Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35895
16.10.19 20:44
@SAJ píše:
No jo, pindat blbiny to jo, ale argumentovat, to už neeee. :mrgreen: Zjišťuji, že najet na tvou formu komunikace je opravdu hodně účinné.Nechutné, ale účinné. :poblion:
Že jo? Ale i já jsem to jenom okopíroval a pravý náš vzor je Baba! :palec: :potlesk:
@mroe píše:
Snazim se komunikovat na tve urovni, jde mi to dobre, ne? :P

Ne, Tobě to nejde na žádné úrovni! Žádné argumenty, špatné chápání textu, jediná věc, kterou jakžtakž umíš je technicky správně citování, což tady taky není až taková samozřejmost… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 20:59
@jege píše:
Ne, Tobě to nejde na žádné úrovni! Žádné argumenty, špatné chápání textu, jediná věc, kterou jakžtakž umíš je technicky správně citování, což tady taky není až taková samozřejmost… :mrgreen:

Od tebe to rozhodne povazuju za pochvalu. Nikdo s vice „tituly“ a diplomy( nebo „diplomy“) tu neni, tak ty musis rozhodne vedet a umet vsechno. Na celem emiminu se snad nikdo nedokazal ztrapnit vic nez ty a to zcela sam. I kdyz Evulina s bojem proti ockovani a predstiranym strachem z nasledku kazdeho dalsiho dcerina ockovani( ktere ma uz vlastne davno bez nasledku za sebou, coz tak nejak zahadne pozapomnela) ti, zatim jen vzdalene, slape " na paty". Od te doby se tu neukazala, tak te asi hned tak nedozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
16.10.19 21:14
@mroe píše:
Nikdo s vice „tituly“ a diplomy( nebo „diplomy“) tu neni, tak ty musis rozhodne vedet a umet vsechno. Na celem emiminu se snad nikdo nedokazal ztrapnit vic nez ty a to zcela sam. Od te doby se tu neukazala, tak te asi hned tak nedozene.

Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel! 8) :mrgreen:

A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 21:26
@jege píše:
Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel! 8) :mrgreen:A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda! :jazyk:

Genialni rebel. Ja bych rekla, ze jedine, co ti jde dobre, je to provokovani. Coz se zjevne v tve kariere vybornou vlastnosti neukazalo. Ja asi netouzim byt genialnim rebelem v internetove diskusi, takze si to uzij. Tak aspon neco, kdyz ta kariera s peti diplomy se nekde zadrhla, ne? Samozrejme to byla nahodna souhra nepriznivych okolnosti, na kterych si nemel ani ten nejmensi podil, to je jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
16.10.19 21:33
@mroe píše:
Samozrejme to byla nahodna souhra nepriznivych okolnosti, na kterych si nemel ani ten nejmensi podil, to je jasne.

Odkud to víš? Překvapuje mě, jak dobré máš o mně informace! 8o
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 21:34
@jege píše:
Ano, vždy jsem byl výjimečný a nejlepší! Takový geniální rebel! 8) :mrgreen:A také mě vždy bavilo provokovat ty zabedněnější, pro které byla jenom jedna jediná a oficiálními místy schválená pravda! :jazyk:

Nechodíš ty náhodou do iDnes diskusí? Dneska jsem tam pod článkem o sexuální výchově zahlédla stejné „vtípky“ jaké jsi sem naházel kvůli dehonastaci učitelek. Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.

A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
16.10.19 21:40
@SAJ píše:
Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?

Hledej šmudlo, hledej!

Vždyť píšu, že jsem byl vždy výjimečný a rebel! 8)

PS: Ve skutečnosti mám hromadu práce, do které se mi nechce, takže tu prokrastinuji… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 21:42
@jege píše:
Hledej šmudlo, hledej!

Vždyť píšu, že jsem byl vždy výjimečný a rebel! 8)

PS: Ve skutečnosti mám hromadu práce, do které se mi nechce, takže tu prokrastinuji… :mavam:

No jo, takže jo. :roll: Jsem si to hned myslela. Tímto přestávám krmit trapnýho trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
16.10.19 21:59
@SAJ píše:
No jo, takže jo. :roll: Jsem si to hned myslela. Tímto přestávám krmit trapnýho trolla.

Pravě že ne! Vzal jsem to z nějaké stánky vtipů typu http://www.lubosovy-vtipy.net/skola7.html :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 22:37
@SAJ píše:
Nechodíš ty náhodou do iDnes diskusí? Dneska jsem tam pod článkem o sexuální výchově zahlédla stejné „vtípky“ jaké jsi sem naházel kvůli dehonastaci učitelek. Bohužel je už promazáno, takže nedohledám jméno.A ještě jedno - uvědomuješ si, že se realizuješ jako největší chlapák na fóru, které je určeno pro ženské?

Chlapak? Spis trapak, ne? Nebo by ho snad kdokoli z vas mel doma dobrovolne? Je mi uprimne lito jeho zeny, i kdyz se nejspis doma projevuje uplne jinak nez tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
17.10.19 11:49
@mroe píše:
Je mi uprimne lito jeho zeny, i kdyz se nejspis doma projevuje uplne jinak nez tady.

To víš, že jo, doma se nemusím přetvařovat a krotit, takže to mohu rozbalit naplno! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 11:17
@lucenka píše:
Každý rodič by měl za své dítě rozhodovat sám a stát by mu neměl nařizovat, co má dítěti dát za očkování.

já si třeba myslím, že nechat rodiče rozhodovat o některých věcech, jako je třeba očkování, je hodně riskantní. Část rodičů nemusí mít kapacitu na to pochopit, co je pro jejich dítě lepší (zhodnotit pro a proti obou variant, často mají své výzkumy založené na nedůvě ryhodných zdrojích a navíc jen hledají to, co hledat chtějí). Stát je svým způsobem zodpovědný za to, že děti těchto rodičů něohrožují ostatní. Navíc asi k tomu existuje důvod, proč se stát rozhodl poslechnut slova odborníků, kteří se výzkumu věnují několik let a jejich poznatky jsou založené na důkazech, ne na tom, že jedna paní povídala… asi tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.11.19 13:44
@Michaela998 píše:
já si třeba myslím, že nechat rodiče rozhodovat o některých věcech, jako je třeba očkování, je hodně riskantní. Část rodičů nemusí mít kapacitu na to pochopit, co je pro jejich dítě lepší (zhodnotit pro a proti obou variant, často mají své výzkumy založené na nedůvě ryhodných zdrojích a navíc jen hledají to, co hledat chtějí). Stát je svým způsobem zodpovědný za to, že děti těchto rodičů něohrožují ostatní. Navíc asi k tomu existuje důvod, proč se stát rozhodl poslechnut slova odborníků, kteří se výzkumu věnují několik let a jejich poznatky jsou založené na důkazech, ne na tom, že jedna paní povídala… asi tak :mavam:

v tom případě by stát měl dohlížet i na pravidelné kontroly množství protilátek, přeočkování dospělých, jestli mu jde skutečně o to, aby neočkovaní jedinci neohrožovali ostatní ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
6.11.19 14:07
@lucenka píše:
v tom případě by stát měl dohlížet i na pravidelné kontroly množství protilátek, přeočkování dospělých, jestli mu jde skutečně o to, aby neočkovaní jedinci neohrožovali ostatní ;)

To je stejná pitomost jako by každý měl brát anopyrin aby nedostal infarkt nebo mrtvici :roll:
Vlastně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.11.19 14:09
@Baba píše:
To je stejná pitomost jako by každý měl brát anopyrin aby nedostal infarkt nebo mrtvici :roll:
Vlastně ;)

a proto je pitomost, aby stát rozhodoval o dětech za rodiče ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek