Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim vsechny ![]()
Asi je to blby tema ale jsem zvedava.
Jsem na 100% rozhodnuta ze si necham udelat tetovani na ruku. Ale mam na rukach obcas tmavy chloupek, obcas blond chloupek. A nevim jak to tetovani bude vypadat. Nechci si ruce holit, protoze to opravdu nemam nejak moc chlupate.
Mela jste nektera stejny „problem“??
Když přijdeš na tatto tak ti stejně ruku oholí aby ti to vytetoval ![]()
Tak si ho dej na předloktí z vnitřní strany, mám tam děti s datumem narození a všichni mi ho chválí ![]()
@KalamityJohn tak takove chytre reci jsem fakt nepotrebovala!!!
@Membina me prave taterka rikala ze tam nemam moc chlupu,tak.ze se to holit nemusi.
@LucieM34 píše:
@KalamityJohn tak takove chytre reci jsem fakt nepotrebovala!!!
@LucieM34 jestli máš ty chlupy jak vlasy (dlouhé a výrazné), tak se na to vyprdni. Jinak to neřeš
Si myslíš, že se třeba chlapi holí, aby bylo tetování vidět či co? ![]()
Tetování se mi líbí - ale vždy si ho představím na mé mámě nebo babičce, jejich starou kůži s inkoustem…
Zatím mě ta představa vždy spolehlivě odradila. Hodlám se dožít jejich věku a chci se i v tomto věku cítit hezky. Fakt si nemyslím, že bych chtěla mít v šedesáti, sedmdesáti na kůži něco třeskutě cool.
@SAJ píše:
Tetování se mi líbí - ale vždy si ho představím na mé mámě nebo babičce, jejich starou kůži s inkoustem…Zatím mě ta představa vždy spolehlivě odradila. Hodlám se dožít jejich věku a chci se i v tomto věku cítit hezky. Fakt si nemyslím, že bych chtěla mít v šedesáti, sedmdesáti na kůži něco třeskutě cool.
Eh, tak to jsem neřešila. V té době kolem mně bude spousta a spousta stejně vrásčitých potetovaných bábinek, tak se aspoň v domovech důchodců poznáme podle tetování.
@ropucha 02 píše:
Eh, tak to jsem neřešila. V té době kolem mně bude spousta a spousta stejně vrásčitých potetovaných bábinek, tak se aspoň v domovech důchodců poznáme podle tetování.
Jasně. Bylo by mi jedno jestli ostatní bábinky tetování mají nebo ne - ale to, že to moje bude na staré kůži vypadat blbě. Navíc - na bazénu potkávám tetovaných spoustu a fakt jen málokomu sluší. Jakmile je tam trochu povolené a neudržované tělo, tak to tetování začne vypadat lacině až vulgárně.
Hele, jak je někdo opálený a vysportovaný, pak je to áách, a když si tetování představím na sobě, tak ho přesně takhle vidím - jenže… Objektivně bych se zaradila do té druhé, většinové skupiny. A pikud ne hned, tak za dvacet, třicet let určitě ano. A cítit se lacine per desítek let? To se mi nehce.
@SAJ píše:
Jasně. Bylo by mi jedno jestli ostatní bábinky tetování mají nebo ne - ale to, že to moje bude na staré kůži vypadat blbě. Navíc - na bazénu potkávám tetovaných spoustu a fakt jen málokomu sluší. Jakmile je tam trochu povolené a neudržované tělo, tak to tetování začne vypadat lacině až vulgárně.Hele, jak je někdo opálený a vysportovaný, pak je to áách, a když si tetování představím na sobě, tak ho přesně takhle vidím - jenže… Objektivně bych se zaradila do té druhé, většinové skupiny. A pikud ne hned, tak za dvacet, třicet let určitě ano. A cítit se lacine per desítek let? To se mi nehce.
Asi taky záleží, proč se kdo dává tetovat. Třeba pro mně má mé tetování velký symbolický význam, a „estetično“ až tak neřeším- navíc moje kérka není vidět, pokud jsem běžně oblečená. Jo, a na to místo si vlastně bez zrcadla ani nevidím, takže mně to v 60 nebude frustrovat.
@SAJ píše:
Tetování se mi líbí - ale vždy si ho představím na mé mámě nebo babičce, jejich starou kůži s inkoustem…Zatím mě ta představa vždy spolehlivě odradila. Hodlám se dožít jejich věku a chci se i v tomto věku cítit hezky. Fakt si nemyslím, že bych chtěla mít v šedesáti, sedmdesáti na kůži něco třeskutě cool.
upřímně? Když jsi na tetování fakt připravená, takovéto věci máš v hlavně srovnané.
Proč myslíš, že coby starý člověk nemůžeš mít ráda své kéry a budeš vypadat jako za zenitem? ![]()
@SAJ ještě reakce na Tvůj edit - když si dáš lacinou a nevyhovující kéru, budeš se cítit lacině i teď
![]()