Těžko zpracovávám nového nadřízeného, chci jít pryč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lo píše:Kalla1412 píše:Dekuji za tyto slova, mas pravdu, ale…moji 2 kolegove napsali primo jeho nadrizenemu a nic se nedeje..akorat to, ze po nich ostre sel a oba jsou ted na nemocenske
LO, TY v žádném případě místo neměň ani neodcházej, nic jsi neudělala. Jdi za jeho nadřízeným, i kdyby to měl být Bill GatesVážně, bez legrace. Neděláš to jen pro sebe, ale hlavně pro Vaše oddělení ve firmě, protože to škodí prac,.. morálce, vztahům, a v neposlední řadě( a na to vedení slyší vždy) ekonomickým výsledkům. Nejhorší je, když na¨d Tebou sedí blbec, ale předpokládám, že nejsi recepčí a máš tam nějaké postavení, takže se klidně ozvy a jemu to dej najevo také. až to zase přežene a bude chtít mít intimní dotazy, řekla bych mu :Jistě a mlůžu já mít taky jeden?(a až bys přetrpěla ten jeho sliz, šla bych do něj) Proč jste zlý a chováte se tak, že jsou z Vás lidé na prášcích a zbytečně odcházejí? Vy o nich chcete ode mě pořád něco vědět, ale kdybyste to vzal za jiný konec, mohl byste to vědět přímo od nich. A šla bych pryč.ale nejdřív než se pustíš do otevřeného boje, zajdi za jeho nadřízeným , já bych se ujistila tky, že za mnou budou kolegové stát a kdyby se jich říďa zeptal, že tě ze strachu nepotopí. Bojuj, neodcházej míst je málo a bude to ještě horší
tahaji se o ukonceni prac. pomeru a o odstupne..je to na nervy, vazne. Jinak, nemam v planu odejit, kdyz nemam neco jineho. Ovsem bych byla moc rada, kdyby se neco naskytlo..
Jinak me zaujala jedna prace, ale nechteli me, vse ztroskotalo na otazce, jaky chci nastupni plat…proste to uslyseli a konec..Tak ja nevim, asi budu muset jit s narokama dolu, ale nechci zas tak nic ohromneho..takze nevim, kam az dolu budu muset jit..to se mi samozrejme nechce..ale i tu recepci bych brala, nez toho debila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalla1412 píše:
LO, TY v žádném případě místo neměň ani neodcházej, nic jsi neudělala. Jdi za jeho nadřízeným, i kdyby to měl být Bill GatesVážně, bez legrace. Neděláš to jen pro sebe, ale hlavně pro Vaše oddělení ve firmě, protože to škodí prac,.. morálce, vztahům, a v neposlední řadě( a na to vedení slyší vždy) ekonomickým výsledkům. Nejhorší je, když na¨d Tebou sedí blbec, ale předpokládám, že nejsi recepčí a máš tam nějaké postavení, takže se klidně ozvy a jemu to dej najevo také. až to zase přežene a bude chtít mít intimní dotazy, řekla bych mu :Jistě a mlůžu já mít taky jeden?(a až bys přetrpěla ten jeho sliz, šla bych do něj) Proč jste zlý a chováte se tak, že jsou z Vás lidé na prášcích a zbytečně odcházejí? Vy o nich chcete ode mě pořád něco vědět, ale kdybyste to vzal za jiný konec, mohl byste to vědět přímo od nich. A šla bych pryč.ale nejdřív než se pustíš do otevřeného boje, zajdi za jeho nadřízeným , já bych se ujistila tky, že za mnou budou kolegové stát a kdyby se jich říďa zeptal, že tě ze strachu nepotopí. Bojuj, neodcházej míst je málo a bude to ještě horší
- Citovat
- Upravit
Souhlasím s anonymní. Téměř vždy jsou na prvním místě prachy - a téměř vždy jsou to prachy na výplatní pásce nadřízeného… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Souhlasím s anonymní. Téměř vždy jsou na prvním místě prachy - a téměř vždy jsou to prachy na výplatní pásce nadřízeného…
Přesně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A este som tam zabudla napisat ze nejake prehnane idealy o kolegoch tiez netreba mat. V dnesnej dobe za kus chleba su ludia schopny takych nemoralnosti ze by si sa divila. Kolegyna mojho manzela co sa tvarila ako kamaratka bola schopna sfalsovat doklady a na sude sudkynu presviedcat ze sice nie su zapisane v doslej poste, sice ich nepredlozili inspektoratu prace, ale samozrejme existovali uz daaaaaaaaavno… takze tolko o kolegialite a kamaratoch z prace.. a vsetci kolegovia nam drzia velmi palce aby sme ten sud vyhrali ale citujem " prepac, nemozeme ist svedcit v tvoj prospech lebo si nemozem dovolit prist o pracu, ale ty to urcite vyhras aj tak, ved si v prave"
bodaj by ti tvoji kolegovia stali za viac
ale to zistis vacsinou neskoro ci za to stoja alebo nie ![]()
- Citovat
- Upravit
Záleží na tom v jakém děláš oboru a nechci Tě strašit, ale teď je to s hledáním práce fakt špatný. Byla jsem teď nezaměstnaná 4 měsíce a mám velké štěstí, že mám úžasného manžela a finančně jsme to zvládli v pohodě. Hodně si to promysli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JirinkaJa píše:
Záleží na tom v jakém děláš oboru a nechci Tě strašit, ale teď je to s hledáním práce fakt špatný. Byla jsem teď nezaměstnaná 4 měsíce a mám velké štěstí, že mám úžasného manžela a finančně jsme to zvládli v pohodě. Hodně si to promysli.
Ano, já vím, že je to teď velice špatné, nebudu proto dávat výpověď stylem horká hlava, to by mi ublížilo. I u nás vyhodili cca 10 lidí, já vím,je to zlé
Budu ale hledat něco při této práci, kdyby přece jen náhodou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit