Thao.cz kalhoty, vlastnosti a informace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
25.3.14 22:48

Takže na postavu 181 cm a velikost kalhot 38 asi nebudou, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.3.14 08:58
@Any83 píše:
@ivulk a to nešijou nepálci, ale nějaká paní jo? :think:

nééé šijou to nepálci( tedy doufám), ale komunikuješ při nákupu s paní.. a protože já mám obecně problém s délkou tak jsem jí zaslala dotaz a ona mi rovnou řekla, že mi nebudou..i když je to škoda..že nevyrobí i větší/ delší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.3.14 09:37

Holky dekuju moc za reakce…no porad ale vaham velikost mam prave taky 44 a 172cm takze by mi asi byly snad i na delku ne?? Tak je asi objednam snad teda nebudou poustet tu barvu v lete…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.3.14 11:22

@Hanne tak dej vědět jak ti padnou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11371
3.4.14 07:36

Tak mi ty slavné kaťata přišly. :lol: :lol: a jsou tak trošku opravdu jak pro obra. Objednala jsem si tu prodlouženou velikost a ještě, že jsem udělala, né že bych byla vysoká (172cm), ale zdají se mi délkou tak akorát, to je taky vše. Možná kdybych si objednala ty normální, tak délka bude taky OK a nebudou až tak děsně široký. Jinak ještě že tam je ten pásek na uvázání, jinak bych je ani nezkusila, protože ta široká guma v pase je opravdu dost široká, respektive to svědčí o tom, že ty kalhoty jsou celkově dost veliký a široký. No a jak je oblíknu tak mi sjíždí dolů. Takže závěrem asi to, kdybych na sebe natáhla dva pytle od brambor, bude to mít stejný efekt. Tak třeba do nich ještě dorostu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.5.14 13:43

Ahoj holky co nosíte ke kalhotům? Jaký střih trika, mikiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.14 15:44
@martina1988 píše:
Ahoj holky co nosíte ke kalhotům? Jaký střih trika, mikiny?

jj, obyč trička (momentálně kojící) a mikinu nebo svetr. Dá se k tomu nosit cokoli. Ale spíš něco víc na tělo, ne tak rozevláté, to by byl člověk jak v pytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
18.5.14 14:28

Ahoj, objednaly jste si také nějakou tašku? Chtěla bych si objednat a platí se tedy předem… do toho placení předem se mi právě moc nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.5.14 19:24
@Martule79 píše:
Ahoj, objednaly jste si také nějakou tašku? Chtěla bych si objednat a platí se tedy předem… do toho placení předem se mi právě moc nechce. :nevim:

buď v klidu, jsou spolehliví. Akorát to chce trpělivost. Tašku tedy nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.5.14 14:06

Holky nechtěla byste některá sem dát fotku těch kalhot jAK vypadaj na některý v reálu? na modelkách totiž vypadá dobře i pytel od brambor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.5.14 20:22
@Hanne píše:
Holky nechtěla byste některá sem dát fotku těch kalhot jAK vypadaj na některý v reálu? na modelkách totiž vypadá dobře i pytel od brambor :lol: :lol:

já se teda fotit nebudu, ale taky na mně vypadají dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.6.14 13:01

Já si zase brousím zuby na tričko s dlouhým rukávem.. Nemáte některá? Nevíte, jestli mají klasické velikosti, tedy S odpovídá S? Dívala jsem se na rozměry, ale podle nich mi to přijde strašně veliké, že by mi nesedělo ani to S..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.7.14 13:11

Ahoj, tak já jsem si kalhoty objednala dnes. Mám 170cm, tak doufám, že mi budou na dýlku.. Tý šířky bych se nebála, to uvazování má snad nějakej smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.7.14 18:57

Tak jsem měla doma to tričko (nebo tomu říkají tunika?) s dlouhým rukávem.. Velikost S odpovídala S, možná bych jen potřebovala o fous větší. Materiál byl ale strašně mačkavý, takový tuhý a nepříjemný. Takže jsem tričko bohužel vracela. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.9.14 13:42

Ahoj holky, prosím mohla byste mi některá změřit pas u těch kalhot? Normálně nosím velikost 46-48 a nevím, jestli objednat klasickou nebo rozšířenou verzi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák