teutonia S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.1.08 13:53

Brucovka a kebyze porovnas Spirit S 3 s peg Perego GT 3, ak si odmyslis, ze sa tam neda prehadzovat sedacka tak co by si vybrala??? Nevadia ti, ze tam nie su nafukovacie kolesa??? Ja mam Fun System od Teutonie, je super, ale dost to hadze a musim sa opriet do rukvate, ked vychadzam na chodnik ovela viac ako napr. s Cam Cortina, mam moznost si dokupit len podvozok Spirit S3 a vyuzivat moju sedacku z Fun , ale neviem…, bez tych kolies nafukovacich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.08 19:46

Brucovko, až budeš mít čas nechceš kočár přeměřit a písnout reálné rozměry sedačky? Obchůdky někdy dost zkreslují, hlavně celou lehací plochu. Děkuji Katka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.2.08 09:56

Teutonia

Ahojky,

chtela jsem podekovat za Vase prispevky. Uz jsme byli s manzelem i v prodejne. Jsme z CB, takze kdo vi-nevi v prodejne www.bejbycentrum.cz.
U Teutonie zustaneme, ale misto Mistralu si poridime trikolku s rucni brzdou. Rozhodla jizda po prodejne, kdy si manzel vyzkousel jak se jezdi s aretaci a jak s pevnymi 4 koly. Je to sice poradna racha financni, ale co pro prvniho prcka rodice neudelaji, ze ano? :lol:

Od prodejce vime, ze na tyto druhy kocarku, mutsy, icoo, teutonia, jsou pene ody, ale ne zbytecne, kvalita je na miste. Jane je jen o tridu min, ale myslim si, ze to neubira na kvalite. idkyz je pravda, ze asi nemuzeme davat do jednoho pytle Spaneli a Nemce.

Hezky den - Pavla

• Citovat
  • Upravit
7
28.2.08 06:58

:D :D :D Máme také trojkolku TETUTONII a napprostá spokojenost,je vymyšlen dpo detailů a plus je otočná sedajda a lehká váha,rozhodovali jsme se mezi ním a JANE a GT3.Jsme rádi že jsme vybrali dle rad maminek dobře.Jane je na druhém místě lehký a má dlouhé lůžko a menší rozchod kol než GT3 tam sme se báli že nevejdeme do výtahu/je mohutnější kočárek/.Teutonie supr opravdu všem doporučujeme cena odpovídá kvalitě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
28.3.08 22:13

Mám také Teutonii S3, z nové kolekce tu úžasnou kytičkouvou variantu :srdce: a jsem z ní opravdu nadšená - měla jsem MUTSY a s tím jsem byla také spokojená, ale s S3 se mnohem lépe manipuluje, navíc mi u Mutsíka chyběla brzda a vůbec - má Teutonie víc vychytávek. Objednávala jsem v Německu přes net, dodání bylo za 6 týdnů (i když původně avizovali 8-9), ale to je normální, jsou vždy na objednávku, to je nevýhoda…ale asi jediná 8) Jo a výhoda objednávk v Německu (kromě ceny) - můžete si vybrat mezi dvěmi typy kol, u nás se prodávají jen s menšími, nízkoprofilovými pneumatikami, já si vybrala větší, pohodlnější do terénu. Jo a kola nejsou sice nafukovací, ale ani klasicky plastová, takže i do terénu OK . Akorát teda doufám, že se mi s kočárkem nic nestane, záruku bych musela uplatňovat tam…asi by to bylo trochu složité. Ale 36 měsíců záruka také mluví za sebea snad něco S3 vydrží :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.3.08 11:33

