Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucenka píše:
ten kluk by třeba byl na tom líp, kdyby ty příušnice prodělal v dětském věku a ne až v pubertěa jinak u nás v rodině tedy plané neštovice žádnou paseku neudělaly, ani ty příušnice prodělané díky očkování v pubertě.
Zas další s google doktorátem. ![]()
@SAJ píše:
Zas další s google doktorátem.
Takže vlastní zkušenost je Google doktorát ![]()
@lucenka píše:
Takže vlastní zkušenost je Google doktorát
Kašli na provokovani, piš k tématu diskuze. Ockujes, neockujes…
@bse.pedro píše:
Já měl předloni 3 injekce plný formaldehydu, páč sem měl dávno propadlý očkování proti tetanu. Vůbec nechápu, že po dvou letech ještě žiju…![]()
Ty už jsi naložený formaldehydem, takže jsi vystavený jako exponát někde na veterině ![]()
@lucenka píše:
Takže vlastní zkušenost je Google doktorát
Vlastni zkusenost?
Jako tohle?
Unáhlené zobecnění
Usuzování na vlastnosti celku na základě příliš malého vzorku.
Ekonomové neumějí psát na stroji. Znal jsem jednoho, a ten si při tom málem zlámal ruce.
Metalisti jsou teplí. Znám jednoho, a ten je gay.
@matkabagristy píše:
@MartinaIrena diagnozu otravy sis stanovila sama?
Jasne. Podle systemu:
Turbulence začaly těsně po tom, co se začala podávat káva. Podávání kávy tedy způsobilo turbulence.
@Baba píše:
Vlastni zkusenost?
Jako tohle?Unáhlené zobecnění
Ekonomové neumějí psát na stroji. Znal jsem jednoho, a ten si při tom málem zlámal ruce.
Usuzování na vlastnosti celku na základě příliš malého vzorku.
Metalisti jsou teplí. Znám jednoho, a ten je gay.
Tak jinak. Kdyby plané neštovice byly tak nebezpečné, ničily dětem hromadně dlouhodobě imunitu, tak už by přeci stát, který přeci dbá na zdraví svých občanů, už dávno zavedl povinné očkování ![]()
@lucenka píše:
Tak jinak. Kdyby plané neštovice byly tak nebezpečné, ničily dětem hromadně dlouhodobě imunitu, tak už by přeci stát, který přeci dbá na zdraví svých občanů, už dávno zavedl povinné očkování
Dalsi argumentacni klam.
Jako sorry, kdyz diskutovat chces, tak snad normalne, bez tadytech podfuku ![]()
Napsalas takovou blbost, ze se k tomu nejak,,normalne” ani vyjadrit nelze
https://cs.m.wikipedia.org/…/Argumentačn%C3%AD_klam
@Baba píše:
Dalsi argumentacni klam.
Jako sorry, kdyz diskutovat chces, tak snad normalne, bez tadytech podfuku
Napsalas takovou blbost, ze se k tomu nejak,,normalne” ani vyjadrit nelzehttps://cs.m.wikipedia.org/…/Argumentačn%C3%AD_klam
Jakou blbost jsem napsala? ![]()
@lucenka píše:
Jakou blbost jsem napsala?
Si to najdi, kategorie na to urcite bude ![]()
Ja bych tipla zavadejici otazka.
I kdyz mozna spis irelevantni cil. Nebo kombinace ![]()
Variantou tohoto klamu je klam irelevantního cíle, který něco zpochybňuje tvrzením, že to nedosáhlo cíle, o který ale ve skutečnosti nikdy nešlo.
K čemu je NASA, když dodnes nedokázala postavit stálou základnu na Měsíci?
@Baba neřekla bych, že zavádějící otázka nebo irelevantní cíl. Vy tady pořád argumentujete tím, že povinné očkování zavedl stát pro naše dobro. Tak proč tedy nechrání povinně proti planým neštovicím, když jsou tak hrozné? Nebo proč povinně nepřeočkovává puberťáky proti příušnicím, když už minimálně 15 let ví, že v té době už očkování nechrání.
@lucenka píše:
@Baba neřekla bych, že zavádějící otázka nebo irelevantní cíl. Vy tady pořád argumentujete tím, že povinné očkování zavedl stát pro naše dobro. Tak proč tedy nechrání povinně proti planým neštovicím, když jsou tak hrozné? Nebo proč povinně nepřeočkovává puberťáky proti příušnicím, když už minimálně 15 let ví, že v té době už očkování nechrání.
Ne, takhle se diskutovat fakt nedá. Vnuceješ nějaký názor, který bych já měla zastávat a bránit. Tak to teda fakt ne.
ten kluk by třeba byl na tom líp, kdyby ty příušnice prodělal v dětském věku a ne až v pubertě
a jinak u nás v rodině tedy plané neštovice žádnou paseku neudělaly, ani ty příušnice prodělané díky očkování v pubertě.