Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23956
12.11.19 21:32
@matkabagristy píše:
jj, to je zdroj informací jako na netu bez vzdělání, znalostí souvislostí dovede vystrašit

Děvče je asi citlivé hlavně na čtení příbalových letáků a katastrofických zpráv. Já jako chlap ale občas tímto taky trpím, zrovna nedávno jsem měl po přečtení nějakého článku příznaky horečky omladnic… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25077
12.11.19 21:45

@bse.pedro Horečka omladnic, chlapče, to nevíš o čem mluvíš. To už bys byl pod drnem. Mimochodem, jsi přírodní úkaz, jelikož jsi zjevně první muž na světě, který porodil dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
12.11.19 21:46
@MartinaIrena píše:
Věř mi, že nejsem žádný bolestynek, co by hned lital k doktorovi a že bych byla hrozně ráda, kdybych si svoje problémy po použití léčiv jen vymyslela, stejně jako to, když bezprostředně po vakcinaci prevenarem můj pěti měsíční kojenec jen řval a řval 5 hodin v kuse, hladový, žíznivý, s horečkou a nedokázal polknout doušek čehokoliv, jak ho bolelo v krku. Prostě toho pneumokoka dostal. X lidí mi vyprávělo, že když se nechali očkovat proti chřipce, tak měli regulérní chřipku. Takže u Tetanolu nevidím důvod, aby nebylo možný, že někdo prostě zprasil vakcínu a ta byla živá. Ze zdroje, který je zaměstnaný ve farmacii vím, že se to občas prostě stane. A právě proto se u vakcín uvádějí šarže, aby je firma moa stáhnout z trhu, proto se nežádoucí účinky hlásí na SÚKL a následně se uvádí v přibalakach, léky se vylepšují nebo se dělají nové výzkumy.Příspěvek upraven 12.11.19 v 21:34

Měli zjištěny, že onemocněli zrovna tím kmenem chřipky/chripkou proti které byli očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25077
12.11.19 21:46

Nic, mějte se tu a dejte si panáka formaldehydu třeba na mé zdraví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23956
12.11.19 21:53
@MartinaIrena píše:
Nic, mějte se tu a dejte si panáka formaldehydu třeba na mé zdraví. :mrgreen:

Já měl předloni 3 injekce plný formaldehydu, páč sem měl dávno propadlý očkování proti tetanu. Vůbec nechápu, že po dvou letech ještě žiju… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36847
12.11.19 21:57
@Borrealis píše:
Formaldehyd přijímáme všichni a pořád, z více jak 90 procenty vdechováním  – denně a až do smrti
vzniká i v našem těle

nejvýznamnější zdroj inhalace, která je významně vyšší u kuřáků

• odhad příjmu inhalací u průměrného člověka z vnějšího ovzduší 2 – 40 mikrogr/den
  • z vnitřního prostředí 300 – 600 mikrogr./den
  • příjem kuřáka kouřícího 20 cigaret denně je navíc 800 – 1000 mikrogr./den.

Všudypřítomný – produkt nedokonalého spalování organických látek, produkt živých buněk, v malém množství vzniká v lidském organismu, je v mase, ovoci, zelenině…

• vnitřní prostředí bytů - cigaretový kouř, nábytek, textilie, tapety, barvy
  • pracovní prostředí
  • venkovní ovzduší - výfukové plyny, některé technologie

argumentovat obavou z formaldehydu ve vakcínách kde je ho vpravdě homeopatické až nedekovatelné množství a neuvědomit si jeho denní přítomnost všude kolem nás, ve vzduchu i v našem těle je…limitně se blížící úzkostné poruše nebo ztrátě zdravého rozumu / nebo soudnosti, nevím, a nechci ani vědět /

s tím nejde bojovat to sa dá jen léčit :nevim:
sorry

Jsem to chtěl napsat… :palec: :palec: :palec:
V tom co dostanete v injekcích je řádově menší dávka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.19 22:27
@M_Vladim píše:
Jsem to chtěl napsat… :palec: :palec: :palec:
V tom co dostanete v injekcích je řádově menší dávka. :palec:

Ale jde do krve, ne? :mrgreen: Marně ovšem přemýšlím, kam jde ten vdechnutý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36847
12.11.19 22:33
@SAJ píše:
Ale jde do krve, ne? :mrgreen: Marně ovšem přemýšlím, kam jde ten vdechnutý. :D
:P :P :P
Očkování je do podkoží, maximálně do svalu, a biologicky vzniklý - z vnitřního prostředí - vesele koluje v krvi. ;) :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.11.19 22:51

@SAJ
jesus :mrgreen:

v těle máme v přítomném okamžiku přirozeně a zcela BIO řádově více formaldehydu než by se nám jej povedlo „získat“ ze stovky vakcín bodnutých současně.
Ten navíc podléhá velmi rychlému metabolismu. Poločas jeho rozpadu v krvi je cca 90 sekund. Vteřin.

I když se nadejcháme onoho spadaného listí při prohrabování, tak se v krvi formaldehyd z listí nijak neprojeví. Argument „proboha vakcíny“ je relevantní argumentu " nezbírejte spadlé listí v parku, nedotýkejte se ho, odpařuje formaldehyd „…asi takhle někde v tomto řádu se ten " tzv problém“ pohybuje.

Samozřejmě když se mohutně nadýcháme lepidla kterým je spojována dřevotříska, nebo vypijeme vodní roztok se 40 procenty FDH na balzamování Lenina, můžeme se jím pěkně přiotrávit až otrávit, je to o dávce jako ostatně všechno. Chemie kua, chemie střední školy.
Je i v mořské vodě. Ta je vůbec plná chemie.
Těch síranu, uhličitanů a chloridu sodného co v ní je, hrůůůza.

Ale to bych chtěla moc já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.11.19 22:56

@MartinaIrena

Myslela jsem že to, jak hloupě se projevujete je jen „jako“, že to jen nějaká póza.
A vono asi ne, inu… komu není dáno, za peníze nekoupí. To je halt život.

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.11.19 22:58
@MartinaIrena píše:
Nic, mějte se tu a dejte si panáka formaldehydu třeba na mé zdraví. :mrgreen:

Je to plyn, plynná látka. Panák plynu se pije…ehm…blbě…nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.11.19 23:06

@bse.pedro

ono…ty příbaláky píšou právníci a podle toho i mnohdy vypadají…nedávno jsem někde narazila na neštovice, jakožto nežádoucí účinek který může po léku nastat a dostavit se

asi tak, no, doba je divná

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.19 23:11
@Borrealis píše:
@SAJ
jesus :mrgreen:

v těle máme v přítomném okamžiku přirozeně a zcela BIO řádově více formaldehydu než by se nám jej povedlo „získat“ ze stovky vakcín bodnutých současně.
Ten navíc podléhá velmi rychlému metabolismu. Poločas jeho rozpadu v krvi je cca 90 sekund. Vteřin.

I když se nadejcháme onoho spadaného listí při prohrabování, tak se v krvi formaldehyd z listí nijak neprojeví. Argument „proboha vakcíny“ je relevantní argumentu " nezbírejte spadlé listí v parku, nedotýkejte se ho, odpařuje formaldehyd „…asi takhle někde v tomto řádu se ten " tzv problém“ pohybuje.

Samozřejmě když se mohutně nadýcháme lepidla kterým je spojována dřevotříska, nebo vypijeme vodní roztok se 40 procenty FDH na balzamování Lenina, můžeme se jím pěkně přiotrávit až otrávit, je to o dávce jako ostatně všechno. Chemie kua, chemie střední školy.
Je i v mořské vodě. Ta je vůbec plná chemie.
Těch síranu, uhličitanů a chloridu sodného co v ní je, hrůůůza.

Ale to bych chtěla moc já vím.
Žíši klid, to byla těžká ironie. Dočti si mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.19 23:12
@M_Vladim píše: :P :P :P
Očkování je do podkoží, maximálně do svalu, a biologicky vzniklý - z vnitřního prostředí - vesele koluje v krvi. ;) :jazyk:

No však. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.11.19 23:15
@Borrealis píše:
Je to plyn, plynná látka. Panák plynu se pije…ehm…blbě…nejde to.
Šlo by si cvaknout formalínem. Všechno jde, když se chce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek