Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.7.12 jsem měla plodný den a sex několikrát a 8.12 jsem měla ovulaci taky víckrát sex.Pak sem pocitovala asi po týdnu bolest na pravé i levé straně atd pak častěji chození na wc a bolest prsou tlak atd ale ty to příznaky jako vždy jsem měla při obou těhotenství. Udělala jsem si v úterý test a slabá čárka potom v pátek vic viditelná čárka a včera silná už od DR maxe a ještě digitální od Clearblue a tam 1-2 týdny. No a dneska slabší než včera nechápu to a přitom včera hezky vidět už. Já myslela do dneška že to mám mít v neděli ale nakonec 24 prosince. Nikdy se mi nestalo že by mě testy ukázaly těhotenství a nebyla bych a vždy pár dní před menstruaci se mi to ukázalo nikdy až po vynechání. Vkládám foto prvni foto je z toho uterka dalsi test je z patku a ten před poslední test ze včera plus digitální a poslední z dneška.
Ano stejnou značkou v úterý po prvé test duch pak pátek lépe už vidět a včera test stejný hezky už vidět plus digitální 1-2 týden a dneska zas dr max a slabší ale je vidět ale méně nevim jestli už jsou moje fotky ve fotoalbum vidět vkládala sem je tam teď
@Anetka 1235 píše: Více
Tak máš pozitivní, neni třeba se dal testovat a stresovat jak je test silný ![]()
@Anikaa02 Ona je nenahrála přímo sem, musíš na její profil tam dát fotografie alba a v tom posledním má fotky…
@Anetka 1235 příště nahraj fotky přímo do diskuse…a jinak máš pozitivní test…těhotná tedy jsi, nezbývá než se objednat i lékaři…nevím zda tvůj lékař ordinuje mezi svátky ale bohaté to bude stačit i až po novém roce pokud nenastanou žádné problémy jako krvácení apod…držím palce…
Tak možná je to biochemické. Počkej jestli dostaneš menstruaci a pak si udělej další test.
@Vladusxx píše: Více
Já vím já nevím jak se to tam vkládá proto sem je dala tam se omlouvám. Snad tedy jsem vypadá to ale je divné že dneska byl slabší
Ja sem to tak mela u biochemického …mela sem krásné duchy a den -dva po vynechané Ms jsem začala lehce krvácet a testy začali slábnout po krvi kde bylo velmi nízké Hcg byl verdikt jasny tělo nedokázalo těhotenství udržet a do týdne přišla Ms ….nemusi to byt tvůj případ ale pro klid duše bych zašla na tu krev ta proste ukáže vše
@Anonymní píše: Více
Aha no to asi nebude můj případ to sem vždycky měla ok jak ukázal test pozitivní tak sem vždy byla jen mi bylo divný že byl pak slabší ale je to ok sem dělala 2h zpět a je krásně vidět
@Anetka 1235 píše: Více
Jj sem ráda vyšlo to na po prvé. A k Dr jdu 8.1