Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem tohle taky cítila ve 14. týdnu, asi tak 3 dny za sebou… pak to přešlo a pohyby byly až tak v 17. týdnu, ale stejně si pořád říkám, že možná to už pohyby byly, nijak jinak jsem si to nevysvětlila doteď.
Ahojky, taky se mi zdálo už minulý týden že něco cítím a že to byly pohyby, a od té doby zase nic. Tak doufám že se brzy zase ozve. ![]()
taktéž 14+O nebo 14+1 teď si nejsem jista, ale zae se říká, že pokud čekáme druhé dítě pohyby cítíme dřív, sice nevím proč, ale ai to tak bude
cico tak to už jsi o týden po předu,ty seš 15.týden.já 14tt ![]()
Já taky cítila jako by tiky, nebo jako by někdo ťuknul zevnitř ve 14tt,ale tehdy sem si nebyla jistá, jestli jsou to pohyby, jsem prvorodička. Vždycky sem třeba 3 hodiny ležela a ozvalo se třeba jen 3 krát… Teď už vím, že to pohyby byly…
Ahoj,
a když to už třetí den chvílemi cítím téměř na stejném místě-na levé straně? Je to opravdu takový tik:-D chvilkový, ale někdy dost silný. Jsem dnes 15+1 a také mě dnes dost bolí v podbříšku, tak si říkám, jestli to není prokrvená děloha, která prostě tepe:-D. Ale mám takový hřejivý pocit, že je to mimís:-D
Ahoj, fakt je možné cítit pohyby takto brzo
. Já jsem teprve ve 14tt a dnes odpoledne mi jakoby něco cuká vlevo pod pupíkem. Už to bylo asi 3× - buď jen jednou nebo několikrát za sebou. Zatím mi břicho nic takového nevyvádělo, a že mi vyvádí mnohé. Ale nechce se mi věřit, že jsou to takto strašně brzy pohyby?
Ahoj, já to měla také, ale trvalo to tak dva dny, teď občas sítím ťuknutí, nebo šimrání, já nevím… je těžké to rozpoznat od střev.. já jsem dnes 15+5tt
Ahoj holky, opravdu to jsou pohyby?? Ja to dnes mela asi 2× a ted vecer lezim a citim taky jakoby tiky tak 5-10 cm pod pupikem a spis na prave strane, ale jsem prvorodicka a stihla. A doktor na vysetreni mi ve 12.tydnu rekl, ze delohu mam velkou jakoby bych byla ve 14.tt. Muj partner se narodil s 4200g abych nemela to mimi vetsi i ja??! Je opravdu mozne, ze uz to jsou pohyby?? Neni to jen nejake stahovani treba svalu zevnitr??