Thao.cz kalhoty, vlastnosti a informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
23.9.15 09:49

Potvrzuji, oblečení z thao.cz hodně pouští. Zrovna jsem si včera říkala, že jedny ty kalhoty už mám 3 měsíce, kdy jsem je celou dobu prala ručně v kýbli, a že už bych je mohla dát do pračky. No a obarvili mi světlá trika do šediva, zrovna jedno chci zkusit dát do sava, jestli z toho zas bude bílé triko. Tudíž ručně peru thao oblečení prvních pár měsíců, pak už to dávám do pračky, nic se tomu prádlu nestane (spíš tomu ostatnímu). Jen to chce vychytat, kdy ještě barva pouští a kdy už ne. Díky tomu, že barva pouští, tak z původně černých kalhot jsou tmavě modré, ale to mi nevadí. Jinak jsem naprosto spokojená, skvěle se nosí, jsou praktické a to i teď v těhotenství. A nežehlím je. Kalhoty jsou sice po vyprání pomačkané, ale po vyvěšení a prvním nošení se vytáhnout a jsou jak vyžehlené :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
23.9.15 09:50

Ahoj, tak urcite v ruce, mam jejich kalhoty a pousti jak hrom…nemluve o tom, ze pokud nechce clovek vypadat jakoze prave vylezl ze seniku, tak se musi zehlit..bavlna je dost pevna, nepruzi a o tech jejich velikostech mam tez sve pochybnosti…uz bych do nich nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.9.15 20:55

Já mám od nich kalhoty a pouští hodně. První tři praní jsem prala v ruce. Teď už je dávám do pračky, ale pro jistotu jen s modrým oblečením. Barvu měli původně tmavě modrou a teď jsou světle modré což mi nevadí jsou pěkné i tak, ale ten pas se hodně vytahal a i když je tam ta šňůra na přitáhnutí tak mi stejně padají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.4.16 06:55

Ahooj trošku obnovuji, přišly mi aladinky a kabelka, vypadaj super, mám je v prodloužené délce,(já 179cm) materiál moc příjemný silný. ještě jsem neprala, ale jinak určo v ruce, ono praní v pračce stejně na ty gumy v pase nedělá dobře. a pokud mi trochu zesvětlají budu možná jen ráda, já totiž očekávala světle limetkově zelené a jsou trošku tmavší :) ale zatím spokojenost a pujdu do dalších. ps nejvíc info se dočete na diskuzích na facebooku tam lidi hodně píšou pod příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.16 13:56

Kalhoty z Thao mám už 3.i jsem je už prala a žádná barva neslízala. Perfektně se nosí. Mám slabí červený i černý a jsou super. Jediná výtka je, že gumičky jsou moc napevno takže je pokaždé upravuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.16 13:59

Se mi líbí jak tu někdo píše že hodně pouští, kort když černý dá do pračky s bílím trikem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
18.4.16 22:11

Jako skoro všechno nový oblečení pouští barvu, obvzlášt když je z bavlny, a ne z plastu :D navíc jak píšou je to takový přírodní a ručně dělaný. holky jak jsem říkala tak přisly mi kalhoty a kabelka (objednávala jsem v akci 1+1) a ted mam v kosiku další kalhoty+kalhoty a mikina+mikina - neznáte ktomu ještě nějaký slevový kupon? :mrgreen: třeba pro stálý zakazníky jestli něco neexistuje nebo tak něco :D koukala jsem na netu ale tam nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.16 21:10

Objednala jsem si kalhoty z thao, jak zavazujete pásek, aby to nevypadalo fakt blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
21.5.16 14:41

Pošli foto na sobě prosím :) já mám teda ty aladinkový, ale nad těmahle jsem taky uvažovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
11.8.16 22:34

Holky má tady někdo výšku kolem 163 cm a koupil si kalhoty v Thao? Nechci v tom vypadat jako trpaslík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
11.8.16 23:13

Ja mám 159 cm a byly dobré. Pak jsem je dala do pračky a jsou z nich 3/4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
12.8.16 01:17

Já mám 173, mám kalhoty černé prodloužené, a i z pračky jak barva tak i tvar kalhot bez problémů. Ted jsem právě objednávala další troje.
Tak snad to bude zase v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.16 07:28
@Danča87 píše:
Holky má tady někdo výšku kolem 163 cm a koupil si kalhoty v Thao? Nechci v tom vypadat jako trpaslík. :D

v klidu, neboj.. vypadájí dobře právě spíš na malých holkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
12.8.16 07:59

Mám už přes rok dvoje kalhoty. Černé zpočátku pouštěli více, teďka už minimálně. Takže je peru s tmavým oblečením a nemám problém… Aladinky jsem už pomalu zničila, jak je pořád tahám;-)
Každým dnem čekám další dvoje (na akcie 1+1) a už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.8.16 08:02

@ProfZav tak já nevím, ale u návodu na údržbu je psáno prát pouze v ruce, možná to je d§vod proč znich máš tříčtvrťáky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák