Test na průchodnost vejcovodů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
31.12.20 22:25

@00Lussi00 Dobry den, me to trochu bolelo, ale mate pravdu, strach pred zakrokem je horsi. :palec: Take Eurofertil. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
1.1.21 17:30
@Viktorka33 píše:
@stinga 2. moznost je laparoskopicky pod narkozou a 3. nedelat nic a treba byt bez deti. :nevim: Pani psala jen svou zkusenost. :lol:

no jistě, psala svou zkušenost, ale ta její zkušenost neplatí pro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.1.21 17:56

@stinga To ani nemuze platit pro vsechny. Ja to beru tak, ze pani napise svou zkusenist, vy napisete tu svou, pak treba ja a nekomu to muze pomoct. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77421
1.1.21 19:31

@Viktorka33 já s tím zkušenost nemám, ale ty ženy, které mají vejcovody neprůchodné, pociťují tohle vyšetření bolestivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.1.21 13:27

@Viktorka33 Ahojky :) děkuji za zastání. Když chodíte do eurofertilu, jak jste spokojení? A jak dlouho už centrum navštěvujete? :hug:
My uvažujeme o přechodu do Olomouce. Spokojení vůbec nejsme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.1.21 16:35

@00Lussi00 Ahoj, :mavam: jsem ráda, že píšeš. :dance: Já tam chodím od cca začátku roku, ale na jaře měli zavřeno. Zatím to docela jde, až ta ty děsné čekačky a jednou na mě byla tak hnusná sestra, že jsem zuřila ještě týden. Ale co se týče MUDr. Jaroše, tak u mě se mu stimulace daří na jedničku a bez vedlejších nežádoucích účinků, až teda přibírám na váze, ale za to si můžu sama, že jo… :D :D A jakou máš ty zkušenost? A doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.1.21 06:50

@Viktorka33 My jsme začali chodit v říjnu, nechali si udělat hormonální profil, průchodnost vaječníků a spermiogram.. Všechno fajn až na přítelovy spermie.. norma morfologie je 4% a on má 3%, takže rovnou v listopadu na IUI. :dance:
No.. a co ti budu povídat.. přišla jsem ve čtvrtek (ovulaci jsem věděla, že budu mít v sobotu, takže jsem počítala s inseminací na pátek a pondělí..), doktor řekl, že folikul 18mm a mám přijít v pátek, ale nenapsal do karty, že bude inseminace, jen mi to řekl, a že má přítel přijet na 12:00 semnou.
Byl pátek, oba jsme čekali v čekárně do 13:30, než jsem přišla na řadu.. sestřičky hnusné, proč by jako partner měl jít na odběr vzorků, když v kartě nic o IUI není :nevim: :zed: (přitel už nastvany a neprijemny).. Doktor me teda vyšetřil a řekl, že ano dneska udělame inseminaci a přitel má jit do kabinky (bylo 14:15!). :think:
Sama víš, že potřebují 2hodiny na upravu spermíí, ale jak to mohli udělat, když v 15:00 zavírají :nevim:.

Ve 14:45 jsem šla opet do ordinace a katetrem mi zavedly spermie dovnitř, píchli ovitrelle a poslali domů s tím, že v pondělí je zbytečné IUI opakovat 8o

Takže to samozdřejmě nevyšlo a bylo to celé zbytečné a ve stresu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.1.21 06:58

@Viktorka33 V prosinci jsme byli objednaní na další IUI (opět mi neslíbil, že uděla 2 během jednoho cyklu).. :zed:
No jenže co se nestalo.. :( :( Přítel chytil covid a měl 4 dny šílené horečky.. a samozdřejmě v jeho vzorku nebyla ani jedna pohyblivá spermie.. všechny byly polomrtvé :,( Výsledek nám nechtěl říct ani po telefonu a byl nepříjemný.. sestry to stejné.. Takže jsem tam jela osobně a závěr byl, že přítel je neplodný, musíme 3 měsíce počkat, pak spermie zamrazit (jestli nějaké najdou živé) a rovnou na IVF.. ale už nikdy IUI.. :nevim:

Přítel z toho byl samozdřejmě uplně na dně.. takže jsem slíbila, že se na té klinice už nikdy neukažeme. Šel na vyšetření na urologii a na spg na jinou kliniku a všechno ok.. Jen, že opravdu doporučují do února klidnější režim a snažit se doma.. ale rozhodně plodný je!

Závěr je, že opravdu od února půjdeme do Olomouce, pana Jaroše už vidět nechceme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.1.21 09:14

@00Lussi00 Ahoj, tak to je fakt masakr, co mi píšeš… 8o 8o. S MUDr. Jarošem jsem spokojená, ale je fakt, že jedna sestra v Ostravě je fakt na vyhození, není to jen má zkušenost, ale vidím, jak se chová i k ostatním. Kdybych měla takovou zkušenost já, taky bych tam už nešla a zvlášť když vím, jak celý ten kolotoč špatně snáší muži (přijde mi, že hůře jak my ženské). :nevim: A v tom Olomouci jdete kam? A zkusíte ještě IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.1.21 09:37

@Viktorka33 Máš pravdu.. a vím přesně, kterou sestřičku myslíš.. je šilená.. Když mi brala krev nedokázala mi najít žílu (což se stává u mě často) a začala po mě křičet at ji pomůžu, a že jen sedím.. :zed:
V Olomouci jdeme do FNO. Mají neuvěřitelné recenze a koho znám, byl tam a vyšlo jim to. Je to nemocnice a chovají se jinak. Nejde tam o peníze (jako v soukromých centrech, kde potřebují, aby je lidi navštěvovali, co nejdýl, tak proč by to mělo vyjít napoprvé), hlavně nedělají pokusy. Jejich filozofií je, udělat, co nejvíce vyšetření a přijít na příčinu, vyléčit a počít přirozeně. Né hned IVF.
Je tady i skupina, kde se všechno probíralo a holky, které měly za sebou i 2 a více IVF, tak po přechodu do FNO otěhotněly spontánně. Jen stačilo přijít na příčinu.
Sice prostředí není uplně hezké a doktora tam také nemáš jen jednoho, ale střídají se :nevim: ale jde hlavně o psychiku. :potlesk: A to je pro nás ted nejdůležitější.

Hlavně jak říkáš, chlapi tohle snáší hůř, než my a víc si berou to, že „selhali“.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
13.1.21 16:54
@00Lussi00 píše:
@Viktorka33 Máš pravdu.. a vím přesně, kterou sestřičku myslíš.. je šilená.. Když mi brala krev nedokázala mi najít žílu (což se stává u mě často) a začala po mě křičet at ji pomůžu, a že jen sedím.. :zed:
V Olomouci jdeme do FNO. Mají neuvěřitelné recenze a koho znám, byl tam a vyšlo jim to. Je to nemocnice a chovají se jinak. Nejde tam o peníze (jako v soukromých centrech, kde potřebují, aby je lidi navštěvovali, co nejdýl, tak proč by to mělo vyjít napoprvé), hlavně nedělají pokusy. Jejich filozofií je, udělat, co nejvíce vyšetření a přijít na příčinu, vyléčit a počít přirozeně. Né hned IVF.
Je tady i skupina, kde se všechno probíralo a holky, které měly za sebou i 2 a více IVF, tak po přechodu do FNO otěhotněly spontánně. Jen stačilo přijít na příčinu.
Sice prostředí není uplně hezké a doktora tam také nemáš jen jednoho, ale střídají se :nevim: ale jde hlavně o psychiku. :potlesk: A to je pro nás ted nejdůležitější.Hlavně jak říkáš, chlapi tohle snáší hůř, než my a víc si berou to, že „selhali“.. :(

Jak píše důležitý je dobrý pocit. A prostředí je mi také jedno, když by mi někdo zaručil že otěhotním, tak at mě klíďo vyšetřuje i v maštali. :D Budu se těšit, že mi pak napíšeš recenze na Olomouc. :hug: Já těď ještě prubnu tu minimálku, ale pokud ani pak nebudu těhotná, začnu to také řešit. :think: Jo a že by mě vyšetřil pokaždé někdo jiný mi také nevadí. Dříve jsem byla strašně stydlivá, ale ted mám někdy pocit, že roztáhnu nohy na požádání… :oops: :P Tím vším vyšetřování si člověk nějak zvykne… :D V tom Olomouci si budou dělat všechna vyšetření sami znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.1.21 06:57

@Viktorka33 Když jsem tam volala, řekli, že hned ten den uděláme stěry a oboum nám vezmou krev (ikdyž jsem říkala, že horm. profil máme oba za sebou a já stěry taky).
Tak uvidíme :) :)

Přesně :D já už taky neřeším, kdo mě vyšetřuje (chlap/holka, strarý/mladý..)

Takže vás ted čeká druhé IVF? nebo první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.1.21 17:40

@00Lussi00 Tak to je fajn, přeji ať co nejdříve pomůžou k miminku. :hug: Já mám za sebou 2 IVF a teď čekám až budu moct stimulovat. A vy teda 1 IVF za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.1.21 09:37

@Viktorka33 My zatím jen 1 IUI.
Na IVF jsme ještě nebyli a snad nám tam pomůžou natolik, že se tomu vyhneme :) :andel: U vás to vyjde :) do třetice! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
17.1.21 15:19

Ahoj holky, já ted čekám na test po 2. IUI, ale už jsem objednanaá na hysteroskopii, až to dostanu. Mě mudr zkoušl provést hycosy a nepodařilo se mu to :( proto ted přistoupil k hystero, ale to je jen kontrola dělohy. jdu pod krátkou narkézu a furt si říkám, jestli se nezkusit zeptat, jestli by mi u té hystero pod narkozou nemohli zkusit udělat i hycosy.. nevíte jestli to jde dohromady? nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí