Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemáte aktuální zkušenost s tlačítkovým mobilem? Chci kupovat taťkovi, ale ne seniorský. Co nová Nokia 3310? Opravu každá rada mi bude dobrá.
My tchyni poříili Nokia 150 black a je spokojená a i jako absolutní technický antitalent se ho za pár měsíců naučila používat.
@Adinka_2012 Ted jsme ji objednavali, ale jeste nedosla, tak ji nemohu ohodnotit
Novou nokii 3310 mám - červenou. Odmítám dotykáče, stačí mi základ. Je fajn, hezky se drží. Co tě zajímá?
Babička má 3310 a nemůže si ji vynachválit. Teď si ji chce koupit i mamka, protože nesnáší svůj dotykáč ![]()
@diskettes četla jsem, že se blbě ovládá, aby to nebylo bloudění, než se k něčemu dostane
Chtěla jsem malý tlačítkový a obyčejný telefon a mám Nokia 150 Dual SIM.
Na dvě sim karty (momentálně využívám), baterie vydrží dlouho - mám ho 1,5 roku a stále v mém provozu nabíjím 1× 1-3 týdny.
Taky si chci na vánoce koupit nový tlačítkový, ale i s trochu lepším foťákem..zatím jsem nesehnala. Zatím mám polodotykáč nokii a už mi dosluhuje, zpomalený, nereaguje tak jak má, už žádný dotykáč nechci.
@Adinka_2012 Co třeba tenhle? Má i lepší foták než ta Nokie.
https://www.alza.cz/…d5032038.htm
@arinecka píše:
@Adinka_2012 Co třeba tenhle? Má i lepší foták než ta Nokie.
https://www.alza.cz/…d5032038.htm
nevím, ta značka mi je neznámá…taťka foťák nevyužívá, takže to by mu asi bylo jedno, nicméně díky za typ, kouknu na parametry
@Adinka_2012 Já jsem na nokie zvyklá, téméř vždycky jsem měla tlačítkové nokie. Ovládají se vesměs stejně. Myslím, že se naučí
@Adinka_2012 píše:
nevím, ta značka mi je neznámá…taťka foťák nevyužívá, takže to by mu asi bylo jedno, nicméně díky za typ, kouknu na parametry
Taky tu značku neznám ale líbí se mi tam ten foták, koupila jsem ho manželovi, je velký odpůrce dotykáčů tak to byla celkem fuška sehnat nějaký který asponˇmalinko dobře fotí a je tlačítkový
fotit si chce jen občas nějakou ty rybu když náhodou nějakou chytí tak tohle bude úplně stačit.
Já si myslím, že tenhle telefon je taková ideálka na to že je tlačítkový:)
@arinecka Přesně na tento jsem se v pátek dívala u nás v elektru, líbil se mi jak vzhledově, tak i slušná cena za ty funkce. Taky o něm přemýšlím, akorád značka neznámá..