Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35899
16.10.19 17:28
@Baba píše:
@jege
Jo, baba to vi. Clanek nectu, idnes neni odborny zdroj.
Studii na ruzne ocka jsou mraky, ale tobe je posilat je stejne zbytecny.

Tak se ale vážení doktoři nejdříve domluvte mezi sebou, jak to vlastně je a až pak to prezentujte. Proč by měl laik studovat nějaké odborné zdroje, když lékař v seriózním periodiku s plnou vážností něco tvrdí a nikdo ho za to nežaluje a ani nevyvrací.

Sami v tom máte bordel, jeden horem dolem doporučuje něco, před čím jiný se stejnou horlivostí varuje, ale laici jsou hloupé batikované biomatky - lesany a musí jím být všechno nařízeno befelem. U zvířat se uplatňuje víc opatrnosti a individuálního přístupu než u dětí! :poblion: :zed: :pocitac:

@Baba píše:
A ne, lecitelna a vylecitelna slovickareni neni. Je to podstatny rozdil.

OK, tak se můžeme shodnou na tom, že je sice léčitelná, ale nevyléčitelná, takže asi ji nikdo nechce dobrovolně riskovat a případně iniciovat.

@mroe píše:
Mezi " muze spustit" a „zpusobuje“ je asi stejny rozdil jako mezi „laik“ a „blb. c“. :jazyk:

Ale já jsem nepsal ani jedno, ani druhé… :jazyk:

Já jsem psal diagnostikována a Baba z toho udělala způsobuje.

Kromě toho, je to prašť jako uhoď a osobně by mě podobné slovíčkaření jenom málo uklidnilo ve výčitkách, že jsem dobrovolně a „vlastnoručně“ u dítěte spustil nevyléčitelnou nemoc, která se nemusela projevit po celý život. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 17:30
@jege píše:
Ale já jsem nepsal ani jedno, ani druhé… :jazyk:

Já jsem psal diagnostikována a Baba z toho udělala způsobuje.

Kromě toho, je to prašť jako uhoď a osobně by mě podobné slovíčkaření jenom málo uklidnilo ve výčitkách, že jsem dobrovolně a „vlastnoručně“ u dítěte spustil nevyléčitelnou nemoc, která se nemusela projevit po celý život. :cert:

Ale psal. Citovat JA zvladam. Cteni mi taky nedela problem, ani chapani psaneho textu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.10.19 18:05
@matkabagristy píše:
Jsem s vzpomněla, co podle některých „odborníků“ způsobuje RS, můžou za to nějak žížaly či co

Prosimte neplacej :roll: ne zizaly.
Jejich boubele.
Proc si o tom nejdriv neco nezjistis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35899
16.10.19 18:05
@mroe píše:
Ale psal. Citovat JA zvladam. Cteni mi taky nedela problem, ani chapani psaneho textu.

Ale nepsal! Můžeš citovat, kde to píšu? Kde píšu, že očkování způsobuje nebo spouští roztroušenou sklerózu? Ale přesně v daném znění!

PS: To bude mňamka pro Google, až někdo bude hledat hesla očkování a roztroušená skleróza! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 18:09
@jege píše:
Ale nepsal! Můžeš citovat, kde to píšu? Kde píšu, že očkování způsobuje nebo spouští roztroušenou sklerózu? Ale přesně v daném znění!PS: To bude mňamka pro Google, až někdo bude hledat hesla očkování a roztroušená skleróza! :palec: :mrgreen:

Ja jsem to ocitovala. Nevidim duvod to delat vickrat. Nauc se cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35899
16.10.19 18:15
@mroe píše:
Ja jsem to ocitovala. Nevidim duvod to delat vickrat. Nauc se cist.

Ale neodcitovala, jenom jsi citovala spojení „někteří lékaři připouštějí“, což není stejné, jako bych to tvrdil já! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 18:29
@jege píše:
Ale neodcitovala, jenom jsi citovala spojení „někteří lékaři připouštějí“, což není stejné, jako bych to tvrdil já! :jazyk:

Ty bláho, ty seš fakt totální zoufalec.

Speciálně pro tebe citace:

@jege píše:
Kromě toho, je to prašť jako uhoď a osobně by mě podobné slovíčkaření jenom málo uklidnilo ve výčitkách, že jsem dobrovolně a „vlastnoručně“ u dítěte spustil nevyléčitelnou nemoc, která se nemusela projevit po celý život.
:zed: Zvládneš to přečíst? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 18:30
@Baba píše:
Prosimte neplacej :roll: ne zizaly.
Jejich boubele.
Proc si o tom nejdriv neco nezjistis.

Jo, tahle diskuse je taky nezapomenutelná. :mrgreen: Ty boubele jsou fakt svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 18:31
@jege píše:
Ale neodcitovala, jenom jsi citovala spojení „někteří lékaři připouštějí“, což není stejné, jako bych to tvrdil já! :jazyk:

Nejde o to, jestli to tvrdis nebo ne. Podstatne je, ze mezi temi dvema tvrzenimi je zasadni rozdil, oboji je pravda, nevylucuje se to. A ty obvinujes Babu, ze tvrdi neco, so jini vyvraci. Coz neni pravda, jsou to dve ruzne veci a ona pravdu ma. Ale zjevne to je nad tvoje chapani, stejne jako ten primer. Tak premyslim, jestli to delas schvalne, nebo protoze jsi to prvni, nebo to druhe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35899
16.10.19 18:34
@SAJ píše: :zed: Zvládneš to přečíst? :zed:

Tušíš aspoň, co je to časová postupnost? Zkus si přečíst dané příspěvky ještě jednou včetně časových razítek a zkus pochopit, o čem byl původní spor. Pokud se Ti to nepovede, tak Ti to pak vysvětlím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 18:46
@jege píše:
Tušíš aspoň, co je to časová postupnost? Zkus si přečíst dané příspěvky ještě jednou včetně časových razítek a zkus pochopit, o čem byl původní spor. Pokud se Ti to nepovede, tak Ti to pak vysvětlím. ;)

Hele, kotě, sorry, ale pokud chceš abych něco četla, věnuj tomu čas a nacituj mi to. I s časovými razítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35899
16.10.19 18:51
@mroe píše:
Nejde o to, jestli to tvrdis nebo ne. Podstatne je, ze mezi temi dvema tvrzenimi je zasadni rozdil, oboji je pravda, nevylucuje se to. A ty obvinujes Babu, ze tvrdi neco, so jini vyvraci.

Njn, logické a abstraktní myšlení je Ti zjevně cizí, takže zkratkovitě:

Zásadní rozdíl? Vyprovokovat propuknutí nemoci, která nikdy nemusela propuknout nebo by propukla mnohem později a nemusela by mít takové následky vs. přímo způsobovat danou nemoc zas až takový rozdíl není.

Baba tvrdí něco, co není 100% prokázáno, jelikož ani samotná příčina a rizikové faktory RS nejsou známe a také reaguje na něco, co vůbec nezaznělo.

Psal o tom, že matka by si neodpustila, kdyby očkovala a následně by následně by u dítěte byla diagnostikována roztroušená skleróza. Nepsal sem o tom, jestli očkování RS způsobuje, spouští nebo nemá žádný vliv, ale jak to chápe ta dotyčná a podle některých článků v seriózních mediích celkem oprávněně. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35899
16.10.19 18:55
@SAJ píše:
Hele, kotě, sorry, ale pokud chceš abych něco četla, věnuj tomu čas a nacituj mi to. I s časovými razítky.

Ne, díky, já se inkluzí méně chápavých jedinců naštěstí zbývat nemusím, to bylo jenom doporučení, že když už chceš někoho poučovat a dokazovat, že se mýlí, tak si nejdříve pořádně přečti a snaž pochopit, v čem je vůbec jádro problému! :jazyk:

Ale klidně i nadále křič na pohřbu, že nebožtík je mrtvý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.10.19 18:57
@jege píše:
Ne, díky, já se inkluzí méně chápavých jedinců naštěstí zbývat nemusím, to bylo jenom doporučení, že když už chceš někoho poučovat a dokazovat, že se mýlí, tak si nejdříve pořádně přečti a snaž pochopit, v čem je vůbec jádro problému! :jazyk:Ale klidně i nadále křič na pohřbu, že nebožtík je mrtvý! :mrgreen:

No jo, pindat blbiny to jo, ale argumentovat, to už neeee. :mrgreen: Zjišťuji, že najet na tvou formu komunikace je opravdu hodně účinné.

Nechutné, ale účinné. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.19 20:05
@jege píše:
Njn, logické a abstraktní myšlení je Ti zjevně cizí, takže zkratkovitě:

Zásadní rozdíl? Vyprovokovat propuknutí nemoci, která nikdy nemusela propuknout nebo by propukla mnohem později a nemusela by mít takové následky vs. přímo způsobovat danou nemoc zas až takový rozdíl není.

Baba tvrdí něco, co není 100% prokázáno, jelikož ani samotná příčina a rizikové faktory RS nejsou známe a také reaguje na něco, co vůbec nezaznělo.

Psal o tom, že matka by si neodpustila, kdyby očkovala a následně by následně by u dítěte byla diagnostikována roztroušená skleróza. Nepsal sem o tom, jestli očkování RS způsobuje, spouští nebo nemá žádný vliv, ale jak to chápe ta dotyčná a podle některých článků v seriózních mediích celkem oprávněně. :cert:

Pro tebe to mozna takovy rozdil neni. A proto jsi prodavac a ne doktor. Jak rikam, laik jako blb. c, furt stejny. Snazim se komunikovat na tve urovni, jde mi to dobre, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek