Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takže na postavu 181 cm a velikost kalhot 38 asi nebudou, co? ![]()
@Any83 píše:
@ivulk a to nešijou nepálci, ale nějaká paní jo?
nééé šijou to nepálci( tedy doufám), ale komunikuješ při nákupu s paní.. a protože já mám obecně problém s délkou tak jsem jí zaslala dotaz a ona mi rovnou řekla, že mi nebudou..i když je to škoda..že nevyrobí i větší/ delší..
Holky dekuju moc za reakce…no porad ale vaham velikost mam prave taky 44 a 172cm takze by mi asi byly snad i na delku ne?? Tak je asi objednam snad teda nebudou poustet tu barvu v lete…:-)
Tak mi ty slavné kaťata přišly.
a jsou tak trošku opravdu jak pro obra. Objednala jsem si tu prodlouženou velikost a ještě, že jsem udělala, né že bych byla vysoká (172cm), ale zdají se mi délkou tak akorát, to je taky vše. Možná kdybych si objednala ty normální, tak délka bude taky OK a nebudou až tak děsně široký. Jinak ještě že tam je ten pásek na uvázání, jinak bych je ani nezkusila, protože ta široká guma v pase je opravdu dost široká, respektive to svědčí o tom, že ty kalhoty jsou celkově dost veliký a široký. No a jak je oblíknu tak mi sjíždí dolů. Takže závěrem asi to, kdybych na sebe natáhla dva pytle od brambor, bude to mít stejný efekt. Tak třeba do nich ještě dorostu.
![]()
@martina1988 píše:
Ahoj holky co nosíte ke kalhotům? Jaký střih trika, mikiny?
jj, obyč trička (momentálně kojící) a mikinu nebo svetr. Dá se k tomu nosit cokoli. Ale spíš něco víc na tělo, ne tak rozevláté, to by byl člověk jak v pytli
Ahoj, objednaly jste si také nějakou tašku? Chtěla bych si objednat a platí se tedy předem… do toho placení předem se mi právě moc nechce. ![]()
@Martule79 píše:
Ahoj, objednaly jste si také nějakou tašku? Chtěla bych si objednat a platí se tedy předem… do toho placení předem se mi právě moc nechce.
buď v klidu, jsou spolehliví. Akorát to chce trpělivost. Tašku tedy nemám…
Holky nechtěla byste některá sem dát fotku těch kalhot jAK vypadaj na některý v reálu? na modelkách totiž vypadá dobře i pytel od brambor
![]()
@Hanne píše:
Holky nechtěla byste některá sem dát fotku těch kalhot jAK vypadaj na některý v reálu? na modelkách totiž vypadá dobře i pytel od brambor![]()
já se teda fotit nebudu, ale taky na mně vypadají dobře ![]()
Já si zase brousím zuby na tričko s dlouhým rukávem.. Nemáte některá? Nevíte, jestli mají klasické velikosti, tedy S odpovídá S? Dívala jsem se na rozměry, ale podle nich mi to přijde strašně veliké, že by mi nesedělo ani to S..
Ahoj, tak já jsem si kalhoty objednala dnes. Mám 170cm, tak doufám, že mi budou na dýlku.. Tý šířky bych se nebála, to uvazování má snad nějakej smysl ![]()
Tak jsem měla doma to tričko (nebo tomu říkají tunika?) s dlouhým rukávem.. Velikost S odpovídala S, možná bych jen potřebovala o fous větší. Materiál byl ale strašně mačkavý, takový tuhý a nepříjemný. Takže jsem tričko bohužel vracela. ![]()
Ahoj holky, prosím mohla byste mi některá změřit pas u těch kalhot? Normálně nosím velikost 46-48 a nevím, jestli objednat klasickou nebo rozšířenou verzi :-/