Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jujda,ti chlapi jsou ale darebaci.Urcite zkus ten mamatest.Me nezklamal ani u jednoho ditka.A kolikaty jsi DPO?
Dneska asi tak nejak 13. DPO. Ja presne nevim jen odhaduju podle hlenu. No uvidime, ale mamatest to jisti. Koukala jsem na recenze toho woman secret a holky si ho moc nechvalily,tak uvidime. Ale pomalu se zacinam bat ze je to stejny jako minuly mesic kdy se z toho vyklubalo biochemicky
To snad ne.To by nemelo byt 2 mesice po sobe.Dej pak hlavne vedet,co ukazal mamatest.Ja na nej nedam dopustit.Drzim pesticky.A dal ti doktor neco po tom biochemickem tehu?
včera jsem sháněla mamatest a u nás ho snad nikde nemají, prošla jsem 6 lékáren ![]()
a dobrej je i Gravitest 10 - je to stejný jako mamatest ![]()
jsou tam tři a stojí cca 50 Kč
Jo jo,gravitest je ok.Ja uz jsem objednana k mudr.Jdu tam pristi ctvrtek a uz by melo byt videt srdicko
A piste holky,jsem hrozne zvedava.Vsem drzim pesticky ![]()
mno…my jsme v začátku…zítra dochtor a uvidíme jestli bude něco vidět…snad to je tam,kde má a bude vše v pohodě ![]()
ahoj holky, tak já měla dostat MS 1/1 2012 a zatím nic 1/1 bylo slabo a trošku bolelo břicho, 2/1 hnědé špinění,, 3/1 nic a dnes dost bolí břicho, ale zatím nic
Ahojte holky. Taky jsem ocekavala ms 1.1.a zatim nic,jen poboliva v podbrisku tak nevim,test semtam ukazal 2,1 ducha,ale pockam a udelam si dalsi az zitra nebo to nevydrzim a dnes vecer
Ahoj holky tak uz mam zasobu mamatestu a hned rano se testnu. Dam vam pak vedet co a jak. Jinak myslim ze to neklaplo, dneska mi je uplne suprove, ani prsa me neboli, tak nevim co se deje
Ahoj všichni, přidávám se do diskuze, právě se mi objevily dvě čárky na těhotenském testu. O dítě jsme se nijak nesnažili, dokonce jsme se i chránili, ale asi špatně
Jsem z toho ještě v šoku, bylo to moje první testování v životě a rovnou pozitivní…
ncc1701 píše:
Ahoj všichni, přidávám se do diskuze, právě se mi objevily dvě čárky na těhotenském testu. O dítě jsme se nijak nesnažili, dokonce jsme se i chránili, ale asi špatněJsem z toho ještě v šoku, bylo to moje první testování v životě a rovnou pozitivní…
Gratulace ![]()
To máš uplně stejně jako já s první cácorkou ![]()
KaataH píše:
Ahoj holky tak uz mam zasobu mamatestu a hned rano se testnu. Dam vam pak vedet co a jak. Jinak myslim ze to neklaplo, dneska mi je uplne suprove, ani prsa me neboli, tak nevim co se deje
Tak uvidis,dej hned veddet netrpeliva jsem za tebe i za sebe
Ale vyjde to,urcite,verim tomu,já dnes porad nic,ale test jsem si nedelala,zitra skocim koupit pak dam vedet
Takže nic neobvyklého?
Díky za gratulace, ještě nemám potvrzeno nic od doktorky, jdu tam až zítra, jen jsem „doufala,“ že zpoždění je důsledkem něčeho jiného… ![]()