Thao.cz kalhoty, vlastnosti a informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
21.9.14 13:51

Ja si objednala rozsirenou, taky nosim spis 48 a bylo mi to veliky, jsem je prepustila kamaradce.. je teda fakt, ze na me je silene nizkej sed, to mi dost vadilo…jinak jak se nekdo ptal na tasku, tak mam, uz i vypranou a je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.9.14 14:38

Ja nosim 42-44 a mam ty normalni a mam v nich dost mista i ted kdyz mam vetsi bricho v tehotenstvi.Byt tebou tu rozsirenou neobjednavam z toho vypadnes.Jsou dost pruzne a trochu ten pas povoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.9.14 19:39

@Koblížek21 @Andriska holky děkuju, bála jsem se abych se vešla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
22.9.14 08:21

@Teruna000 Vejdes neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.10.14 11:45

Kabelka

Ahoj, nemáte někdo od Thao kabelku? Uvažuji o té s koženým vrchem. Nepouští barvu na bundu? A kšír je přišitý pevně? A co zipy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.10.14 11:50

@Lucca43 nemam s tim koženým, ale mam takpvou černou s červenou kytkou, nepoušti, unese kde co a přežije i prani omylem na 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.10.14 12:19

:think: tak jsem si taky chtěla objednat pár věcí..ale nevim nevim teda po tom, co tady čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.4.15 09:09

Ahoj, obnovuji diskusi. Potřebuji novou kabelku a moc se mi líbí jedna z thaa. Při té příležitosti bych si objednala i kalhoty. Máte zkušenosti s jejich výrobky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.4.15 09:09

Ahoj, obnovuji diskusi. Potřebuji novou kabelku a moc se mi líbí jedna z thaa. Při té příležitosti bych si objednala i kalhoty. Máte zkušenosti s jejich výrobky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.4.15 09:21

U nas naprosta spokojenost.mila komunikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.6.15 14:29

Ahoj, asi rok mám troje kalhoty z Thao a i když na první pohled vypadají prďácky, na ten druhý už to tak slavné není, bohužel. Mám planďáky oranžové a kha-ki + černé s gumičkou v nohavicích. Při praní pouštějí všechny - a to tak, že hrozně. Pouští ten pružný pás, jak jsem zjistila. Oranžové kalhoty jsem prala nejmíň 15× a pouštějí pořád, naopak ta černá kresba na nohavici vybledla. I prádlo, které se obarví do oranžova ve společné várce, pak dál obarvuje jiné při dalším praní.
Co se týká pohodlnosti nošení - tím uvazovacím páskem se člověk musí asi dost zaškrtit, jinak kalhoty padají. Ty, co mají dole gumičky, sice nepadají, ale zato škrtí pod lýtkama - tedy mám spíš svalnatější lýtka, to je fakt, ale žádný extrém. :-)
V těhotenství jsem nosila hlavně ty oranžové, které jsou nejopranější - zezačátku dobrý, ale obzvlášť v těhotenství vadí cokoliv utaženého přes břicho, takže jsem si dokoupila kšandy, pásek jsem vůbec nepoužívala. A s hodně velkým břichem ke konci už mě škrtil i ten přechod mezi pevnou látkou a pružným lemem.
Takže, pěkné sice jsou, ale s tím, co o nich vím teď, už bych si je asi nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.6.15 09:02

S tím souhlasím, oni mají všechno strašně nabarvené, a pak to pořád pouští. :-(
A většinou mačkavé látky, to nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
23.9.15 08:05

Ahoj holky, znovuobnovuji debatu…
moc se mi líbí tahle mikina http://thao.cz/…-p1050,71,73 ale dost mě odrazuje ten požadavek na ruční praní… určitě bych do dávala i do pračky, klidně i zvlášť, ale v ruce prostě fakt ne.
Jenže - asi to hodně pouští, když se to má prát ručně žejo? Zbyde z té žluté vůbec něco, když to dám do pračky, nebo budou ty rukávy brzo šedivé? :-) a je vůbec zdravé to nosit, když ta barva pustí tak snadno?

• Citovat
  • Upravit
970
23.9.15 08:14
@Elenentka píše:
Ahoj holky, znovuobnovuji debatu…
moc se mi líbí tahle mikina http://thao.cz/…-p1050,71,73 ale dost mě odrazuje ten požadavek na ruční praní… určitě bych do dávala i do pračky, klidně i zvlášť, ale v ruce prostě fakt ne.
Jenže - asi to hodně pouští, když se to má prát ručně žejo? Zbyde z té žluté vůbec něco, když to dám do pračky, nebo budou ty rukávy brzo šedivé? :-) a je vůbec zdravé to nosit, když ta barva pustí tak snadno?

Myslíš, že to ruční praní je kvůli barvě? To se mi moc nezdá. Mě se to ruční praní zdá spíš jako sichr než přímo nutnost. Bavlna ruční praní nevyžaduje. Asi bych riskla pračku, šetrný program na 30 stupňů. Mikina se mi docela líbí, jen se mi zdá, že manekýnka předvádí nějakou větší velikost, než by potřebovala. Já bych třeba kupovala velikost S. a u té je uváděné délka 60 cm, tudíž bych jí v žádném případě nemohla mít takhle dlouhou. Ale jinak je mikča pěkná, nápaditá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.9.15 09:34

Mam kalhoty, bacha! fakt pouští i na několikátě praní, jinak materiál se mi v pračce nepoškodil. Jinak to musíš žehlit, mam teda gatě ale po vyprání jsou jak kdybych je vyndala krávě z huby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák