Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nenajde se tady někdo kdo má kalhoty z thao.cz?? Přemýšlím nad koupí, akorát jsem se teda nikde nedočetla žádných recenzí jestli teda padnou nebo nepadnou a zda-li nepouští barvu při nošení na kůži??? Díky
@Hanne prý jsou super, barvu nepouští a padnou téměř každému. Mám objednané, takže jsem sama zvědavá ![]()
Tak pak dej vedet az prijdou jestli ses spokojena.je teda asi taky objednám. Sehnat totiž v dnešních obchodech pohodlné volné kalhoty které nejsou do trubky je totiž uplne nemozne ![]()
Hodně recenzí je na facebooku. Kabelky a tuniky jsou výborné. Ty kalhoty sedí skvěle, ale při praní pouštějí barvu (problematické jsou hlavně ty modré). Kůži mi obarvily jedny. Prodávající paní je ale velmi ochotná a v tomto případě mi je vyreklamovala. Mohla jsem si vybrat buď vrácení peněz (včetně poštovného), nový kus nebo jiné zboží.
Takže nepouštěj všechny barvu do kůže?? Bych pak právě nerada měla v létě černý stehna ![]()
@Hanne jedny mám, nosila jsem je ke konci těhotenství, barvu nepustily, jsou super, jen je musím vyprat a z toho mám trochu obavu
…
Nikdy více, leda bych měla metrák, bez urážky, ale jsou obrovský
@Hanne - zatím jsem se v recenzích setkala jen s problémy s modrou a fialovou barvou. Osobně jsem vyměňovala světle modré. Černých mám víc a nikdy s nima problém nebyl.
@Hanne jsem na ně zvědavá - mám je právě proto, abych na konci těhotenství do něčeho vlezla
a nemusela se v létě pařit v těsných kalhotech.
Na konec těhu budou asi dobré, to jo, to je třeba taky unosím, ale jinak to nejde, a to nejsem drobek
@Bejbyy oni píšou, že univerzální velikost a jde to stáhnout
se uvidí ![]()
Takze so svojimi 50 kg ani pomysliet? Pokusaju ma uz hodne dlho ze sa daju vytiahnut do pasu ![]()
Mám jedny doma, materiál je super, ale prát je musím jen se stejnou barvou (modrá) protože pouští i skoro po roce, ale na nohách jsem ještě barvu nenašla ![]()
@Fíííjááá píše:
Mám jedny doma, materiál je super, ale prát je musím jen se stejnou barvou (modrá) protože pouští i skoro po roce, ale na nohách jsem ještě barvu nenašla
A sli by namotat na 65cm pas a 88 cm boky? Tak aby som v nich nevyzerala ako v krinoline?
@martina.se @Bábi Zlopočasná vám je změřím v tom pase… 90cm a fotka