Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já mám 166 a mám je v prodloužené délce a super. Nepouští mi v pračce, nesrazily se a vypadají fakt dobře. Schválně se koukni na jejich fb, mají tam ty modelky i v civilu a ta jedna, která jim fotí nejvíc, je obzvlášť malá a hubená.
@Danča87 píše:
Holky má tady někdo výšku kolem 163 cm a koupil si kalhoty v Thao? Nechci v tom vypadat jako trpaslík.
Jo…vypadala jsem v nich jak d.ebil ![]()
@medunka23 píše:
@ProfZav tak já nevím, ale u návodu na údržbu je psáno prát pouze v ruce, možná to je d§vod proč znich máš tříčtvrťáky
@Pherenike píše:
Jo…vypadala jsem v nich jak d.ebil
ale to máš potom 30 kg i s postelí, viď ![]()
@martina.se píše:
ale to máš potom 30 kg i s postelí, viď
Jeeee, kez by ![]()
Spis naopak…ale fakt jsem v nich byla jak sud ![]()
@medunka23 Jasně, proto jsem je prala na program ruční praní, 30° a velmi šetrné zdimani. Myslím, ze kdybych je prala v ruce, bude to mnohem horší zacházení ![]()
@Pherenike píše:
Jeeee, kez bySpis naopak…ale fakt jsem v nich byla jak sud
kámoška nedávno pořídila a právě říkala - nic pro extra hubené baby, vypadá v tom jak těhotná ![]()
@Danča87 já mám 153 cm
a nas*ávačky a podobný kalhoty nosím dost často. Prý jsem v nich roztomilá jak jsem mrňavá ale nevim. Každopádně jsou pohodlný ![]()
Prala jsem ted v ruce ty černé s potiskem aladinky. nechala jsem jen namáčet chvíli a pak ručně opatrně vyprala pokypance
voda tedaa šedá dost, ale jinak asi dobrý..no možná jen uplně trošku pustily, jakože se mi teď ten vzor zdá bledší. do pračky bych teda ty s barevným potiskem nedávala, bych se bála že budou jednobarevný ![]()
ještě co mám zelené s potiskem tak tam mi teda vadí že jde na zadku vidět jak jsu už takový sedřený, osezený..no tak jsem si koupila ještě právě další nějaký dvje abych měla na střídačku..zatím spokojená jinak
a s mikinama nejvíc ![]()
Ahojky holky, máte někdo zkušenost s tímto obchodem. V poslední době prý moc nestíhají, dodací lhůty jsou prý dlouhé i na zboží, co mají skladem. Bohužel jsem si to přečetla az po zaplacení objednávky. Zatím mi nepřišel jediny mail z jejich strany, telefon neberou. Tak mám docela strach. Snad zboží dorazi do Vánoc. ![]()
@Michalka55 to bych řekla, že určitě
objednávala jsem několikrát a nejdéle jsem čekala 3,5 týdne
Tak objednávka byla dnes předána dopravci. Já jen abych nedělala obchodu spatne jméno. Maily teda moc nevyužívají, ale odesláno včas. ![]()
@Michalka55 nejlepší kontakt je snimi přes FaceBook. tam se starali už když jsem napsala nějaký komentář k příspěvku že už se těším 4 týdny a nic, tak už psali jakou mám objednávku že se na to podívají a tak. tam odepsali celkem hned. já jsem čekala nejdýl asi 6 nebo snad dokonce 7 týdnů bylo to na objednávku, takže to je tak 4-6 týdnů no..aspoň že přihodili dáreček. ![]()
A co na Omtara.cz? Tam je dodací doba do 4 dnů, vše mají skladem. A dáreček ke každé objednávce ![]()