Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Děkuju moc za radu, hned jsem koukala na stránky kde bych ten nádstavec a nánožník mohla objednat a málem mě trefilo
. Když už jsem našla nějaké řešení, přestali vyrábět kolekci 2007 a v nové 08 naše barva již není. Máme sporťák v hráškově zelené. Já se fakt picnu
.
ahoj holky,
koukala jsem na
http://www.babyonlineshop.de/frame.php?…
moc se mi líbí model S3 a taky nabídka na těchto stránkách, že si prostě můžu potah z venku i zevnitř vybrat. Moc se mi líbila ta černá varianta, ale mimčo se mi narodí v březnu, takže letní měsíce bude trávit v leže. Pokud bude ležet v černé korbičce v 25 stupních, tak m i to přijde jako pokus o vraždu
. Takže tuhle variantu a vůbec kolekci 2007 jsem zavrhla. Zde je vidět kolekce 2008 a tu v Čechách na vámi uváděných odkazech nikde nevidím.
Pokud počítám kurz 28 Kč (to jsem našla na stránkách CNB), tak mě to bez pevné korbičky vyjde na 559,95*28= 15. 678,60
korba (Tragetasche) - tady uvádějí ještě kolekci 2007 - bude to sedět na podvozek 2008? cena 97,95*28= 2. 742,60
dopravné 30*28= 840
celkem suma 19.261,20
V tom Liberci to vyjde levněji?
Holky, kde koupit nejlevněji a kde mají nejlepší výběr?
Moc vám děkuju za reakce
Nenicka
Výběr potahu dovnitř i ven korbičky je možný u kolekce 2007 i 2008, problém je v tom, že kolekce 2007 už není, není ani 1 ks na skaldě a kolekce 2008 se oficiálně představí 2a3a12. pro prodejce, takže moc fotek ještě nikdo nevkládá, ale v Liberci ve vzorkovně se už přijímají objednávky na kolekci 2008, první kočáry budou v polovině ledna.
A ta cena v ČR je povinná doporučená, takže máte jedno, kde koupíte, měla by být ve všech obchodech stejná.
To bude asi pravda, letos uz byla v prodeji kolekce 2007 a prodavalo ji nekolik obchodu. Loni jsem videla spis starsi modely - bez slevy. Uz to, ze byly hned k dodani bylo divne.
Nemci opravdu o svatcich nehnou ani prstem, ale oni jim moc nehnou vubec, Teutonia nebude nejspis vyjimka. To ze se kocarek nevyrabi v Asii, neznamena, ze se vyrabi primo v Nemecku, aspon ne vsechny dily. Jsou to taky nove zeme EU, jeste porad levnejsi na pracovni silu, Polsko, Cechy…proto je ten kocarek tak kvalitni. Zlate ceske a polske ruce…