Ahoj také mám S3 a jsem opravdu moc moc spokojená. Nejdříve jsme měli na Marečka polský kočárek, manželovi se moc líbil ale já jsem od začátku chtěla kombinovaný kočár a nakonec to tak samozřejmě dopadlo že ho máme (no musel se sám přesvěčit :lol: ) Sice mě zezačátku děsilo kolik S3 váží ale je uplně lehoučký, je to hodně poznat při jízdě, prostě báječná manipulace. Manžel ho hodně oceňuje při skládání do auta, nemusí se z něj nic sundavat jako z polského kočáru. Občas mě ale vadí špatný přístup do košíku když malý spinká a lehátko je položené. GT3 ani Jane vyzkoušené nemám ani nikdo z mých známých ale (čistě můj osobní názor) mě se ani vzhledově nelíbí, vadí mi jak je řešeno přední kolečko…S3 je prostě nádherný a velmi kvalitní kočárek. Také velmi oceňuji přední brzdu, bydlíme v Jablonci, kde je to samý kopec a brzdu hodně využívám. Myslim že u nás se dají také již objednat i ta jiná kolečka jak tady bylo psáno že to jde pouze při objednávce přímo v Německu (ale jistá na sto procent si nejsem). Každopádně všem doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.08 21:21

Taška na Teutonii

Ahoj holky,

taky mám Teutonku Spirit S3 a jsme maximálně spokojená. Rozhodně bych neměnila :D :D .
Mám, ale jednu prosbu. Chtěla bych si koupit tašku na kočárek, ale jelikož máme kolekci 2007 už se originální v naší barvě nedělá a také se mi za ni moc nechce dávat 1800Kč :oops: .
Pokud tedy máte někdo neoriginální tašku, můžete mi prosím napsat jaká na Teutonku padne a je fajn?
Díky moc Klára

• Citovat
  • Upravit
70
22.4.08 09:41

Ahojky,
já mám na kočárku tašku od oriflame, kterou jsem dostala při registraci. Moc mi to vyhovuje protože jiné tašky jsou příliš široké a mohutné ale tohle mi přijde dobré. I když někdy si říkám že by mohla být menší protože pak tam nemohu nic najít. Ale nekupuj nic extra drahého, je to jen na chvilku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.5.08 21:42

ahoj holky,
vážně o tomhle kočárku uvažuju - věřím, že je velmi kvalitní - myslíte si, že je vhodný na procházky do lesa, pěší tůry a tak? A to nemyslím jen občas. Používala bych ho z 50% na popojíždění ve městě a 50% nezpevněné cesty v přírodě. Bohužel terénní čtyřkolku s natáčecím předkem teutonia v nabídce nemá, tak přemýšlím o tomhle.
Budu moc ráda, když mi napíšete váš názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.5.08 21:58

Ahoj já jezdim s kočárkem i po lesních cestách. Strašně ho oceňuju na město (strašně pochvaluju ruční brzdu..už bych si jízdu nedokázala představit bez brzdy)-bydlím v Jablonci a tady je to samý kopec. Jezdím sice i v terénu ale tak nějak to občas zaškobrtne a zaseknu se předním kolečkem o nějaký bludný kořen a podobně…ale dá se to. Já jsem opravdu moc spokojená protože se mi Teutonka moc líbí a je opravdu vychytaná, ale asi bych volila 4-kolku s předníma otočnýma kolečkma. Otočná kola pro pohodlné ježdění a pro lepší stabilitu…já jsem se opravdu dlouho učila jezdit s tříkolkou. To je ale čistě jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.08 08:28

Ahojky, poradtě prosím kde obědnat kočárek v Německu. Nebo ještě lépe nějaký obchůdek u přechodu Rozvadov. Jsme od Plzně, tak, že by jsme si tam dojeli. Dík

• Citovat
  • Upravit
3241
20.8.08 22:01

Můžu se zeptat, kolik vyjde v Německu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.08 07:34

to já zatim nevim. Ale různě po diskuzích jsem četla, že o dost levněji. Vím, že jedna maminka za Teutonii pro dvojčata v komletu ušetřila až 10.000,–. Proto hledám obchod u hranic a nejlépe s www.

• Citovat
  • Upravit
228
25.9.08 18:32

Pro Anonym…
Jsem z Plzně a budu tedka S3 prodávat, jestli máš zájem pošli mi SZ .
Dík . A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.08 03:06

Kdybych se měla rozhodnout mezi GT3 a Spiritem, tak ikdyby měla GT3 otočnou sedačku - nevyhrála by. A to proto, že není tak dobže odpružená, je to strašný tank - je obrovský - nevejdete se do výtahů… je neskladný do auta a vůbec mi GT3 přijde takový moc plastový… Jediné, co má GT3 super - je bezvadně řešený košík…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4