abychom neměli 2 stejné a vydrželi nám déle, ale vůbec nevím co a z čeho vybírat. Dcerka váží 13 kilo a je drobnějšího vzrůstu tak nevím nejradši bych koupila nějakou autosedačku až do 36 kilo ale to jsou většinou až od 15 což zatím nemáme. Prosím poraďte a pošlete mi prosím výsledky těch testů. Děkuji
Mariee píše:
TEST DĚTSKÝCH AUTOSEDAČEKZajímá Vás, jak dopadl test dětských autosedaček, který vyjde v červnovém vydání časopisu dTest?
nestahovat, vyplnit mail, oni pošlou test do schránky!
Do 26. května jej lze exkluzivně získat zdarma na: http://www.dtest.cz/…sedacek-2011
Pro všechny co to nestihly, ať se to nemusí posílat, zde jsou originály testy ADAC - i starší do roku 2007do 2011( D-test je jen přepisuje do češtiny) tak si je tam otevřete a přes překladač třeba na Googlu přeoložit
já můžu jen poradit, že váha u koupi sedačky není úplně směrodatná, důležitá je výška malé, jestli ji pásy pěkněsedí na ramínka, nejlepší je jít vyzkoušet sedačku přímo doprodejny, za sebe můžu doporučit prodejnu Just Go v ostravě, prodavačky byly velice ochotné a opravdu věděly o čem mluví, sedačku nám zapásaly do zkušebního sedadla a malého jsem si tam posadili, vyzkoušeli a domů jsme už jeli se sedačkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat