Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
13.11.19 03:04
@SAJ píše:
Jj, logicky, spalničky vylikvidují B-lymfocyty, s nimi i imunitu naučenou očkováním.Vždyť stačí i ta paseka, kterou s imunitou způsobí blbé plané neštovice. Vyzkoušeno na vlastních dětech. Pár let zpátky jsem učila kluka, který prodělal příušnice a jiného, který chytl černý kašel. Oba pak byli na hromadě víc jak rok, vlitl na ně každý bacil z okolí.

ten kluk by třeba byl na tom líp, kdyby ty příušnice prodělal v dětském věku a ne až v pubertě ;) a jinak u nás v rodině tedy plané neštovice žádnou paseku neudělaly, ani ty příušnice prodělané díky očkování v pubertě.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
13.11.19 05:57
@lucenka píše:
ten kluk by třeba byl na tom líp, kdyby ty příušnice prodělal v dětském věku a ne až v pubertě ;) a jinak u nás v rodině tedy plané neštovice žádnou paseku neudělaly, ani ty příušnice prodělané díky očkování v pubertě.

Zas další s google doktorátem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.19 06:05
@SAJ píše:
Zas další s google doktorátem. :mrgreen:

Takže vlastní zkušenost je Google doktorát :palec:

• Citovat
  • Upravit
24682
13.11.19 06:08
@lucenka píše:

Kašli na provokovani, piš k tématu diskuze. Ockujes, neockujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.11.19 06:24

@MartinaIrena diagnozu otravy sis stanovila sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.11.19 06:27
@bse.pedro píše:
Já měl předloni 3 injekce plný formaldehydu, páč sem měl dávno propadlý očkování proti tetanu. Vůbec nechápu, že po dvou letech ještě žiju… :nevim: 8)

Ty už jsi naložený formaldehydem, takže jsi vystavený jako exponát někde na veterině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.11.19 06:27
@lucenka píše:

Vlastni zkusenost?
Jako tohle?

Unáhlené zobecnění
Usuzování na vlastnosti celku na základě příliš malého vzorku.

Ekonomové neumějí psát na stroji. Znal jsem jednoho, a ten si při tom málem zlámal ruce.
Metalisti jsou teplí. Znám jednoho, a ten je gay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.11.19 06:28
@matkabagristy píše:
@MartinaIrena diagnozu otravy sis stanovila sama?

Jasne. Podle systemu:

Turbulence začaly těsně po tom, co se začala podávat káva. Podávání kávy tedy způsobilo turbulence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.19 06:56
@Baba píše:
Vlastni zkusenost?
Jako tohle?

Unáhlené zobecnění
Usuzování na vlastnosti celku na základě příliš malého vzorku.

Ekonomové neumějí psát na stroji. Znal jsem jednoho, a ten si při tom málem zlámal ruce.
Metalisti jsou teplí. Znám jednoho, a ten je gay.

Tak jinak. Kdyby plané neštovice byly tak nebezpečné, ničily dětem hromadně dlouhodobě imunitu, tak už by přeci stát, který přeci dbá na zdraví svých občanů, už dávno zavedl povinné očkování ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
13.11.19 07:05
@lucenka píše:
Tak jinak. Kdyby plané neštovice byly tak nebezpečné, ničily dětem hromadně dlouhodobě imunitu, tak už by přeci stát, který přeci dbá na zdraví svých občanů, už dávno zavedl povinné očkování ;)

Dalsi argumentacni klam.
Jako sorry, kdyz diskutovat chces, tak snad normalne, bez tadytech podfuku :roll:
Napsalas takovou blbost, ze se k tomu nejak,,normalne” ani vyjadrit nelze

https://cs.m.wikipedia.org/…/Argumentačn%C3%AD_klam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.19 07:09
@Baba píše:
Dalsi argumentacni klam.
Jako sorry, kdyz diskutovat chces, tak snad normalne, bez tadytech podfuku :roll:
Napsalas takovou blbost, ze se k tomu nejak,,normalne” ani vyjadrit nelzehttps://cs.m.wikipedia.org/…/Argumentačn%C3%AD_klam

Jakou blbost jsem napsala? :think:

• Citovat
  • Upravit
60142
13.11.19 07:14
@lucenka píše:
Jakou blbost jsem napsala? :think:

Si to najdi, kategorie na to urcite bude ;)
Ja bych tipla zavadejici otazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.11.19 07:18

I kdyz mozna spis irelevantni cil. Nebo kombinace :D

Variantou tohoto klamu je klam irelevantního cíle, který něco zpochybňuje tvrzením, že to nedosáhlo cíle, o který ale ve skutečnosti nikdy nešlo.

K čemu je NASA, když dodnes nedokázala postavit stálou základnu na Měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.19 07:33

@Baba neřekla bych, že zavádějící otázka nebo irelevantní cíl. Vy tady pořád argumentujete tím, že povinné očkování zavedl stát pro naše dobro. Tak proč tedy nechrání povinně proti planým neštovicím, když jsou tak hrozné? Nebo proč povinně nepřeočkovává puberťáky proti příušnicím, když už minimálně 15 let ví, že v té době už očkování nechrání.

• Citovat
  • Upravit
60142
13.11.19 08:10
@lucenka píše:
@Baba neřekla bych, že zavádějící otázka nebo irelevantní cíl. Vy tady pořád argumentujete tím, že povinné očkování zavedl stát pro naše dobro. Tak proč tedy nechrání povinně proti planým neštovicím, když jsou tak hrozné? Nebo proč povinně nepřeočkovává puberťáky proti příušnicím, když už minimálně 15 let ví, že v té době už očkování nechrání.

Ne, takhle se diskutovat fakt nedá. Vnuceješ nějaký názor, který bych já měla zastávat a bránit. Tak to teda fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek