Thao.cz kalhoty, vlastnosti a informace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.3.14 13:41

Tak na 50 kg by stačila jen jedna nohavice, navíc s nošením se i povolí. Pas je vysoký a pružný a vzadu jsou našité dva pásky, které se vážou na břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 13:42

@Bejbyy tak to je fakt mazec.. dá se to nějak zúžit? jako nejsem zrovna cvrček, ale 90 v pase nemam ani teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
25.3.14 13:43
@Bejbyy píše:
@martina.se @Bábi Zlopočasná vám je změřím v tom pase… 90cm a fotka

ach néééé :zed: :zed: :zed: :zed: tak snad na konci těhu se unosí. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.3.14 13:43

@Hanne já je mám a mě teda barvu pustili a obarvily mi i potah na křesle. po vyprání(v ruce) vypadají pekně opraně, nechápu to, asi mám vadný kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 13:44

@martina.se no jak tam vidíš ten pásek našitej, tak tím se ovážeš okolo, ale mě to není příjemný a stejně se to jaksi krčí pak, miluju tady ten styl kalhot, ale když sedne a nemá rozkrok u kolen :mrgreen: což tyto nemají, ale nesednou. No asi si je budu šít raději
Navíc jak to ovážeš, tak tam máš ten uzel a je to hrbatý a nic pro mě, já je vlastně vůbec nenosím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 13:44

@Bábi Zlopočasná bojím se, že ne. Jsou vážně hodně volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 13:46

@Bejbyy :think: tak to jsem fakt zvědavá. Zrovna včera jsem se měřila a pas slabých 80 cm :think: jako jo, přes břicho už mam hodně, ale to tedy nevím - to se navleču do jedné nohavice :mrgreen: :lol: nechám se překvapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
25.3.14 13:49

Taky jsem si je chtela koupit, ale porad vaham… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
25.3.14 13:50

http://www.thao.cz/p/427 mám tyto červené, nebarví ani tělo ani po zapocení nic.

Mě akorát vadí že jsou hodně do boku. Osobně nosím oblečení 44-46, a sedí mi parádně, akorát bych je mohla mít výše k pase a ne v bocích.

Jinak jsou super, vzdušné :) jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
25.3.14 13:50
@martina.se píše:
@Bejbyy :think: tak to jsem fakt zvědavá. Zrovna včera jsem se měřila a pas slabých 80 cm :think: jako jo, přes břicho už mam hodně, ale to tedy nevím - to se navleču do jedné nohavice :mrgreen: :lol: nechám se překvapit ;)

tak to by možná stálo za to se s někým rozdělit, jednu nohavici ty a druhou střelíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 13:51

No mna uz len napadlo kupit a presit na dvoje gate :mrgreen: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 13:52
@jituliik píše:
tak to by možná stálo za to se s někým rozdělit, jednu nohavici ty a druhou střelíš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.3.14 13:59

Já mám ty modré, jsou teda dost volné, ale chtěla jsem je místo tepláků na doma a na to jsou super. Prala jsem je jednou a strašně vybledly. Takže jestli budu ještě někdy objednávat, tak jedině nějaké světlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.3.14 14:00

@Hanne já je mám a nepadnou. Ale jsem hodně štíhlá. Byly mi široké i v 9tém měsíci těhotenství :roll: musela jsem si je zúžit i prodloužit a to nejsem vysoká (166cm). Jinak jsem v nich mohla měřit vodu, byly mi po kotníky. Mám tu standardní velikost. Mám petrolejové a barví jak borůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.3.14 14:03

@Bábi Zlopočasná budou ti obrovské. Já v nich fakt plavu i když jsem si ubrala pas i nohavici z každé strany 5cm :roll: ten pas je úplet a vytahá se, padal mi i z pupku (jak jsem psala v 9 měsíci po zúžení). Zavazování je na prd. Našila jsem si zevnitř širokou gumu, jinak byly nepoužitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák