Thao.cz kalhoty, vlastnosti a informace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1080
12.8.16 08:36

Já mám 166 a mám je v prodloužené délce a super. Nepouští mi v pračce, nesrazily se a vypadají fakt dobře. Schválně se koukni na jejich fb, mají tam ty modelky i v civilu a ta jedna, která jim fotí nejvíc, je obzvlášť malá a hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
12.8.16 08:37
@Danča87 píše:
Holky má tady někdo výšku kolem 163 cm a koupil si kalhoty v Thao? Nechci v tom vypadat jako trpaslík. :D

Jo…vypadala jsem v nich jak d.ebil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.16 09:29
@medunka23 píše:
@ProfZav tak já nevím, ale u návodu na údržbu je psáno prát pouze v ruce, možná to je d§vod proč znich máš tříčtvrťáky :think:
:mrgreen: tak nějak.. ale ono ani ruční praní nezachrání. Tyrkysové jsem namočila do čisté vody a vytáhla jsem je flekaté :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.16 09:30
@Pherenike píše:
Jo…vypadala jsem v nich jak d.ebil :mrgreen:

ale to máš potom 30 kg i s postelí, viď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
12.8.16 10:05
@martina.se píše:
ale to máš potom 30 kg i s postelí, viď ;)

Jeeee, kez by :mrgreen:

Spis naopak…ale fakt jsem v nich byla jak sud :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
12.8.16 10:21

@medunka23 Jasně, proto jsem je prala na program ruční praní, 30° a velmi šetrné zdimani. Myslím, ze kdybych je prala v ruce, bude to mnohem horší zacházení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.16 13:21
@Pherenike píše:
Jeeee, kez by :mrgreen:Spis naopak…ale fakt jsem v nich byla jak sud :zed:

kámoška nedávno pořídila a právě říkala - nic pro extra hubené baby, vypadá v tom jak těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
13.8.16 19:07

@Danča87 já mám 153 cm :mrgreen: a nas*ávačky a podobný kalhoty nosím dost často. Prý jsem v nich roztomilá jak jsem mrňavá ale nevim. Každopádně jsou pohodlný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
19.8.16 16:14

Prala jsem ted v ruce ty černé s potiskem aladinky. nechala jsem jen namáčet chvíli a pak ručně opatrně vyprala pokypance :D voda tedaa šedá dost, ale jinak asi dobrý..no možná jen uplně trošku pustily, jakože se mi teď ten vzor zdá bledší. do pračky bych teda ty s barevným potiskem nedávala, bych se bála že budou jednobarevný :D
ještě co mám zelené s potiskem tak tam mi teda vadí že jde na zadku vidět jak jsu už takový sedřený, osezený..no tak jsem si koupila ještě právě další nějaký dvje abych měla na střídačku..zatím spokojená jinak :) a s mikinama nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.10.16 15:27

Ahojky holky, máte někdo zkušenost s tímto obchodem. V poslední době prý moc nestíhají, dodací lhůty jsou prý dlouhé i na zboží, co mají skladem. Bohužel jsem si to přečetla az po zaplacení objednávky. Zatím mi nepřišel jediny mail z jejich strany, telefon neberou. Tak mám docela strach. Snad zboží dorazi do Vánoc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.10.16 22:37

@Michalka55 to bych řekla, že určitě :) objednávala jsem několikrát a nejdéle jsem čekala 3,5 týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.10.16 06:48

@Any83 Děkuji za info. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.10.16 14:18

Tak objednávka byla dnes předána dopravci. Já jen abych nedělala obchodu spatne jméno. Maily teda moc nevyužívají, ale odesláno včas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
20.10.16 15:29

@Michalka55 nejlepší kontakt je snimi přes FaceBook. tam se starali už když jsem napsala nějaký komentář k příspěvku že už se těším 4 týdny a nic, tak už psali jakou mám objednávku že se na to podívají a tak. tam odepsali celkem hned. já jsem čekala nejdýl asi 6 nebo snad dokonce 7 týdnů bylo to na objednávku, takže to je tak 4-6 týdnů no..aspoň že přihodili dáreček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.11.16 15:43

A co na Omtara.cz? Tam je dodací doba do 4 dnů, vše mají skladem. A dáreček ke každé objednávce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák