Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@SAJ píše:Že jo? Ale i já jsem to jenom okopíroval a pravý náš vzor je Baba!
No jo, pindat blbiny to jo, ale argumentovat, to už neeee.Zjišťuji, že najet na tvou formu komunikace je opravdu hodně účinné.Nechutné, ale účinné.
@mroe píše:
Snazim se komunikovat na tve urovni, jde mi to dobre, ne?
Ne, Tobě to nejde na žádné úrovni! Žádné argumenty, špatné chápání textu, jediná věc, kterou jakžtakž umíš je technicky správně citování, což tady taky není až taková samozřejmost… ![]()
@jege píše:
Ne, Tobě to nejde na žádné úrovni! Žádné argumenty, špatné chápání textu, jediná věc, kterou jakžtakž umíš je technicky správně citování, což tady taky není až taková samozřejmost…
Od tebe to rozhodne povazuju za pochvalu. Nikdo s vice „tituly“ a diplomy( nebo „diplomy“) tu neni, tak ty musis rozhodne vedet a umet vsechno. Na celem emiminu se snad nikdo nedokazal ztrapnit vic nez ty a to zcela sam. I kdyz Evulina s bojem proti ockovani a predstiranym strachem z nasledku kazdeho dalsiho dcerina ockovani( ktere ma uz vlastne davno bez nasledku za sebou, coz tak nejak zahadne pozapomnela) ti, zatim jen vzdalene, slape " na paty". Od te doby se tu neukazala, tak te asi hned tak nedozene.
@mroe píše:
Nikdo s vice „tituly“ a diplomy( nebo „diplomy“) tu neni, tak ty musis rozhodne vedet a umet vsechno. Na celem emiminu se snad nikdo nedokazal ztrapnit vic nez ty a to zcela sam. Od te doby se tu neukazala, tak te asi hned tak nedozene.
Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel!
![]()
A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda! ![]()
@jege píše:
Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel!![]()
A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda!
Genialni rebel. Ja bych rekla, ze jedine, co ti jde dobre, je to provokovani. Coz se zjevne v tve kariere vybornou vlastnosti neukazalo. Ja asi netouzim byt genialnim rebelem v internetove diskusi, takze si to uzij. Tak aspon neco, kdyz ta kariera s peti diplomy se nekde zadrhla, ne? Samozrejme to byla nahodna souhra nepriznivych okolnosti, na kterych si nemel ani ten nejmensi podil, to je jasne.
@mroe píše:
Samozrejme to byla nahodna souhra nepriznivych okolnosti, na kterych si nemel ani ten nejmensi podil, to je jasne.
Odkud to víš? Překvapuje mě, jak dobré máš o mně informace! ![]()
![]()
@jege píše:
Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel!![]()
A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda!
Nechodíš ty náhodou do iDnes diskusí? Dneska jsem tam pod článkem o sexuální výchově zahlédla stejné „vtípky“ jaké jsi sem naházel kvůli dehonastaci učitelek. Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.
A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?
@SAJ píše:
Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?
Hledej šmudlo, hledej!
Vždyť píšu, že jsem byl vždy výjimečný a rebel! ![]()
PS: Ve skutečnosti mám hromadu práce, do které se mi nechce, takže tu prokrastinuji… ![]()
@jege píše:
Hledej šmudlo, hledej!Vždyť píšu, že jsem byl vždy výjimečný a rebel!
PS: Ve skutečnosti mám hromadu práce, do které se mi nechce, takže tu prokrastinuji…
No jo, takže jo.
Jsem si to hned myslela. Tímto přestávám krmit trapnýho trolla.
@SAJ píše:
No jo, takže jo.Jsem si to hned myslela. Tímto přestávám krmit trapnýho trolla.
Pravě že ne! Vzal jsem to z nějaké stánky vtipů typu http://www.lubosovy-vtipy.net/skola7.html
![]()
@SAJ píše:
Nechodíš ty náhodou do iDnes diskusí? Dneska jsem tam pod článkem o sexuální výchově zahlédla stejné „vtípky“ jaké jsi sem naházel kvůli dehonastaci učitelek. Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?
Chlapak? Spis trapak, ne? Nebo by ho snad kdokoli z vas mel doma dobrovolne? Je mi uprimne lito jeho zeny, i kdyz se nejspis doma projevuje uplne jinak nez tady.
@mroe píše:
Je mi uprimne lito jeho zeny, i kdyz se nejspis doma projevuje uplne jinak nez tady.
To víš, že jo, doma se nemusím přetvařovat a krotit, takže to mohu rozbalit naplno!
![]()
@lucenka píše:
Každý rodič by měl za své dítě rozhodovat sám a stát by mu neměl nařizovat, co má dítěti dát za očkování.
já si třeba myslím, že nechat rodiče rozhodovat o některých věcech, jako je třeba očkování, je hodně riskantní. Část rodičů nemusí mít kapacitu na to pochopit, co je pro jejich dítě lepší (zhodnotit pro a proti obou variant, často mají své výzkumy založené na nedůvě ryhodných zdrojích a navíc jen hledají to, co hledat chtějí). Stát je svým způsobem zodpovědný za to, že děti těchto rodičů něohrožují ostatní. Navíc asi k tomu existuje důvod, proč se stát rozhodl poslechnut slova odborníků, kteří se výzkumu věnují několik let a jejich poznatky jsou založené na důkazech, ne na tom, že jedna paní povídala… asi tak ![]()
@Michaela998 píše:
já si třeba myslím, že nechat rodiče rozhodovat o některých věcech, jako je třeba očkování, je hodně riskantní. Část rodičů nemusí mít kapacitu na to pochopit, co je pro jejich dítě lepší (zhodnotit pro a proti obou variant, často mají své výzkumy založené na nedůvě ryhodných zdrojích a navíc jen hledají to, co hledat chtějí). Stát je svým způsobem zodpovědný za to, že děti těchto rodičů něohrožují ostatní. Navíc asi k tomu existuje důvod, proč se stát rozhodl poslechnut slova odborníků, kteří se výzkumu věnují několik let a jejich poznatky jsou založené na důkazech, ne na tom, že jedna paní povídala… asi tak
v tom případě by stát měl dohlížet i na pravidelné kontroly množství protilátek, přeočkování dospělých, jestli mu jde skutečně o to, aby neočkovaní jedinci neohrožovali ostatní ![]()
@lucenka píše:
v tom případě by stát měl dohlížet i na pravidelné kontroly množství protilátek, přeočkování dospělých, jestli mu jde skutečně o to, aby neočkovaní jedinci neohrožovali ostatní
To je stejná pitomost jako by každý měl brát anopyrin aby nedostal infarkt nebo mrtvici ![]()
Vlastně ![]()
@Baba píše:
To je stejná pitomost jako by každý měl brát anopyrin aby nedostal infarkt nebo mrtvici
Vlastně
a proto je pitomost, aby stát rozhodoval o dětech za rodiče ![]()